Gratis winactie maak kans op de thriller Openbaring van Jeroen Windmeijer

Voor mij is met een spannend boek, buiten in de zon, de meest ultieme manier van ontspannen. Nu de lente inmiddels is begonnen komen deze heerlijke momenten steeds meer in het vizier. Nog even en dan kan ik weer genieten van fijne leesmomenten, misschien wel met deze spannende thriller “Openbaring”, het nieuwste boek van Jeroen Windmeijer en Tjarko Evenboer. Ik kan niet wachten…!

Openbaring

De religieus-historische thriller Openbaring van Jeroen Windmeijer en Tjarko Evenboer is het eerste explosieve deel in de trilogie over docent Simon Ryevaar. Voor de fans van Dan Brown.

In de thriller Openbaring, het eerste deel in de Ryevaar-trilogie van bestsellerauteurs Jeroen Windmeijer en Tjarko Evenboer, krijgt de Leidse docent Religieuze Antropologie Simon Ryevaar een mysterieus telefoontje van bevriend archeoloog Thomas, die in Turkije een grot met een vreemde inscriptie heeft ontdekt die verband houdt met het Bijbelboek Openbaring. Deze ontdekking zet alles wat zij denken te weten over de Bijbel definitief op zijn kop. Als Simon met behulp van onderzoeksjournalist Nova le Temp op onderzoek uitgaat, is dat het begin van een levensgevaarlijke reis die hen dwars door Europa en daarbuiten leidt, op zoek naar de waarheid en op de vlucht voor mensen die hen ten koste van alles tegen willen houden…

Jeroen Windmeijer en Tjarko Evenboer combineren hun fenomenale kennis van de Bijbel én hun schrijftalent in deze meeslepende thriller, waarin zij een volledig nieuw en schokkend perspectief op de Bijbel verweven met een ijzersterke plot die de lezer beduusd achterlaat. Voor de lezers van Dan Brown.

Openbaring | 9789401619103 | Jeroen Windmeijer

lijn groen oudersenzo
Gratis winactie: Maak kans op drie fantastische spellen van Hasbro!

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

Hoe doe je23 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Gratis winactie maak kans op de thriller Openbaring van Jeroen Windmeijer

#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

3 reacties

  • Ik heb graag meegedaan.

  • marga stormezand

    een jaar of wat terug was er de Harry Mulisch inruilactie. Je kon een boek van Mulisch inruilen voor een boek dat je WELop je salontafel kon leggen. Dit lijkt mij zo’n boek. Spannend en interessant, fijn leesmateriaal! Ik heb 2 andere boeken van Jeroen Windmeijer gelezen. Mijn broer en ik zijn gek op zijn boeken.

  • Graag meeloten voor deze prijs. Bedankt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *