Winactie: 5x Neckpillow + Seatbelt pillow van Dooky

Eind mei, het vakantieseizoen is weer in zicht. Ik hoor om me heen al fluisteren dat er (corona) versoepelingen aan komen, dus de kans is groot dat we weer op vakantie kunnen. Vakantie betekent reizen, soms urenlang in de auto of in een vliegtuig zitten. Daar kun je wel wat extra comfort bij gebruiken. Dat geldt voor jou, maar natuurlijk ook voor de kids op de achterbank. Bijvoorbeeld deze Neckpillow + Seatbelt pillow van Dooky.

Neckpillow

Het nekkussen is 21×21 cm en gemaakt van superzacht microfleece. Hiermee kun je het hoofdje van je zoon of dochter perfect ondersteunen zodat hij comfortabel kan slapen én reizen. Perfect dus voor de lange autorit naar (bijvoorbeeld) Zuid Frankrijk of vliegreis naar Verweggistan. De neckpillow is geschikt voor baby’s vanaf 6 maanden. En is hij vies geworden? Geen probleem, hij kan gewoon in de wasmachine (wolprogramma).

De buitenstof is gemaakt van 80% katoen en 20% polyester. De vulling is 100% polyester. Voor de fabricatie van de kussen is geen gebruik gemaakt van dierlijke stoffen, dus de kussen is volledig veganistisch.

Dooky Neckpillow + Seatbelt pillow

lijn groen oudersenzo
xxx

Wat verloten we?

We gaan vijf exemplaren verloten van deze prachtige & nuttige Neckpillow + Seatbelt pillow.

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur je mail naar winactie@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Dooky’ en vergeet niet je naam en adres te vermelden.
Om kans te maken is het noodzakelijk dat je je hebt aangemeld voor het ontvangen van onze twee-wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je deze al? Dan hoef je verder geen actie te ondernemen en hoef je ons alleen maar te mailen. Wil je de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen en kans maken op leuke prijzen? Dan kun je je eenvoudig weer afmelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 28 juni 2021 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

liefs Marion

Onze andere winacties

5 boosterpacks Pokémon Sword & Shield
Baby Born Magic Girl
Win een boek!
Schoolspullen t.w.v. 35 euro bij Bruna
Duurzaam tuinieren voor kinderen
Pieter Konijn pakket
Toen Rups een vlinder werd
Buurman & Buurman pakket!
Pindakaaspakket
Elliott van de Aarde pakket
Bach Bloesem Mix
5th Season fruit bites

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Winactie: Neckpillow + Seatbelt pillow
lijn groen peuteren

Een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *