Winactie: 5x Neckpillow + Seatbelt pillow van Dooky

Eind mei, het vakantieseizoen is weer in zicht. Ik hoor om me heen al fluisteren dat er (corona) versoepelingen aan komen, dus de kans is groot dat we weer op vakantie kunnen. Vakantie betekent reizen, soms urenlang in de auto of in een vliegtuig zitten. Daar kun je wel wat extra comfort bij gebruiken. Dat geldt voor jou, maar natuurlijk ook voor de kids op de achterbank. Bijvoorbeeld deze Neckpillow + Seatbelt pillow van Dooky.

Neckpillow

Het nekkussen is 21×21 cm en gemaakt van superzacht microfleece. Hiermee kun je het hoofdje van je zoon of dochter perfect ondersteunen zodat hij comfortabel kan slapen én reizen. Perfect dus voor de lange autorit naar (bijvoorbeeld) Zuid Frankrijk of vliegreis naar Verweggistan. De neckpillow is geschikt voor baby’s vanaf 6 maanden. En is hij vies geworden? Geen probleem, hij kan gewoon in de wasmachine (wolprogramma).

De buitenstof is gemaakt van 80% katoen en 20% polyester. De vulling is 100% polyester. Voor de fabricatie van de kussen is geen gebruik gemaakt van dierlijke stoffen, dus de kussen is volledig veganistisch.

Dooky Neckpillow + Seatbelt pillow

lijn groen oudersenzo
xxx

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Winactie: Neckpillow + Seatbelt pillow
BabyBaby

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *