Winactie: Mystery box van Kattenveertjes!

Winactie Mystery box van Kattenveertjes.nl

In onze blog “Een speelse kat is een gelukkige kat” besteden we aandacht aan het belang van het spelen met onze kat. Om te kunnen spelen zijn er heel veel verschillende speeltjes te koop, maar wat ga je nou voor hem kiezen. Iedere kat heeft zo zijn voorkeur. De één houdt van balletjes, de ander wordt helemaal wild van veertjes en de derde springt een gat in de lucht voor een hengelspeeltje. Een beetje afwisseling vinden de meeste katten ook erg fijn. En juist voor die afwisseling heeft Kattenveertjes iets leuks bedacht, namelijk de Mystery box!

Mystery Box

De Mystery Box wordt gevuld met de meest favoriete kattenspeeltjes. Je kunt je voorkeuren doorgeven zodat het pakket zoveel mogelijk wordt afgestemd op jouw kat. Wat er precies in de Mystery box zit die wij verloten, is nog even een geheimpje tot deze op je deurmat valt, maar we kunnen je wel vast verklappen dat jouw kat er erg blij mee gaat zijn! Lees dus snel verder om te ontdekken hoe jij kans kunt maken op deze box vol origineel kattenspeelgoed!

Mooi cadeau

De Mystery box is een supervet cadeau voor iedere kattenliefhebber! Het ziet er feestelijk uit en je geeft met de box een doos vol verrassingen. Ben je zelf een kattenbaasje, dan kun je ook jezelf ieder seizoen laten verrassen met de Kattenveertjes Seizoenbox. Je kunt deze los bestellen maar ook als jaarabonnement. Daarmee doe je niet alleen jezelf een plezier, maar vooral je kat!

lijn groen oudersenzo
Winactie Mystery box van Kattenveertjes.nl

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Winactie Mystery box van Kattenveertjes.nl
BabyBaby

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *