Winactie: Mystery box van Kattenveertjes!

Winactie Mystery box van Kattenveertjes.nl

In onze blog “Een speelse kat is een gelukkige kat” besteden we aandacht aan het belang van het spelen met onze kat. Om te kunnen spelen zijn er heel veel verschillende speeltjes te koop, maar wat ga je nou voor hem kiezen. Iedere kat heeft zo zijn voorkeur. De één houdt van balletjes, de ander wordt helemaal wild van veertjes en de derde springt een gat in de lucht voor een hengelspeeltje. Een beetje afwisseling vinden de meeste katten ook erg fijn. En juist voor die afwisseling heeft Kattenveertjes iets leuks bedacht, namelijk de Mystery box!

Mystery Box

De Mystery Box wordt gevuld met de meest favoriete kattenspeeltjes. Je kunt je voorkeuren doorgeven zodat het pakket zoveel mogelijk wordt afgestemd op jouw kat. Wat er precies in de Mystery box zit die wij verloten, is nog even een geheimpje tot deze op je deurmat valt, maar we kunnen je wel vast verklappen dat jouw kat er erg blij mee gaat zijn! Lees dus snel verder om te ontdekken hoe jij kans kunt maken op deze box vol origineel kattenspeelgoed!

Mooi cadeau

De Mystery box is een supervet cadeau voor iedere kattenliefhebber! Het ziet er feestelijk uit en je geeft met de box een doos vol verrassingen. Ben je zelf een kattenbaasje, dan kun je ook jezelf ieder seizoen laten verrassen met de Kattenveertjes Seizoenbox. Je kunt deze los bestellen maar ook als jaarabonnement. Daarmee doe je niet alleen jezelf een plezier, maar vooral je kat!

lijn groen oudersenzo
Winactie Mystery box van Kattenveertjes.nl

Wat verloten we?

We gaan twee Mystery pakketten verloten van Kattenveertjes. Het pakket zit vol uitdagende kattenspeeltjes, maar de werkelijke inhoud ontdek je pas tijdens het open maken!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Laat ons dan weten hoe de Griekse katten heten waarover in deze blog wordt gesproken. Stuur het juiste antwoord per mail naar winactie@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Mystery’. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!
Om kans te maken is het noodzakelijk dat je je hebt aangemeld voor het ontvangen van onze twee-wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je deze al? Dan hoef je verder geen actie te ondernemen en hoef je ons alleen maar te mailen. Wil je de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen en kans maken op leuke prijzen? Dan kun je je eenvoudig weer afmelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 1 september 2021 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

liefs Marion

Onze andere winacties

Lifetime abonnement Sports United
Fashion Doll Cherry B.B.
Vier tickets theatervoorstelling De drie biggetjes en het Wolfspak
De jongen die met draken zong & schoolagenda!
Het lekkerste bed
Peppa Pig pakket

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Winactie Mystery box van Kattenveertjes.nl
lijn groen peuteren

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *