Gratis winactie: Maak kans op een myFirst Camera Insta 2!

Gratis winactie: Maak kans op een myFirst Camera Insta 2!

Deze winactie wil je écht niet missen! We verloten onder jullie een gloednieuwe myFirst Camera Insta 2 in blauw of roze! Deze vrolijke, stevige en gebruiksvriendelijke camera laat je kind op een hele andere manier naar de wereld kijken. Kinderen kunnen niet alleen experimenteren met fotografie, maar ook hun creativiteit kwijt door de foto’s direct op het toestel te bewerken met een filter of frame.

Expositie op de koelkast

De leukste exemplaren zijn meteen inktloos af te drukken op BPA-vrij papier, voor een expositie op de koelkast, om op te sturen naar familie of uit te delen aan vriendjes. In de doos worden standaard 2 rollen fotopapier meegeleverd voor wel 60 foto’s, en 1 rol voor het printen van 36 stickers. Laat je als ouder verrassen en inspireren door de blik van je kind, en ga samen op ontdekkingstocht!

MyFirst Camera Insta 2

Het Singaporese merk myFirst staat voor producten van hoogwaardige kwaliteit, die duurzaam en child-proof zijn. Het merk won met de myFirst Camera Insta 2 een award voor ‘Best Imaginary Toy’ en ‘Best Tech Toy’ in 2021. Na groot succes in Azië wordt het interactieve speelgoed van myFirst nu ook geïntroduceerd in Nederland, door Jos en Hanneke van kidstech.world. Volg @kidstech.world op instagram om op de hoogte te blijven van hun nieuwste producten of neem een kijkje op de website www.kidstech.world. Daar kun je ook foto- en stickerrollen nabestellen voor je myFirst camera.

lijn groen oudersenzo
Gratis winactie: Maak kans op een myFirst Camera Insta 2!

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Gratis winactie: Maak kans op een myFirst Cameria Insta 2!

#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *