Gratis winactie: Maak kans op een myFirst Camera Insta 2!

Gratis winactie: Maak kans op een myFirst Camera Insta 2!

Deze winactie wil je écht niet missen! We verloten onder jullie een gloednieuwe myFirst Camera Insta 2 in blauw of roze! Deze vrolijke, stevige en gebruiksvriendelijke camera laat je kind op een hele andere manier naar de wereld kijken. Kinderen kunnen niet alleen experimenteren met fotografie, maar ook hun creativiteit kwijt door de foto’s direct op het toestel te bewerken met een filter of frame.

Expositie op de koelkast

De leukste exemplaren zijn meteen inktloos af te drukken op BPA-vrij papier, voor een expositie op de koelkast, om op te sturen naar familie of uit te delen aan vriendjes. In de doos worden standaard 2 rollen fotopapier meegeleverd voor wel 60 foto’s, en 1 rol voor het printen van 36 stickers. Laat je als ouder verrassen en inspireren door de blik van je kind, en ga samen op ontdekkingstocht!

MyFirst Camera Insta 2

Het Singaporese merk myFirst staat voor producten van hoogwaardige kwaliteit, die duurzaam en child-proof zijn. Het merk won met de myFirst Camera Insta 2 een award voor ‘Best Imaginary Toy’ en ‘Best Tech Toy’ in 2021. Na groot succes in Azië wordt het interactieve speelgoed van myFirst nu ook geïntroduceerd in Nederland, door Jos en Hanneke van kidstech.world. Volg @kidstech.world op instagram om op de hoogte te blijven van hun nieuwste producten of neem een kijkje op de website www.kidstech.world. Daar kun je ook foto- en stickerrollen nabestellen voor je myFirst camera.

lijn groen oudersenzo
Gratis winactie: Maak kans op een myFirst Camera Insta 2!

Wat verloten we?

We gaan één myFirst camera insta 2 verloten, in de kleur roze of blauw!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur een mail naar winactie@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘myFirst Camera’ Laat ons weten waarom jij dit product graag zou willen winnen en welke kleur je voorkeur heeft (roze of blauw) en vergeet vooral niet je naam en adres te vermelden!
Om kans te maken is het noodzakelijk dat je je hebt aangemeld voor het ontvangen van onze twee-wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je deze al? Dan hoef je verder geen actie te ondernemen en hoef je ons alleen maar te mailen. Wil je de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen en kans maken op leuke prijzen? Dan kun je je eenvoudig weer afmelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 6 februari 2023 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaar!

liefs Marion

Onze andere winacties

My First Barbie

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Gratis winactie: Maak kans op een myFirst Cameria Insta 2!

#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

6 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *