Gratis winactie: Maak kans op My First Barbie

Gratis winactie: Maak kans op My First Barbie, de allereerste Barbiepop

Dit jaar introduceert Barbie een gloednieuwe innovatie in de poppen categorie die de manier zal veranderen waarop kleuters met Barbie als personage spelen en omgaan. My First Barbie, de allereerste Barbiepop die speciaal is ontworpen voor kleuters, werd in januari gelanceerd met een volledige lijn poppen en accessoires, verkrijgbaar in vier huidskleuren. Lees snel verder want wij gaan drie exemplaren verloten!

My First Barbiepop

De My First Barbiepop heeft dezelfde look en feel die Barbie fans kennen en liefhebben, maar is vernieuwd met grote accessoires, makkelijk aan te kleden, klittenband mode en een groter, zacht poppenlichaam gemaakt voor kleinere handen en groeiende verbeelding. Ze is groter dan een standaard Barbiepop, 34,3 cm in vergelijking met de standaard 29,2 cm. Ze heeft ook een zachter lichaam, meer uitgesproken armen en benen, gesloten handen, jongere gezichtskenmerken en lang haar – waardoor jongere kinderen haar gemakkelijker kunnen vasthouden en manoeuvreren tijdens het spelen.

De My First Barbie-lijn omvat accessoires om gemakkelijk mee te spelen zoals verschillende outfits, huisdieren, een slaapkamerset en een theeset, allemaal gemaakt voor jongere fans om verhaallijnen uit te breiden waar jonge kinderen van houden. 

Deze My First Barbie is speciaal voor kleuters ontworpen. Van het borstelen van het haar van tot het verwisselen van outfits. De grote pop en accessoires stellen kinderen in staat om elk verhaal waarvan ze kunnen dromen na te spelen en om zelfstandiger te spelen zonder hulp van een ouder.

lijn groen oudersenzo
Gratis winactie: Maak kans op My First Barbie, de allereerste Barbiepop

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Gratis winactie: Maak kans op My First Barbie, de allereerste Barbiepop

#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

12 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *