Winactie: 3x Mamarazzi

Ben jij ook zo gek op het fotograferen van je kroost? Kinderen fotograferen is best moeilijk, helemaal als je dat ene perfecte plaatje wil maken. Ze staan niet stil, ze poseren te veel of juist niet. Gelukkig is er nu Mamarazzi van fotograaf Maike Simon, dat je helpt om fotografie niet langer te zien als het maken van kiekjes, maar als het documenteren van je leven. Met de hulp van dit boek worden mama’s in no-time volleerde mamarazzi. Mamarazzi verschijnt op 6 mei bij Uitgeverij Snor. Een absolute musthave voor iedere (aanstaande) jonge ouder!

Mamarazzi

Simon merkte dat veel moeders het moeilijk vinden om kinderen te fotograferen. Natuurlijk gaat fotografie over licht, compositie en techniek. Maar nog belangrijker is het vastleggen van de momenten die ertoe doen. Simon: “Uiteindelijk is het de emotie die het verhaal vertelt. Door goed te kijken naar je kinderen, ga je leren om op het juiste moment foto’s te nemen. Dan ga je spontane beelden maken van alledaagse momenten in plaats van alleen die geposeerde foto’s. Want de foto’s van de niet zo picture perfect momenten zijn straks het waardevolst.”

In het boek geeft Simon al haar tips en tricks om juist die bijzondere momenten te fotograferen. Van het kiezen van het juiste moment, tot het zien van het juiste licht, van technische instellingen tot het maken van een album vol herinneringen. In ieder hoofdstuk staan opdrachten die je helpen de informatie eigen te maken.

Simon: “Als moeder koester ik de mooie, ontroerende, lollige, verdrietige, maar bovenal échte momenten met mijn kinderen. Door ons leven te documenteren probeer dat alles een klein beetje tastbaar te maken, zodat we later terug kunnen kijken naar een liefdevolle tijd. Mijn missie met dit boek is om moeders te laten beseffen dat het fotograferen van je kinderen niet draait om insta-perfect plaatjes of het maken van kiekjes. Het gaat om het vertalen van de liefde voor je gezin naar een visueel verhaal.”

Mamarazzi | fotograaf Maike Simon | 9789463141093

lijn groen oudersenzo
Winactie Mamarazzi

Wat verloten we?

We gaan drie exemplaren verloten van het boek Mamarazzi van fotograaf Maike Simon, uitgegeven door uitgeverij Snor, zodat de winnaars de kans krijgen de kwaliteit van hun kiekjes te boosten naar profi foto’s!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur een mail naar winactie@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Mamarazzi’ en vergeet niet je naam en adres te vermelden.
Om kans te maken is het noodzakelijk dat je je hebt aangemeld voor het ontvangen van onze twee-wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je deze al? Dan hoef je verder geen actie te ondernemen en hoef je ons alleen maar te mailen. Wil je de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen en kans maken op leuke prijzen? Dan kun je je eenvoudig weer afmelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 27 mei 2021 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

liefs Marion

Onze andere winacties

Smaakspoken
Eurovison Song Contest bordspel
#benikdit
Woezel en Pip pakket
Escape Room The Game – Challenge
Stars fell on Alabama (VOD)
Koos zoekt een huis

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Winactie Mamarazzi
lijn groen peuteren
BabyBaby

Een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *