Winactie: 3x Mamarazzi

Ben jij ook zo gek op het fotograferen van je kroost? Kinderen fotograferen is best moeilijk, helemaal als je dat ene perfecte plaatje wil maken. Ze staan niet stil, ze poseren te veel of juist niet. Gelukkig is er nu Mamarazzi van fotograaf Maike Simon, dat je helpt om fotografie niet langer te zien als het maken van kiekjes, maar als het documenteren van je leven. Met de hulp van dit boek worden mama’s in no-time volleerde mamarazzi. Mamarazzi verschijnt op 6 mei bij Uitgeverij Snor. Een absolute musthave voor iedere (aanstaande) jonge ouder!

Mamarazzi

Simon merkte dat veel moeders het moeilijk vinden om kinderen te fotograferen. Natuurlijk gaat fotografie over licht, compositie en techniek. Maar nog belangrijker is het vastleggen van de momenten die ertoe doen. Simon: “Uiteindelijk is het de emotie die het verhaal vertelt. Door goed te kijken naar je kinderen, ga je leren om op het juiste moment foto’s te nemen. Dan ga je spontane beelden maken van alledaagse momenten in plaats van alleen die geposeerde foto’s. Want de foto’s van de niet zo picture perfect momenten zijn straks het waardevolst.”

In het boek geeft Simon al haar tips en tricks om juist die bijzondere momenten te fotograferen. Van het kiezen van het juiste moment, tot het zien van het juiste licht, van technische instellingen tot het maken van een album vol herinneringen. In ieder hoofdstuk staan opdrachten die je helpen de informatie eigen te maken.

Simon: “Als moeder koester ik de mooie, ontroerende, lollige, verdrietige, maar bovenal échte momenten met mijn kinderen. Door ons leven te documenteren probeer dat alles een klein beetje tastbaar te maken, zodat we later terug kunnen kijken naar een liefdevolle tijd. Mijn missie met dit boek is om moeders te laten beseffen dat het fotograferen van je kinderen niet draait om insta-perfect plaatjes of het maken van kiekjes. Het gaat om het vertalen van de liefde voor je gezin naar een visueel verhaal.”

Mamarazzi | fotograaf Maike Simon | 9789463141093

lijn groen oudersenzo
Winactie Mamarazzi

Afgerond

Deze actie is inmiddels afgerond. De winnaar heeft de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Winactie Mamarazzi
BabyBaby

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *