Gratis winactie: Maak kans op Het verhaal van Koning Schaak!

Winactie: Maak kans op Het verhaal van Koning Schaak!

De dagen worden rap korter, kouder, natter en donkerder. Tijd om het binnen gezellig te maken! En daar is een bordspel natuurlijk perfect geschikt voor. Met deze winactie kun je kans maken op een exemplaar van “Het verhaal van Koning Schaak!” van Megableu. Als je dat wel ziet zitten, lees dan snel verder!

Het verhaal van Koning Schaak

Het Verhaal van Koning Schaak is een bordspel dat jonge kinderen leert schaken met behulp van gekke verhalen, levendige illustraties, aangepaste schaakstukken en een uniek schaakbord. Het is eenvoudig, elk schaakstuk heeft een leuk, geïllustreerd verhaal over hoe dat stuk graag beweegt.

De verhalen en het ondersteunende materiaal leren de regels van het schaken aan kinderen van drie jaar en ouder op een eenvoudige en leuke manier. De koning is bijvoorbeeld een dwaze man met zo een dikke buik zodat hij zich maar één vakje per keer kan verplaatsen. Het beste van alles: noch ouders noch kinderen hebben schaak ervaring nodig om dit spel te spelen. De leuke minispelletjes met plezierige kaartspellen moedigen kinderen aan om alle schaakstukken op het bord te gebruiken en hun vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Super tof dus!

Het verhaal van Koning Schaak | Megableu | 3760046789679

lijn groen oudersenzo
Winactie: Maak kans op Het verhaal van Koning Schaak!

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
Fotografie: Megablue

Winactie: Het verhaal van Koning Schaak

#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

11 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *