Winactie: 2x 3 kaartspellen van Identity Games

Winactie: kaartspellen van Identity Games

Met elkaar spelletjes spelen is en blijft een fijne en ontspannende bezigheid. Kaartspellen zijn snel te spelen, bieden veel uitdaging en nemen ook niet zoveel plek in om mee te nemen op bijvoorbeeld vakantie. Hartstikke leuk dus! Identity Games heeft onlangs drie bekende en populaire kaartspellen in een gezellig jasje gestoken. De nieuwe kaartspellen van Identity Games zijn: Jokeren, Pesten en Ezelen. Heel bekende spellen in een nieuw jasje. Om dit te vieren kun je deze vernieuwde spellen nu bij ons winnen!

Kaartspellen van Identity Games

Jokeren

Jokeren met de hele familie! Het kaartspel dat iedereen kent, nu in een nieuwe uitvoering met de puntentelling op de speelkaarten. Zeer eenvoudig voor kort én lang speelplezier! Uitleggen en aanleggen zijn de toverwoorden, waarbij de jokers je enorm op weg kunnen helpen. Nu met extra regels voor gevorderden en nog veel meer tips waardoor iedereen Jokeren meteen kan spelen. Veel speelplezier!

Pesten

Pesten met de hele familie! Het kaartspel dat iedereen kent, nu in een nieuwe uitvoering. Leuke plaatjes die meteen zeggen wat je moet doen. Zeer eenvoudig voor lang speelplezier. 7? Zeven blijft kleven! Joker? Vijf kaarten pakken! En nog veel meer tips waardoor iedereen Pesten meteen kan spelen.

Ezelen

Ezelen met de hele familie! Het vrolijke kaartspel dat iedereen kent, is nu in een nieuwe uitvoering. Met grappige dierenkaarten en echte ezels. Ezelen is een gezellig, hectisch en snel spel voor de hele familie. Schuif de kaarten naar elkaar, verzamel vier dezelfde en pak als eerste een ezel. Te laat? Dan word je de ezel!

lijn groen oudersenzo
Winactie: kaartspellen van Identity Games
Winactie: kaartspellen van Identity Games

Afgerond

Deze actie met de kaartspellen van Identity Games is inmiddels afgerond. De winnaar heeft de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

kaartspellen van Identity Games
lijn groen peuteren
BabyBaby

6 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *