Gratis winactie: Maak kans op het nieuwe spel Just Dance 2023!

Schud je knieën maar los, want wij gaan swingen! In deze gratis winactie kun je namelijk kans maken op een exemplaar van het spiksplinternieuwe spel: Just Dance 2023. Met daarin een mooie rol voor K3. Afgelopen jaar was Waterval van K3 het meest gespeelde nummer van Just Dance 2022 in de Benelux. Door dit overweldigend succes slaan Studio 100 en Ubisoft opnieuw de handen in elkaar voor de editie van dit jaar.

Just Dance 2023

Just Dance 2023 Edition inclusief K3’s nieuwste hit Vleugels is verkrijgbaar vanaf 22 november voor Nintendo Switch, PlayStation 5 en Xbox series X. Ditmaal dans je echter niet met computer geanimeerde avatars, maar zie je de meiden van K3 op je scherm dansen. De track werd bovendien opgenomen in de prachtige spiegelzaal in het Koninklijk Paleis te Antwerpen, waardoor je wordt ondergedompeld in een extra feestelijke en levensechte omgeving.

Het is ondertussen al onze vierde samenwerking met K3 voor Just Dance en dit jaar wilden we iets speciaals doen. Daarom hebben we niet gekozen voor een computer geanimeerde map, maar zal je kunnen dansen met de echte meiden van K3 op je scherm. Hierdoor kunnen spelers zoals nooit tevoren met hun idolen meedansen en volledig opgaan in de wereld van K3.” aldus Xander Valkiers, marketingmanager bij Ubisoft Benelux.

Vleugels

In de nieuwe single Vleugels zingen Marthe, Hanne en Julia over kinderen die grote hindernissen moeten overwinnen en daardoor enorm moedig zijn. De vleugels representeren de moed die kinderen hebben om zo goed met deze dagelijkse problemen om te gaan. De single is exact een maand beschikbaar en werd al meer dan 650.000 keer beluisterd op YouTube.

Just Dance 2023 | Ubisoft | 3307216247999 | Nintendo Switch

lijn groen oudersenzo
Gratis winactie: Baby Annabelle en haar schattige pony

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
Fotografie: Ubisoft

Nieuwe winactie: Maak kans op Just Dance 2023!

#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

10 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *