Dans jij ook gezellig mee met Just Dance 2022?

Just Dance 2022 - Doe mee aan onze gratis winactie!

De dancegames van Just Dance zijn al jaren een echte hype en ieder jaar wordt er weer een nieuwe versie uitgebracht, met actuele hits. Dans het nieuwe jaar tegemoet, maak van ieder moment een feestje! Kun je de kroeg of de sportschool niet in wegens de zesentachtigste lockdown of vaag G2-systeem, dan vier je toch gewoon je danceparty thuis?! Gezellig met je beste vrienden, of desnoods dans je in je eentje het zweet op je body! Dansen is niet alleen leuk, maar ook nog eens hartstikke gezond!

Just Dance 2022

Trommel je vrienden en familie op, zet het volume op de hoogste stand en laat je gaan! Just Dance 2022, de #1 muziekgamefranchise aller tijden met meer dan 79 miljoen verkochte exemplaren is ook dit jaar terug met 40 nieuwe tracks en universums. Word lid van een community met meer dan 138 miljoen dansers uit de hele wereld en dans tot je erbij neervalt op maar liefst 40 nieuwe tracks, van de grootste hits tot klassiekers voor de hele familie!

Zoek je een leuke manier om in beweging te blijven? Begin je eigen dansroutine met de Sweat-modus en blijf gemotiveerd door je verbrande calorieën en je danstijd bij te houden. Volg en verbeter je performance met gedetailleerde scores en vergelijk ze met die van je vrienden. Samen dansen is leuker! Sla de handen ineen met je vrienden in de gamemodus Coöp en combineer jullie scores om de dansvloer te veroveren!

En hier kun je dus kans maken op een exemplaar van Just Dance 2022 te winnen, voor de Switch of Playstation 4!

Just Dance 2022 | PEGI: 3

lijn groen oudersenzo
Just Dance 2022 - Doe mee aan onze gratis winactie!

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Just Dance 2022 - Doe mee aan onze gratis winactie!
lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *