Gratis winactie: Maak kans op een van de vier nieuwste spellen van Identity Games!

Gratis winactie: Maak kans op een van de vier vette spellen van Identity Games

Met de nieuwe spellen van Identity Games is vervelen in de naderende krokusvakantie natuurlijk geen optie meer! Deze spellenfavbrikant introduceert dit voorjaar Biggen, Match en nieuwe edities van TopTrumps. Wij gaan vier spellen verloten, dus lees snel verder!

Top Trumps

Top Trumps is een snel, leuk en educatief kaartspel. Het spel bevat coole feitjes over jouw favoriete onderwerpen. Noem een eigenschap naar keuze, gevolgd door de waarde van jouw zichtbare karakterkaart. Heb jij de hoogste waarde dan ontvang jij alle gespeelde kaarten. Heb jij alle kaarten verzameld, dan ben je de winnaar van het spel. Ga het duel aan met je tegenstanders en win! Top Trumps is er in verschillende varianten met nu ook Dinosaurus, Fortnite, LOL en World Football Stars. Later dit jaar komt er een Paw Patrol editie uit.  

Speelduur: 10 minuten | Aantal spelers: 2+ | Leeftijd: 6+

Match

Match is 5 blokjes op een rij met dezelfde karakters. Er zijn 15 karakters om uit te kiezen en elke speler krijgt twee karakterkaarten. Speler 1 begint het spel door zijn bovenste hoekblokje aan de andere kant van het speelveld te schuiven. Speler 2 pakt vervolgens de kubus en gebruikt deze om de kubussen in het andere speelveld weg te duwen. Haal jij als eerste 5 op een rij met dezelfde karakters? Roep dan ‘’Match!’’. Het kubusspel Match is in meerdere edities te verkrijgen. Speel het spel met de iconische karakters uit Harry Potter, de bekende karakters uit het Super Mario Universum of met wereldberoemde voetballers als Lionel Messi en Cristiano Ronaldo.

Speelduur: 15 minuten | Aantal spelers: 2 | Leeftijd: 4+

lijn groen oudersenzo
Gratis winactie: Maak kans op een van de vier vette spellen van Identity Games

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Gratis winactie: Maak kans op een van de vier vette spellen van Identity Games
lijn-groen-oudersenzo


BabyBaby

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *