Gratis winactie: 5x het boek Het goede in ons

Gratis winactie: 5x het boek Het goede in ons

Opvoeden kan een uitdaging zijn en het kan je zo nu en dan misschien zelfs een tikkeltje onzeker maken. Er is een gezegde: “Een opvoeder is een stakker die in het duister tast.” Een beetje hulp kan dus prettig zijn, al is het maar ter bevestiging dat je het echt zo slecht niet doet. “Het goede in ons” is een inspirerend opvoedboek voor ouders en verzorgers. Het is geschreven door Dr. Becky Kennedy, om te zorgen dat opvoeden geen uitputting wordt, maar “gewoon” leuk! En extra leuk is, dat wij maar liefst vijf exemplaren gaan verloten. Lees snel verder om te ontdekken hoe je kans kunt maken!

Het goede in ons

Verbinding boven verbetering, dat is wat dr. Becky ouders wil meegeven. Beloningen, time-outs… veel van de bekende opvoedtechnieken gaan om het vormen van gedrag, niet over het opvoeden van personen. Hiermee geven we onze kinderen niet de juiste eigenschappen mee. Het ouderschap zet bovendien jouw relatie met hoe je zelf bent opgevoed op scherp, waardoor veel ouders zich verloren voelen en bang zijn hun kinderen tekort te doen.

In dit boek deelt Kennedy haar kijk op het ouderschap, compleet met praktische handvatten, zodat ouders vanuit een plek van onzekerheid en zelfkritiek naar een plek van vertrouwen kunnen komen.

Het goede in ons | 9789400515673 | Dr. Becky Kennedy

lijn groen oudersenzo
Gratis winactie: 5x het boek Het goede in ons

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Gratis winactie: 5x het boek Het goede in ons

#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *