Gratis winactie: Maak kans op het boek “Haaienhelden”

Bereid je voor op een avontuur dat je meeneemt naar de diepe, mysterieuze wereld van onze oceanen, waar we de krachtige en wonderbaarlijke wezens ontmoeten die de zeeën bewonen: de Haaien! Bij deze gratis winactie krijg je de kans een exemplaar van ‘Haaienhelden‘ te winnen, geschreven door Sophie van der Stap. Dit betoverende boek belooft niet alleen je kennis over haaien te verrijken, maar ook om je te verrassen met verbazingwekkende feiten en fascinerende verhalen.

Ben je klaar om met Sophie op een reis te duiken die de verborgen geheimen van haaien onthult, hun heroïsche gedrag en waarom we ze meer moeten waarderen dan we doen? Vanaf vandaag in de boekwinkels. Lees dan snel verder en ontdek hoe je kans kunt maken op een exemplaar van dit inspirerende boek.

Gratis winactie: Maak kans op het boek "Haaienhelden"

Haaienhelden

We vinden ze fascinerend en vooral heel eng: haaien. Wat niet veel mensen weten is dat we haaien nodig hebben. Ze zijn onmisbaar voor het voortbestaan van de zeeën en ze blijven mensen verbazen. Weet jij bijvoorbeeld waarom haaien zo graag naar een schoonmaakstation zwemmen? Of dat ze al rondzwommen in de tijd van vóór de dinosauriërs en talloze superpowers hebben?

Sophie van der Stap is van jong af aan al in de ban van haaien. Ze zwom op verschillende plekken met haaien en ontdekte dat ze niet gevaarlijk zijn, maar zelf in gevaar zijn, en dat ze onze hulp hard nodig hebben. In Haaienhelden laat ze aan de hand van bizarre weetjes en heldhaftige zeebeschermers – kapiteins, diepzeeduikers en moderne zeemeerminnen – zien dat haaien de échte helden van de zeeën zijn. Maar vooral wil ze deze prachtige dieren en al het leven in de zee helpen.

Haaienhelden | Sophie van der Stap | 9789464040869

Wat verloten we?

We gaan 3 exemplaren verloten van het boek “Haaienhelden”, alles over de bazen en beschermers van de zee, van Sophie van der Stap.

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar winactie@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Haaienhelden’.  Vergeet je niet aan te melden voor onze twee-wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je deze al? Dan hoef je verder geen actie te ondernemen en hoef je ons alleen maar te mailen. Wil je de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen en kans maken op leuke prijzen? Dan kun je je eenvoudig weer afmelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 23 juni 2023 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

liefs Marion

Onze andere winacties

Premium jaarabonnement WithLove
Voucher speciaalbierpakket
Scrabble Junior

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *