Winactie: 5x Fairytabs starters kit

Is het dagelijkse tandenpoetsmoment iedere dag opnieuw een strijd? Of is er geen vuiltje aan de lucht en verloop het moment in pais en vree? Het zal waarschijnlijk per gezin, maar ook per dag verschillen. Als kinderen (te) moe zijn, dan is alles al snel te veel. Fairytabs wil het de kids in ieder geval wat makkelijker (en leuker) maken. Het is het eerste merk met tandpastatabletten voor kinderen. En dan ook nog eens helemaal vegan.

Aanbevolen wordt om twee keer per dag je tanden te poetsen. In de ochtend en voor het slapen gaan. De Fairytabs tabletten bestaan uit 100% natuurlijke en gezonde ingrediënten. Ze zijn dus niet alleen goed voor de kids, maar ook voor jou en de rest van de planeet.

Fairytabs

Fairytabs biedt een lijn met verzorgingsproducten voor kinderen. Ieder artikel neemt hen mee in een nieuw verhaal en nieuw avontuur. En het avontuur begint bij de tandpastatabletten waarmee er een nieuwe manier van tandenpoetsen is ontstaan. In de starterskit die wij hier verloten vind je niet alleen de (62) tabletten maar ook een bamboe kindertandenborstel, een siliconen drinkbeker, een siliconen opbergpotje en (belonings)stickers. Wil je het tandenpoetsmoment helemaal leuk maken? Misschien kan dit poetslied je hierbij helpen!

lijn groen oudersenzo
Winactie: Rainbow High Fashion Doll – Bella Parker

Wat verloten we?

We gaan vijf Fairytabs starters kits verloten, met daarin: (62) tandpastatabletten, een bamboe kindertandenborstel, een siliconen drinkbeker, een siliconen opbergpotje en (belonings)stickers.

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur een mail naar winactie@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Fairytabs’ en vergeet niet je naam en adres te vermelden.
Om kans te maken is het noodzakelijk dat je je hebt aangemeld voor het ontvangen van onze twee-wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je deze al? Dan hoef je verder geen actie te ondernemen en hoef je ons alleen maar te mailen. Wil je de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen en kans maken op leuke prijzen? Dan kun je je eenvoudig weer afmelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 22 april 2021 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

liefs Marion

Onze andere winacties

Escape Room The Game – Challenge
Stars fell on Alabama (VOD)
Koos zoekt een huis
Mam, vertel eens
3 Kaartspellen Identity Games
Snelle Sam De klapper
Rainbow High Fashion doll Bella Parker
Surprise Teens Doll Rebel Dare

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Winactie: Fairytabs starter kit
lijn groen peuteren
BabyBaby

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *