Winactie: 5x Fairytabs starters kit

Is het dagelijkse tandenpoetsmoment iedere dag opnieuw een strijd? Of is er geen vuiltje aan de lucht en verloop het moment in pais en vree? Het zal waarschijnlijk per gezin, maar ook per dag verschillen. Als kinderen (te) moe zijn, dan is alles al snel te veel. Fairytabs wil het de kids in ieder geval wat makkelijker (en leuker) maken. Het is het eerste merk met tandpastatabletten voor kinderen. En dan ook nog eens helemaal vegan.

Aanbevolen wordt om twee keer per dag je tanden te poetsen. In de ochtend en voor het slapen gaan. De Fairytabs tabletten bestaan uit 100% natuurlijke en gezonde ingrediënten. Ze zijn dus niet alleen goed voor de kids, maar ook voor jou en de rest van de planeet.

Fairytabs

Fairytabs biedt een lijn met verzorgingsproducten voor kinderen. Ieder artikel neemt hen mee in een nieuw verhaal en nieuw avontuur. En het avontuur begint bij de tandpastatabletten waarmee er een nieuwe manier van tandenpoetsen is ontstaan. In de starterskit die wij hier verloten vind je niet alleen de (62) tabletten maar ook een bamboe kindertandenborstel, een siliconen drinkbeker, een siliconen opbergpotje en (belonings)stickers. Wil je het tandenpoetsmoment helemaal leuk maken? Misschien kan dit poetslied je hierbij helpen!

lijn groen oudersenzo
Winactie: Rainbow High Fashion Doll – Bella Parker

Afgerond

Deze actie is inmiddels afgerond. De winnaar heeft de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Winactie: Fairytabs starter kit

3 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *