Gratis winactie: Maak kans op een exemplaar van De F1 Maatschappij

In deze winactie gaan we drie exemplaren verloten van het boek van Leon Schaepkens “De F1 maatschappij“.

We vliegen door de dag

Niet alleen de tijd lijkt voorbij te vliegen, vaak vliegen we zelf ook de hele dag van de hak op de tak. Alles lijkt maar sneller en beter te moeten. We rennen van ochtendspits naar werk, van werk naar kinderopvang, van kinderopvang naar supermarkt en snel weer naar huis om een fatsoenlijke maaltijd voor ons gezin op tafel te toveren. En dan zijn we nog niet klaar, want de kids moeten nog in bad, de vaat nog opgeruimd en misschien moet die was ook nog even draaien… Rond een uurtje of 21.00 uur hangen we uitgeteld in de bank, met hooguit nog wat energie om de resterende tijd voorbij te zappen…

Tikkende tijdbom

De weekenden zien er vaak niet heel veel beter uit, want dan moeten de grote boodschappen gehaald worden, de achterstand in het huishouden worden weggewerkt en natuurlijk “quality time” aan de kids gegeven worden. Of misschien moeten die wel naar één of ander clubje worden gereden. Geen wonder dat veel mensen stijf staan van de stresshormonen. We doen verwoede pogingen ons zo goed mogelijk staande te houden, maar psychologisch en fysiologisch past een dergelijk leven niet bij ons. Niet zo gek dat veel mensen last hebben van angst, een leeg gevoel hebben en zich uitgeput voelen. Je bent niet de enige. Deze massale mentale uitputting en maatschappelijke verharding vormen een tikkende tijdbom…

De F1 maatschappij

In het boek De F1 maatschappij kun je ontdekken waarom we ons zo vaak uitgeput voelen en waarom een SLOW leven vaker tot geluksmomenten zal leiden. Jouw lichaam is de sleutel tot een gezond en leuk leven en het boek leert je niet-functionele gedragspatronen te doorbreken. Je gaat ontdekken dat spirituele verlichting makkelijker is dan je denkt… en het mooie is, je kunt bij ons kans maken op een exemplaar van De F1 maatschappij! Lees snel verder!

De F1 maatschappij | Leon Schaepkens | 9789493282995

lijn groen oudersenzo
Maak kans op een persoonlijke bijzondereboodschap!

Wat verloten we?

We gaan drie exemplaren verloten van het boek De F1 maatschappij van Leon Schaepkens.

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur een mail naar winactie@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘F1’. Vergeet vooral niet je naam en adres te vermelden!
Om kans te maken is het noodzakelijk dat je je hebt aangemeld voor het ontvangen van onze twee-wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je deze al? Dan hoef je verder geen actie te ondernemen en hoef je ons alleen maar te mailen. Wil je de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen en kans maken op leuke prijzen? Dan kun je je eenvoudig weer afmelden.

Meedoen kan tot…

Let op: Wegens de vakantieperiode loopt deze winactie door tot ná de zomervakantie. Je kunt tot 1 september 2022 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

liefs Marion

Onze andere winacties

Barbie droomcamper
Bijzondere boodschap
Jaarabonnement kindertijdschrift

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

De F1 maatschappij

#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.

lijn-groen-oudersenzo

3 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.