Winactie: Tickets voor familievoorstelling “De drie biggetjes en het wolfspak”

Winactie De drie biggetjes en het wolfspak

Door alle verscherpte maatregelingen is er beperkt vertier beschikbaar. Als je met het hele gezin iets leuks wil gaan doen, is het best goed zoeken. Gelukkig is niet al het vertier verloren gegaan en soms is het zelfs mogelijk naar een theatervoorstelling te gaan zonder je te hoeven testen! Waar dit kan? Nou bijvoorbeeld bij de voorstelling van “De drie biggetjes en het Wolfspak” van De Toneelmakerij. Dé familievoorstelling van deze zomer! En op Oudersenzo kun je nu kans maken op vier tickets, want we gaan 2x 4 kaarten verloten! Lees snel verder want het wordt een bliksemsnelle actie!

De drie biggetjes en het Wolfspak

Op 10 juli is de voorstelling voor iedereen van vier jaar en ouder in première in het Amsterdamse Bostheater en speelt daar vier weken, in totaal 40 keer. Acteurs Wart Kamps, Yamill Jones en Jip Smit tekenen voor de rollen van de biggetjes, Timothy de Gilde regisseert de tekst van Joachim Robbrecht. 

Het bekendste Britse sprookje gaat op de schop en verandert in een coming-of-age verhaal voor de allerjongsten. Clownesk en absurdistisch theater met een snufje satire.

Het verhaal van De drie biggetjes en het Wolfspak

In De drie biggetjes en het Wolfspak proberen de drie biggen Knor, Knar en Krul koste wat het kost uit de klauwen van de boze wolf te blijven. De broers en zus hebben al snel een eigen gepeperde mening over wat er moet gebeuren en hoe. Zo wil de een solo gaan en de ander La Famiglia bij elkaar houden. De knorrige sneren, krulstaartige debatten en ruzies vol nooit eerder gehoorde woorden vliegen over en weer. En dat alles onder de voortdurende dreiging van wolvengehuil in het Amsterdamse Bos.

Een vrolijke familievoorstelling vol prangende levensvragen met veel dans, muziek, taalgrappen en verkleedpartijen.

De winnaar kan naar één van de voorstellingen op 10 aug t/m 21 aug om 11:00 of 13:00 uur. Meer informatie over de voorstelling vind je hier.

lijn groen oudersenzo
Winactie De drie biggetjes en het wolfspak

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Winactie De drie biggetjes en het wolfspak

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *