Daar ben je dan, bevallingsverhalen van een verloskundige – Winactie

Daar ben je dan, bevallingsverhalen van een verloskundige

In deze winactie kun je kans maken op een exemplaar van het boek “Daar ben je dan“. Een boek vol bijzondere en ontroerende bevallingsverhalen van verloskundige Ellen Andrea. Een kijkje in het leven van een verloskundige! Hoe bijzonder is dat. En jij kunt kans maken op dit boek, lees snel verder!

Daar ben je dan

Ellen Andrea is ruim veertien jaar verloskundige en begeleidde meer dan duizend bevallingen. Ondanks de vele spreekuren, zwangere buiken, kraamvisites en kersverse baby’s is ze bij elke geboorte nog steeds diep geroerd en vereerd dat ze bij dit moment mag zijn om moeder en kind zo goed mogelijk te begeleiden. Jarenlang deelde ze haar ervaringen in haar populaire maandelijkse column in het tijdschrift Ouders van Nu.

Met dit boek wil Ellen (aanstaande) moeders meer inzicht geven in haar bijzondere beroep, en hen vooral krachtige verhalen mee geven en daarmee het vertrouwen voeden om het baringsproces in te gaan. Dit boek is een bundeling van de meest bijzondere, ontroerende bevallingsverhalen uit Ellens loopbaan tot nu toe. Elke zwangerschap en bevalling is anders, maar hoe de geboorte van je kind zich straks ook aandient: je kunt het!

lijn groen oudersenzo
Daar ben je dan, bevallingsverhalen van een verloskundige

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Daar ben je dan, bevallingsverhalen van een verloskundige
lijn-groen-oudersenzo

3 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.