Gratis winactie: 5x Chocoladepakket van merci

Op donderdag 21 september vieren we Nationale Bedankdag, een speciale dag waarop we onze dankbaarheid kunnen uiten aan iedereen die een positieve impact heeft op ons leven. Dit jaar hebben we een bijzondere winactie voor je: je kunt een heerlijk chocoladepakket van merci winnen om iemand in jouw omgeving te bedanken. Waarom is het zo belangrijk om dankbaar te zijn en dit te uiten? Lees snel verder over de impact van dankbaarheid én hoe je kans kunt maken op zo’n prachtig chocoladepakket van merci!

Gratis winactie: 5x Chocoladepakket van Merci

Hoe belangrijk is het tonen van je dankbaarheid?

Dankbaarheid is meer dan een momentopname; het is een levenshouding die positieve effecten heeft op je welzijn. Het maakt je niet alleen gelukkiger, optimistischer en rustiger, maar versterkt ook je relaties met dierbaren. Uit een recent onderzoek van merci blijkt dat maar liefst 73% van de Nederlanders aangeeft dat hun mentale welzijn verbetert door dankbaarheid te tonen.

Het mooie van dankbaarheid is dat het vaak in kleine, alledaagse dingen zit. Bijna de helft van de Nederlanders wil vrienden, familie of gezinsleden bedanken omdat ze er altijd voor hen zijn. Denk aan het tonen van dankbaarheid voor de gastvrijheid tijdens een etentje, of een ‘dank je wel’ aan de buren voor het verzorgen van de planten. Zo zien we dat er genoeg momenten zijn in ons dagelijks leven om dankbaar voor te zijn. Of het nu gaat om de hulp in het huishouden, de coach van je sportclub, of je collega’s voor hun hulp op een project, een eenvoudig ‘dank je wel’ of een klein cadeautje is vaak al voldoende.

De impact van dankbaarheid

De impact van een simpel bedankje is groot. Het verbetert niet alleen het humeur van de ontvanger (82%), maar draagt ook bij aan een verhoogde motivatie (80%). Maar liefst 79% van de mensen voelt zich zelfverzekerder door waardering te geven. Bovendien zorgt het tonen van dankbaarheid voor een kettingreactie van welzijn. Dankbaar zijn zet aan tot delen; 71% van de Nederlanders zegt anderen om hen heen te inspireren om zelf ook meer dankbaar te zijn.

Gratis winactie: 5x Chocoladepakket van Merci

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *