winactie: Buurman & Buurman pakket!

Winactie met Buurman en Buurman pakket!

Moet jij ook altijd zo vreselijk lachen om de droge humor van Buurman & Buurman, de twee onhandige maar vindingrijke klussers? In iedere aflevering gaan beide buurmannen klussen, maar erg handig zijn ze niet zodat steeds opnieuw het op een grappige manier mis gaat. Super hilarisch om naar te kijken! Aanvankelijk werd de serie door de NCRV zonder begeleidende stemmen op de buis gebracht. Inmiddels is dit overgenomen door de VPRO en hebben de beide heren een stem gekregen (Kees Prins en Siem van Leeuwen).

Buurman & Buurman

De serie is hartstikke populair en het is dus niet zo gek dat dit span ook op het grote witte scherm te bewonderen is. In 2016 maakten ze hun debuut in de bioscoop met “Al 40 jaar beste vrienden”. Dit was een groot succes dus een vervolg kon niet uitblijven. In 2018 verscheen “Hebben een nieuw huis” én “Winterpret”, in 2019 verscheen “Experimenteren er op los!”. In 2020 hield het tweetal zich even rustig, maar dit jaar zijn ze opnieuw in de bioscoop te bewonderen. Dit keer met de titel “Bakken en grillen”.

lijn groen oudersenzo
Winactie met Buurman en Buurman pakket!

Synopsis Buurman & Buurman Bakken en grillen

Buurman & Buurman zorgen weer voor veel chaos in hun nieuwe avontuur Bakken en Grillen! Dit keer bedenkt het onhandige duo originele oplossingen voor het maken van eten, alleen gaat dat niet altijd even makkelijk… Zo besluiten de buurmannen een barbecue te organiseren, maar hoe doe je dat als de grill niet goed werkt? Dan maak je er toch zelf een! Ook wordt er op een originele manier ijsblokjes en brood gemaakt. Als de klunzige mannen na het kijken van een eigen gemaakte 4D -film weer aan het werk gaan en de garagedeur willen maken, sluiten ze zichzelf op. Kortom: er is weer ontzettend veel te beleven met de vrolijke buurmannen. Bekijk het allerlaatste avontuur nu in de bioscoop, a je to!

Bij ons kun je alvast heel veel voorpret winnen! Wij gaan namelijk een uitdagend speelpakket van dit tweetal verloten, inclusief 4 tickets voor deze nieuwe bioscoopfilm! Lees snel verder hoe jij kans kunt maken op dit pakket!

lijn groen oudersenzo
Winactie met Buurman en Buurman pakket!

Wat verloten we?

We gaan een super hilarisch en uitdagend Buurman & Buurman pakket verloten, met daarin: 4 bioscooptickets voor hun nieuwe film “Bakken en grillen”, 1 kwartet, 1 blokkentoren en het pakket “Spelen een spelletje”.

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur je mail naar winactie@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Buurman’ en vergeet niet je naam en adres te vermelden.
Om kans te maken is het noodzakelijk dat je je hebt aangemeld voor het ontvangen van onze twee-wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je deze al? Dan hoef je verder geen actie te ondernemen en hoef je ons alleen maar te mailen. Wil je de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen en kans maken op leuke prijzen? Dan kun je je eenvoudig weer afmelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 1 juli 2021 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaar!

liefs Marion

Onze andere winacties

5 boosterpacks Pokémon Sword & Shield
Baby Born Magic Girl
Win een boek!
Schoolspullen t.w.v. 35 euro bij Bruna
Duurzaam tuinieren voor kinderen
Pieter Konijn pakket
Toen Rups een vlinder werd
Neckpillow Dooky
Pindakaaspakket
Elliott van de Aarde pakket
Bach Bloesem Mix
5th Season fruit bites

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Winactie met Buurman en Buurman pakket!
lijn groen peuteren

4 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *