winactie: Buurman & Buurman pakket!

Winactie met Buurman en Buurman pakket!

Moet jij ook altijd zo vreselijk lachen om de droge humor van Buurman & Buurman, de twee onhandige maar vindingrijke klussers? In iedere aflevering gaan beide buurmannen klussen, maar erg handig zijn ze niet zodat steeds opnieuw het op een grappige manier mis gaat. Super hilarisch om naar te kijken! Aanvankelijk werd de serie door de NCRV zonder begeleidende stemmen op de buis gebracht. Inmiddels is dit overgenomen door de VPRO en hebben de beide heren een stem gekregen (Kees Prins en Siem van Leeuwen).

Buurman & Buurman

De serie is hartstikke populair en het is dus niet zo gek dat dit span ook op het grote witte scherm te bewonderen is. In 2016 maakten ze hun debuut in de bioscoop met “Al 40 jaar beste vrienden”. Dit was een groot succes dus een vervolg kon niet uitblijven. In 2018 verscheen “Hebben een nieuw huis” én “Winterpret”, in 2019 verscheen “Experimenteren er op los!”. In 2020 hield het tweetal zich even rustig, maar dit jaar zijn ze opnieuw in de bioscoop te bewonderen. Dit keer met de titel “Bakken en grillen”.

lijn groen oudersenzo
Winactie met Buurman en Buurman pakket!

Synopsis Buurman & Buurman Bakken en grillen

Buurman & Buurman zorgen weer voor veel chaos in hun nieuwe avontuur Bakken en Grillen! Dit keer bedenkt het onhandige duo originele oplossingen voor het maken van eten, alleen gaat dat niet altijd even makkelijk… Zo besluiten de buurmannen een barbecue te organiseren, maar hoe doe je dat als de grill niet goed werkt? Dan maak je er toch zelf een! Ook wordt er op een originele manier ijsblokjes en brood gemaakt. Als de klunzige mannen na het kijken van een eigen gemaakte 4D -film weer aan het werk gaan en de garagedeur willen maken, sluiten ze zichzelf op. Kortom: er is weer ontzettend veel te beleven met de vrolijke buurmannen. Bekijk het allerlaatste avontuur nu in de bioscoop, a je to!

Bij ons kun je alvast heel veel voorpret winnen! Wij gaan namelijk een uitdagend speelpakket van dit tweetal verloten, inclusief 4 tickets voor deze nieuwe bioscoopfilm! Lees snel verder hoe jij kans kunt maken op dit pakket!

lijn groen oudersenzo
Winactie met Buurman en Buurman pakket!

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Winactie met Buurman en Buurman pakket!
BabyBaby

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *