Maak kans op een halfjaarabonnement op Boekskes!

Maak kans op een halfjaarabonnement op Boekskes!

In onze blog “Met deze tips haal je nog meer plezier uit kinderboeken” bespraken we het belang van (voor)lezen. Want (voor)lezen is niet alleen hartstikke leuk, het levert ook echt een positieve bijdrage aan de ontwikkeling van je zoon of dochter. Eén van de tips in deze blog was een abonnement op Boekskes, waarbij je maandelijks een uitdagend boekenpakket krijgt toegestuurd. Verrassend, leuk en perfect afgestemd op de leeftijdsfase van jouw kind. Lees snel verder, want jij kunt kans maken op een halfjaarabonnement op Boekskes, t.w.v. 90 euro!

Boekskes

Boekskes is een kinderboekenabonnement, waarbij het maandelijks een verrassing is welke nieuwe kinderboeken je in de brievenbus gaat vinden. De boeken worden op maat samengesteld door ouders en leerkrachten, met allerlei bekende personages uit Disney, Studio 100, Zapp et cetera. Kinderboeken zijn best prijzig en als je het afwisselend en uitdagend wilt houden, dan kan het behoorlijk in de papieren lopen. Met een abonnement op Boekskes kun je wel tot 30 euro besparen op de kinderboeken! Je kunt kiezen uit verschillende pakketten: babypakket (0-1 jaar), peuterpakket (2-3 jaar), kleuterpakket (4-5 jaar), kinderpakket (6-8 jaar) en het tienerpakket (9+ jaar).

Enthousiast geworden? Lees dan snel verder hoe je kans kunt maken op een halfjaarabonnement op Boekskes!

lijn groen oudersenzo
Maak kans op een halfjaarabonnement op Boekskes!

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Maak kans op een halfjaarabonnement op Boekskes!
lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *