Winactie: 1x Rainbow High Fashion Doll serie 2 Bella Parker

Winactie: Rainbow High Fashion Doll – Bella Parker

In deze review van Bella Parker, kun je lezen hoe enthousiast we zijn over deze pop. Zij is een echte fashion chick die haar luxe outfits in stijl weet te dragen. Ze is van top tot teen chic gekleed in het roze, heeft een prachtig gezichtje, lange wimpers en supermooi, borstelbaar haar. Ze is volledig beweegbaar en poseerbaar. Haar armen en benen zijn buigbaar, zodat je haar in allerlei glamoureuze houdingen kunt zetten. 

De pop wordt geleverd inclusief twee complete outfits om te mixen en te matchen voor opvallende, adembenemende looks. Bella heeft een tijdloze, chique stijl en ziet er altijd perfect uit. Trek haar de chique tweedrok met jasje aan, of het stijlvolle T-shirt, de elegante jurk, het roze motorjack, 2 paar schattige hakken en meer. Ook inbegrepen zijn een haarkam, twee kledinghangers en een poppenstandaard.

Verzamel ze allemaal! Amaya Raine, Stella Monroe, Bella Parker, Karma Nichols, River Kendall en Krystal Bailey. Wordt geleverd in windowbox. 

Rainbow High Fashion Doll serie 2 Bella Parker bij Bol.com

lijn groen oudersenzo
Winactie: Rainbow High Fashion Doll – Bella Parker

Wat verloten we?

We gaan één exemplaar verloten van deze Rainbow High Fashion Doll – Bella Parker. Wordt jouw zoon of dochter de nieuwe poppenouder van deze fashionable dame?

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur een mail naar winactie@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Bella Parker’ en vergeet niet je naam en adres te vermelden.
Om kans te maken is het noodzakelijk dat je je hebt aangemeld voor het ontvangen van onze twee-wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je deze al? Dan hoef je verder geen actie te ondernemen en hoef je ons alleen maar te mailen. Wil je de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen en kans maken op leuke prijzen? Dan kun je je eenvoudig weer afmelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 21 april 2021 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

liefs Marion

Onze andere winacties

Escape Room The Game – Challenge
Stars fell on Alabama (VOD)
Koos zoekt een huis
Mam, vertel eens
3 Kaartspellen Identity Games
Snelle Sam De klapper
Fairytabs Starters Kit
Surprise Teens Doll Rebel Dare

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Winactie: Rainbow High Fashion Doll – Bella Parker
lijn groen peuteren
BabyBaby

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *