Gratis winactie: Maak kans op Baby Shark: Sing & Swim Party

Maak kans op een exemplaar van het betoverende spel ‘Baby Shark: Sing & Swim Party‘ voor de Nintendo Switch. Dit avontuur, perfect voor zowel kinderen als volwassenen, neemt je mee op een onderwater reis vol zang en dans met Baby Shark en zijn vriendjes. Deelnemen is – zoals altijd – helemaal gratis, maar de herinneringen die je opdoet met dit spel zijn onbetaalbaar. Mis deze kans niet, want voor je het weet, zwemt de kleine haai door naar het volgende feestje! Zorg dat je erbij bent en wie weet beleef jij binnenkort de vrolijke avonturen van deze haaienfamilie op je Nintendo Switch. Lees snel verder om te ontdekken hoe je kans kunt maken!

Klaar om nieuwe onderwater vrienden te maken en de majestueuze oceaan te verkennen? Haai-tastisch! Grijp je zoute snacks en duik erin!

Gratis winactie: Maak kans op Baby Shark: Sing & Swim Party

Baby Shark: Sing & Swim Party – Nintendo Switch

Bereid je voor, haaienclan, op een muzikale duik in Baby Shark: Sing & Swim Party! Navigeer door de uitgestrekte oceaan met Baby, Mommy, Daddy, Grandma en Grandpa Shark, en beleef het vin-nomenale festijn; een grandioos festival waar zeesterren uit alle oceanen jaarlijks samenstromen om te zingen, dansen en de onderwaterwereld te rocken!

Gezinsvriendelijk plezier

Lange autoritten zijn verleden tijd. Nu zijn ze leuk, boeiend en opwindend! Zing een paar tunes en deel je vin-credible zangtalent met vrienden en familie. Ontdek originele nummers zoals Disco Sharks, Baby Mermaid Shark, Chumbala Cachumbala Skeleton Pirates, Shark Dance Party, Baby Shark Dance en meer. Doo Doo Doo Doo Doo Doo!

Sterrenjacht

In deze game verken je zeven unieke oceaangebieden. Zwem door Tropical Bay, feest in Ocean City of duik in het mysterieuze Kingdom of the Deep. Met zoveel te ontdekken, zul je zeker trek krijgen. Stop bij Blue Pirate Ship voor wat zeewier sandwiches en breng een bezoek aan het Opera House voor wat exotische zee-mfonieën.

In Baby Shark: Sing & Swim Party kies je uit vijf speelbare haaienpersonages die je kunt personaliseren met diverse outfits en skins. Er zijn twee gameplay modi: ga op sterrenjacht terwijl je kogelvissen ontwijkt, of surf op de muzikale golven om je ritme te testen. Je wordt beloond met een schat aan muziekkaarten voor je album!

Baby Shark: Sing & Swim Party | PEGI: 3 | 5061005351257 | Nintendo Switch

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *