Winactie: 3x kinderboek Aydin, het waargebeurde verhaal van een beloega

Winactie Aydin

Over een paar dagen heeft de herfst officieel zijn intrede weer gedaan. Nog even en de wind al ons weer om de oren gieren en de regen ons een druilerig kapsel geven. Het buitenleven wordt weer even ingepakt en de gezelligheid zullen we veelal weer binnen vinden. Misschien met een goed boek. Misschien zelfs wel met Aydin, waarin je het waargebeurde verhaal kunt lezen van een beloega…

Aydin

Soms kan een herinnering je een leven lang achtervolgen. Een kleine jongen raakt gefascineerd door walvissen na het zien
van de witte beloega Aydin op het Jeugdjournaal. Zou hij er ooit zelf een zien in de Waddenzee? Pas jaren later, als de jongen volwassen is geworden, komt hij oog in oog te staan met een beloega op een van zijn vele reizen. De jeugdherinnering aan Aydin drijft weer boven: wat zou er toch gebeurd zijn met de witte beloega? Hij zoekt naar de waarheid achter een legende.

Het Turkse dorp waar Aydin voor het laatst gezien is, blijkt nog steeds in de ban van de bijna mythische witte walvis. Van de visser Kemal, de burgemeester tot een mysterieuze professor: allemaal vertellen ze bevlogen over het haast magische, maar bovenal waargebeurde verhaal van beloega Aydin.

Ben jij nieuwsgierig naar dit verhaal met prachtige illustraties van Mark Janssen? Dat komt goed uit, want we gaan drie exemplaren van dit boek verloten! En jij kunt daar kans op maken. Lees verder!

Aydin | 9789021426471 | Olaf Koens

lijn groen oudersenzo
Winactie Aydin

Wat verloten we?

We gaan drie exemplaren verloten van het spannende boek Aydin, met het waargebeurde verhaal van een beloega.

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur een mail naar winactie@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Aydin’. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!
Om kans te maken is het noodzakelijk dat je je hebt aangemeld voor het ontvangen van onze twee-wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je deze al? Dan hoef je verder geen actie te ondernemen en hoef je ons alleen maar te mailen. Wil je de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen en kans maken op leuke prijzen? Dan kun je je eenvoudig weer afmelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 16 oktober 2021 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

liefs Marion

Onze andere winacties

Elma, vertel eens
Jackpot. De sleutel tot innerlijke rijkdom winactie
Sinterklaaspakket
Genomineerd speelgoed

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Winactie Aydin

Een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *