Winactie: 3x kinderboek Aydin, het waargebeurde verhaal van een beloega

Winactie Aydin

Over een paar dagen heeft de herfst officieel zijn intrede weer gedaan. Nog even en de wind al ons weer om de oren gieren en de regen ons een druilerig kapsel geven. Het buitenleven wordt weer even ingepakt en de gezelligheid zullen we veelal weer binnen vinden. Misschien met een goed boek. Misschien zelfs wel met Aydin, waarin je het waargebeurde verhaal kunt lezen van een beloega…

Aydin

Soms kan een herinnering je een leven lang achtervolgen. Een kleine jongen raakt gefascineerd door walvissen na het zien
van de witte beloega Aydin op het Jeugdjournaal. Zou hij er ooit zelf een zien in de Waddenzee? Pas jaren later, als de jongen volwassen is geworden, komt hij oog in oog te staan met een beloega op een van zijn vele reizen. De jeugdherinnering aan Aydin drijft weer boven: wat zou er toch gebeurd zijn met de witte beloega? Hij zoekt naar de waarheid achter een legende.

Het Turkse dorp waar Aydin voor het laatst gezien is, blijkt nog steeds in de ban van de bijna mythische witte walvis. Van de visser Kemal, de burgemeester tot een mysterieuze professor: allemaal vertellen ze bevlogen over het haast magische, maar bovenal waargebeurde verhaal van beloega Aydin.

Ben jij nieuwsgierig naar dit verhaal met prachtige illustraties van Mark Janssen? Dat komt goed uit, want we gaan drie exemplaren van dit boek verloten! En jij kunt daar kans op maken. Lees verder!

Aydin | 9789021426471 | Olaf Koens

lijn groen oudersenzo
Winactie Aydin

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Winactie Aydin
BabyBaby

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *