Winactie: Jij kunt kans maken op het kinderboek “Wil jij mij voorlezen?”

Winactie: Jij kunt kans maken op het kinderboek "Wil jij mij voorlezen"

Gisteren zijn De Nationale Voorleesdagen traditiegetrouw van start gegaan met Het Nationaal Voorleesontbijt met H.K.H. Prinses Laurentien. Zij las dit jaar voor in de Bibliotheek op school van Integraal Kind Centrum het Duet in Uithoorn. Ook veel andere bekende en onbekende Nederlanders lazen op locatie of online voor aan peuters en kleuters bij bibliotheken, basisscholen en kinderdagverblijven door het hele land. Misschien is er ook wel voorgelezen uit het kinderboek “Wil jij mij voorlezen?”

Wil je mij voorlezen?

In ‘Wil je mij voorlezen’ ontmoeten Toby, Bax en Pepper uit de animatieserie StoryZoo elkaar voor het eerst. Toby, Bax en Pepper zijn de populaire karakters uit de educatieve animatieserie StoryZoo, o.a. te zien op Videoland, Ziggo, Netflix (2022) en Disneychannel (2022). Na vijf succesvolle jaren is het hoog tijd dat er een kinderboek komt over het magische StoryZoo boek, waar de hele serie om draait

Weet je wat Toby het allerliefst doet? Logeren bij oma, want dan leest ze voor! Maar vandaag heeft oma het te druk. Als Toby een magisch boek vindt, gaat hij op zoek naar iemand anders die hem voor kan lezen. Ga je mee op avontuur? Een hartverwarmend verhaal over logeren bij oma, vriendschap, elkaar helpen en de magie van verhalen. In dit voorleesboek voor kleuters ontmoeten de hoofdpersonen Toby, Bax en Pepper uit StoryZoo elkaar voor het eerst.

Wil je mij voorlezen? is een hartverwarmend verhaal over logeren bij oma, voorlezen, vriendschap, elkaar helpen en de magie van voorlezen en jij kunt bij ons kans maken dit boek te winnen! Lees snel verder om te ontdekken hoe je mee kunt doen.

Wil je ons voorlezen? | 9789492966292 | StoryZoo

lijn groen oudersenzo
Winactie: Jij kunt kans maken op het kinderboek "Wil jij mij voorlezen"

Wat verloten we?

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Winactie: Jij kunt kans maken op het kinderboek "Wil jij mij voorlezen"
lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *