Maak kans op het kinderboek “Wil je mij voorlezen?”

Maak kans op het voorleesboek Wil je mij voorlezen?

Voorlezen is niet alleen gezellig en fijn, maar het is ook beregoed voor de ontwikkeling van je zoon of dochter. Het heeft een positief effect op zijn emotionele, sociale én cognitieve ontwikkeling! Maar voorlezen is vooral heel knus en levert mooie intense momenten op. Misschien binnenkort wel met dit boek “Wil je mij voorlezen?”, een prachtig boek van Juliëtte Maslow-Rosenkamp.

Wil je mij voorlezen?

In ‘Wil je mij voorlezen’ ontmoeten Toby, Bax en Pepper uit de animatieserie StoryZoo elkaar voor het eerst. Een hartverwarmend verhaal over logeren bij oma, vriendschap en de magie van voorlezen.

Weet je wat Toby het allerliefst doet? Logeren bij oma, want dan leest ze voor! Maar vandaag heeft oma het te druk. Als Toby een magisch boek vindt, gaat hij op zoek naar iemand anders die hem voor kan lezen. Ga je mee op avontuur? Een hartverwarmend verhaal over logeren bij oma, vriendschap, elkaar helpen en de magie van verhalen. In dit voorleesboek voor kleuters ontmoeten de hoofdpersonen Toby, Bax en Pepper uit StoryZoo elkaar voor het eerst.

Juliëtte Maslow-Rosenkamp (Deventer, 1982) is schrijfster van tientallen kinder- en AVI-boeken (o.a. Geronimo Stilton, Familie Muis, De Leesfee en De Letterkabouters) en scenario’s voor kinderprogramma’s, waaronder Sesamstraat.

Nieuwsgierig geworden naar dit boek? Lees dan snel verder want wij gaan drie exemplaren verloten!

Wil je mij voorlezen | 97894922966292 | Juliëtte Maslow-Rosenkamp

lijn groen oudersenzo
Maak kans op het voorleesboek Wil je mij voorlezen?

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Maak kans op het voorleesboek Wil je mij voorlezen?
lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *