Maak kans op het kinderboek “Wil je mij voorlezen?”

Maak kans op het voorleesboek Wil je mij voorlezen?

Voorlezen is niet alleen gezellig en fijn, maar het is ook beregoed voor de ontwikkeling van je zoon of dochter. Het heeft een positief effect op zijn emotionele, sociale én cognitieve ontwikkeling! Maar voorlezen is vooral heel knus en levert mooie intense momenten op. Misschien binnenkort wel met dit boek “Wil je mij voorlezen?”, een prachtig boek van Juliëtte Maslow-Rosenkamp.

Wil je mij voorlezen?

In ‘Wil je mij voorlezen’ ontmoeten Toby, Bax en Pepper uit de animatieserie StoryZoo elkaar voor het eerst. Een hartverwarmend verhaal over logeren bij oma, vriendschap en de magie van voorlezen.

Weet je wat Toby het allerliefst doet? Logeren bij oma, want dan leest ze voor! Maar vandaag heeft oma het te druk. Als Toby een magisch boek vindt, gaat hij op zoek naar iemand anders die hem voor kan lezen. Ga je mee op avontuur? Een hartverwarmend verhaal over logeren bij oma, vriendschap, elkaar helpen en de magie van verhalen. In dit voorleesboek voor kleuters ontmoeten de hoofdpersonen Toby, Bax en Pepper uit StoryZoo elkaar voor het eerst.

Juliëtte Maslow-Rosenkamp (Deventer, 1982) is schrijfster van tientallen kinder- en AVI-boeken (o.a. Geronimo Stilton, Familie Muis, De Leesfee en De Letterkabouters) en scenario’s voor kinderprogramma’s, waaronder Sesamstraat.

Nieuwsgierig geworden naar dit boek? Lees dan snel verder want wij gaan drie exemplaren verloten!

Wil je mij voorlezen | 97894922966292 | Juliëtte Maslow-Rosenkamp

lijn groen oudersenzo
Maak kans op het voorleesboek Wil je mij voorlezen?

Wat verloten we?

We gaan drie exemplaren verloten van het mooie kinderboek “Wil je mij voorlezen?”

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur een mail naar winactie@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Voorlezen’. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!
Om kans te maken is het noodzakelijk dat je je hebt aangemeld voor het ontvangen van onze twee-wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je deze al? Dan hoef je verder geen actie te ondernemen en hoef je ons alleen maar te mailen. Wil je de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen en kans maken op leuke prijzen? Dan kun je je eenvoudig weer afmelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 10 december 2021 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

liefs Marion

Onze andere winacties

Twee Cheqi’s t.w.v. 25 euro
Tom & Jerry prijzenpakket
De leukste Sint & Kerst hits

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Maak kans op het voorleesboek Wil je mij voorlezen?
lijn-groen-oudersenzo

5 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *