Winactie: 3x Toen Rups een vlinder werd

Winactie Toen Rups een vlinder werd

Geniet jij deze dagen ook van het heerlijke lenteweer? Sinds een paar dagen lacht de zon ons weer tegemoet. Heerlijk! Wat kunnen we die zonnestralen hard gebruiken. Het leek alsof er geen einde kwam aan die grauwe periode. Gelukkig kunnen we nu weer volop naar buiten en vitamine D opsnuiven. Persoonlijk vind ik het super fijn ontspannen om met een goed boek buiten te gaan zitten. Als het niet al te heet is in de volle zon en als mij dat te heet wordt, heerlijk onder een parasol. Het mooie weer nodigt uit tot een fijn moment met zoon of dochter. Samen onder de parasol, met een leuk voorleesboek. Misschien wel het prachtige boek van Bette Westera en Naomi Tieman: “Hoe Rups een vlinder werd”. Een prachtig voorleesboek met mooie boodschappen voor groot en klein.

Hoe Rups een vlinder werd

Op een vroege morgen, als Rups in zijn coconnetje zit te wachten tot hij een vlinder wordt, ontmoet hij Eendagsvlieg. Zij is net aan de eerste en laatste dag van haar leven begonnen en heeft geen tijd om met hem mee te wachten. Eenmaal uit zijn cocon gekropen wil Vlinder dolgraag aan Eendagsvlieg laten zien hoe mooi hij is geworden. Maar waar is ze gebleven? Volg Vlinder op zijn zoektocht door de tuin en maak kennis met Oorwurm, die een nieuwe naam wil. Kijk naar de wereld met de wonderlijke blik van Torretje, ga mee op kriebelig avontuur met de Eikenprocessierupsen. En wanneer Glimworm zijn lichtje uitdoet, is het ook voor jou tijd om te gaan slapen…

Omdat wij het boek “Hoe Rups een vlinder werd” zo enorm schattig vinden, gaan we er een paar verloten! En jij kunt daar dus kans op maken!

Hoe Rups een vlinder werd | 9789021424262 | Bette Westera | Naomi Tieman

lijn groen oudersenzo
Winactie Toen Rups een vlinder werd

Wat verloten we?

We gaan drie exemplaren van het boek “Hoe Rups een vlinder werd” van Bette Westera en Naomi Tieman.

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur je mail naar winactie@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Vlinder’ en vergeet niet je naam en adres te vermelden.
Om kans te maken is het noodzakelijk dat je je hebt aangemeld voor het ontvangen van onze twee-wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je deze al? Dan hoef je verder geen actie te ondernemen en hoef je ons alleen maar te mailen. Wil je de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen en kans maken op leuke prijzen? Dan kun je je eenvoudig weer afmelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 2 juli 2021 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaar!

liefs Marion

Onze andere winacties

5 boosterpacks Pokémon Sword & Shield
Baby Born Magic Girl
Win een boek!
Schoolspullen t.w.v. 35 euro bij Bruna
Duurzaam tuinieren voor kinderen
Pieter Konijn pakket
Buurman & Buurman pakket
Neckpillow Dooky
Pindakaaspakket
Elliott van de Aarde pakket
Bach Bloesem Mix
5th Season fruit bites

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Winactie Toen Rups een vlinder werd
lijn groen peuteren

3 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *