Maak kans op 4 tickets voor nijntje de musical in deze gratis winactie

Ben je nog op zoek naar een leuk uitje voor je peuter of kleuter in de meivakantie? Wat dacht je van een dagje naar het theater? Denk je dat ze daarvoor nog te klein zijn? Wel nee! Neem ze mee naar nijntje de musical, deze fantastische muzikale happening is speciaal gemaakt voor peuters en kleuters! Ze zullen genieten en hun ogen uitkijken. En ik weet zeker, dat jij met ze mee gaat genieten, want het is voor iedereen een vrolijke musical.

nijntje de musical

De komende drie jaar staat nijntje de musical in de vakantieperiodes in verschillende theaters in het land. Tekstdichter en woordkunstenaar Ivo de Wijs schreef een spiksplinternieuw verhaal vol vrolijke liedjes, geïnspireerd door de boeken van Dick Bruna. De jonge regisseur Naomi van der Linden zorgt voor een frisse, creatieve voorstelling.

nijntje is hét kindermerk van Nederland. Iedereen kent dit wereldberoemde konijntje. Deze sprankelende muzikale voorstelling is een prachtige eerste kennismaking voor de kleintjes met theater. Je eerste knuffel? Dat is nijntje. Je eerste boek? Dat is nijntje. Je eerste theatervoorstelling? Dat is ook nijntje.

Heb je interesse? Lees dan snel verder, want we gaan maar liefst 2x vier kaarten verloten!

lijn groen oudersenzo
Maak kans op 4 tickets voor nijntje de musical in deze gratis winactie

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaar heeft de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Maak kans op 4 tickets voor nijntje de musical in deze gratis winactie

#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

2 reacties

  • Myrthe en Riga

    Naar het theater met mijn peuter omdat het heerlijk is samen dingen te ondernemen zodat zij haar wereld uitbreidt en ik haar beter leer kennen. Dit zou zij heel leuk vinden! En mama ook.

  • Wauw ik doe heel graag mee voor mijn dochter Alisha ze is 9 maanden en ze vind nijntje heel erg leuk !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *