Gratis winactie: Maak kans op The Grinch of Transformers voor Nintendo Switch of PS4

Ben je klaar voor uitdaging, spanning en avontuur? Wij hebben iets speciaals voor je! Doe mee aan onze gratis winactie en maak kans om één van de vier opwindende games te winnen. We verloten twee actievolle titels: “The Grinch Christmas Adventures” en “Transformers Earthspark Expedition”, beschikbaar voor de Nintendo Switch en de PS4. Dat betekent dat je niet één, maar twee kansen hebt om een geweldig spel te scoren voor jouw favoriete console. Of je nu de sluwe streken van de Grinch in een sneeuwrijk landschap wilt beleven, of de epische gevechten tussen Autobots en Decepticons wilt aangaan, dit is jouw kans! Doe nu mee, ontdek nieuwe werelden, en misschien speel jij binnenkort wel deze fantastische spellen. Waar wacht je nog op? Het avontuur roept!

Gratis winactie: Maak kans op The Grinch of Transformers voor Nintendo Switch of PS4

De Grinch: Kerstavonturen

Ontdek de ondeugende pret van de Grinch in “The Grinch: Christmas Adventures”. Sluip rond in Whoville, vermijd het vrolijke koor en de uitgelaten inwoners terwijl je hun cadeaus pikt. Uitgerust met slimme vermommingen, een zuurstoklasso, en een snowboard, brengt de Grinch chaos met sneeuwbalgevechten. Dit kleurrijke spel, geïnspireerd door Dr. Seuss’ creaties, biedt plezier voor twee spelers met eenvoudige puzzels en controls, perfect voor jonge gamers. Geniet samen met Grinch en zijn trouwe hond Max van een klassiek kerstverhaal op een speelse nieuwe wijze.

Transformers: Earthspark – Expedition

Spring in de rol van Bumblebee in “Transformers: Earthspark – Expedition” en verijdeld Mandroid’s kwade plannen om de ultieme cyborg te worden. Race tegen de tijd om Cybertroniaanse technologie te verzamelen en voorkom dat Mandroid de aarde verwoest. Met Optimus Prime als je gids, en jou aan de knoppen, neem je het op tegen robotlegioenen, strijd je tegen de grootste Transformers-vijanden en ontgrendel je nieuwe krachtige combo’s en skills. Klaar voor actie? Bumblebee’s epische gevecht wacht op jou.

The Grinch Christmas Adventures – 5061005350885 – PEGI: 3 – Nintendo Switch
Transformrs: Earthspark – Expedition – 5061005351608 – PEGI: 7 – Nintendo Switch

Gratis winactie: Maak kans op The Grinch of Transformers voor Nintendo Switch of PS4

Wat verloten we?

We gaan de volgende games verloten: The Grinch Christmas Adventures voor de Nintendo Switch en de PS4, en Transformers Earthspark Expedition voor de Nintendo Switch en de PS4.

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur een mail met je naam en adres naar winactie@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Games’. Vermeld hierin duidelijk welke game en platform je voorkeur heeft. Vergeet je niet aan te melden voor onze twee-wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je deze al? Dan hoef je verder geen actie te ondernemen en hoef je ons alleen maar te mailen. Wil je de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen en kans maken op leuke prijzen? Dan kun je je eenvoudig weer afmelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 9 december 2023 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

liefs Marion

Onze andere winacties

And now what? Ouderschap
Miniverse
Dino Ranch Nintendo Switch
Master the originals

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *