Gratis winactie: Maak kans op The Grinch of Transformers voor Nintendo Switch of PS4

Ben je klaar voor uitdaging, spanning en avontuur? Wij hebben iets speciaals voor je! Doe mee aan onze gratis winactie en maak kans om één van de vier opwindende games te winnen. We verloten twee actievolle titels: “The Grinch Christmas Adventures” en “Transformers Earthspark Expedition”, beschikbaar voor de Nintendo Switch en de PS4. Dat betekent dat je niet één, maar twee kansen hebt om een geweldig spel te scoren voor jouw favoriete console. Of je nu de sluwe streken van de Grinch in een sneeuwrijk landschap wilt beleven, of de epische gevechten tussen Autobots en Decepticons wilt aangaan, dit is jouw kans! Doe nu mee, ontdek nieuwe werelden, en misschien speel jij binnenkort wel deze fantastische spellen. Waar wacht je nog op? Het avontuur roept!

Gratis winactie: Maak kans op The Grinch of Transformers voor Nintendo Switch of PS4

De Grinch: Kerstavonturen

Ontdek de ondeugende pret van de Grinch in “The Grinch: Christmas Adventures”. Sluip rond in Whoville, vermijd het vrolijke koor en de uitgelaten inwoners terwijl je hun cadeaus pikt. Uitgerust met slimme vermommingen, een zuurstoklasso, en een snowboard, brengt de Grinch chaos met sneeuwbalgevechten. Dit kleurrijke spel, geïnspireerd door Dr. Seuss’ creaties, biedt plezier voor twee spelers met eenvoudige puzzels en controls, perfect voor jonge gamers. Geniet samen met Grinch en zijn trouwe hond Max van een klassiek kerstverhaal op een speelse nieuwe wijze.

Transformers: Earthspark – Expedition

Spring in de rol van Bumblebee in “Transformers: Earthspark – Expedition” en verijdeld Mandroid’s kwade plannen om de ultieme cyborg te worden. Race tegen de tijd om Cybertroniaanse technologie te verzamelen en voorkom dat Mandroid de aarde verwoest. Met Optimus Prime als je gids, en jou aan de knoppen, neem je het op tegen robotlegioenen, strijd je tegen de grootste Transformers-vijanden en ontgrendel je nieuwe krachtige combo’s en skills. Klaar voor actie? Bumblebee’s epische gevecht wacht op jou.

The Grinch Christmas Adventures – 5061005350885 – PEGI: 3 – Nintendo Switch
Transformrs: Earthspark – Expedition – 5061005351608 – PEGI: 7 – Nintendo Switch

Gratis winactie: Maak kans op The Grinch of Transformers voor Nintendo Switch of PS4

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *