Maak kans op een kei gave Rebel Cactus kindersmartwatch!

Met Rebel Cactus kindersmartwatch om de pols is je kind altijd bereikbaar en raak je elkaar nooit meer kwijt. Buiten op straat, in de wijk, in het speeltuintje, het voetbalveldje, of in het bos. Op het strand, in het pretpark, tijdens het ravotten op de camping en op wintersport in het klasje. Kinderen gaan op avontuur, ontdekken, spelen en leren. Leve de vrijheid! En als ze je nodig hebben, dan appen, chatten of bellen ze wel.

Rebel Cactus kindersmartwatch

De Rebel Cactus Play is een belhorloge én GPS horloge ineen. Ouders gebruiken de Rebel Cactus Tracker/Ouder App en met GPS kunnen zij zien waar het kind is. Met de Rebel Cactus Tracker/Ouder App die je installeert op je smartphone, kun je op een kaartje je kind tracken. Ook kun je Geofence zones vaststellen, zodat je een bericht je krijgt telkens wanneer je kind dit gebied binnen gaat of eruit vertrekt. Of kijk in het verleden terug waar de kinderen zijn geweest. Verder voeg je met de Rebel Cactus Tracker/ Ouder App de contacten toe aan de smartwatch. Maar deze kindersmartwatch heeft méér!

Met de simkaart is je kind altijd bereikbaar: je kunt hem bellen, appen en videobellen. Met de GPS locatiebepaling is hij altijd te vinden (je kunt zelfs de geschiedenis uitlezen). Het horloge is kidsproof en spatwaterdicht en het allerleukste…

wij gaan twee exemplaren verloten! Dus lees snel verder hoe je kans kunt maken op dit über vette horloge!

Rebel Cactus App Store

Op de kindersmartwatch zit een Rebel Cactus App Store waarin de verschillende muziek-, social- of game apps staan. Met de Ouder App bepalen de ouders of het kind bepaalde apps op de smartwatch mag gebruiken of (nog)niet, of wel op latere leeftijd. De apps zet je aan en uit. Is je kind bijvoorbeeld 6 jaar oud, dan kan je er voor kiezen om alleen de smart games en Spotify/muziek aan te zetten. Naarmate het kind ouder wordt stel je andere apps beschikbaar zoals Whatsapp en/of als het kind daaraan toe is de socials, zoals TikTok of Instagram. Op deze manier groeit de Rebel Cactus smartwatch mee met de leeftijd van het kind en gaat er spelenderwijs een wereld voor ze open. Precies zoals de ouders en kinderen dat willen.

lijn groen oudersenzo
Maak kans op een kei gave Rebel Cactus kindersmartwatch!

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Maak kans op een kei gave Rebel Cactus kindersmartwatch!
lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *