Prénatal Sweet Petit lente/zomercollectie 2017

Prénatal Sweet Petit lente/zomercollectie 2017

De limited edition kledinglijn van Prénatal kenmerkt zich door luxe in eenvoud; is stijlvol en is gemaakt met oog voor comfort, pasvorm en detail – ‘less is more’, luidt het motto. De newborn collectie van Sweet Petit by Prénatal is verkrijgbaar van maat 50 t/m 68 en de peutercollectie van Sweet Petit by Prénatal van maat 74 t/m 104.

Inspiratie van de collectie

De collectie ‘Linescapes’ is geïnspireerd door architectuur, door te spelen met diverse lijnen, ruiten en strepen wordt spanning opgezocht in de ontwerpen. Dit spel van lijnen, ruiten en strepen zie je terug in de artworks, maar óók in de styles zelf, waar gespeeld wordt met vlakverdeling. De mooie breistyles, inmiddels kenmerkend voor de Sweet Petit collecties, mogen natuurlijk ook in deze collectie niet ontbreken. Het kleurbeeld is rustig, waarbij vergrijsd blauw en lila een perfecte aanvulling zijn. Neonoranje is een accentkleur die als herkenbaar element terugkomt in onder andere de labels aan de kleding.

lijn groen oudersenzo
Prénatal Sweet Petit lente/zomercollectie 2017

Musthaves

‘‘De musthaves in deze collectie zijn de eendelige pakjes voor boys en girls in een fijn breisel. Door de speciale verftechniek krijgen ze een stoer karakter. Het donkerblauwe sweat jurkje voor de meisjes, met daarop een hele verfijnde lijnprint mag in de collectie niet ontbreken, zeker gecombineerd met een neutrale legging. Daarnaast zijn de gebreide vestjes in grijsblauw en lila door de mooie kleuren een rijke aanvulling op het neutrale kleurbeeld. Voor boys is de sweater in lichtblauw met doorsnijdingen en ruitprint een key-item, goed te combineren met een denim of juist met een donkerblauw broekje in sweat materiaal’’.

Sweet Petit by Prénatal wordt door het designteam van Prénatal ontworpen. De designers putten voor de collectie uit hun eigen ervaring als ouders en zijn geïnspireerd door gelukkige kleine momentjes en alledaagse dingen. De limited edition Sweet Petit by Prénatal collectie wordt vier keer per seizoen uitgebracht. Elke collectie heeft een wisselende ontwerpinspiratie en is exclusief te koop in de Prénatal winkels en webshop prenatal.nl.

Enjoy your Sweet Petit by Prénatal outfit!

lijn groen oudersenzo
xxx
liefs Marion

Meer informatie

Je baby dragen, het bestaan van de draagzak

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
Stockfoto: 123rf.com

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *