Winactie: Pokémon Sword & Shield Evolving Skies

Pokémon Card Game-Sword & Shield Evolving Skies

Pokémon is inmiddels een evergreen te noemen. De titel gaat al jaren mee en staat garant voor allerlei vermaak: games, films, series en natuurlijk de trading card, waarmee nog steeds toernooien worden georganiseerd. Door klein én groot! Gisteren had Rocco een “Local-yu-gi-oh!-toernooi”. Hij is er met zijn 17 jaar de jongste deelnemer. De andere deelnemers zijn de grens van volwassenheid jaren geleden al gepasseerd. Gisteren werd, als uitzondering (en omdat iedereen zo enthousiast reageerde) geen Yu-gi-oh!– maar een Pokémontoernooi gehouden. Het zegt iets over de populariteit, óók nog steeds bij volwassenen. De Pokémon Trading Card Game is inmiddels uitgebreid met Sword & Shield Evolving Skies met evoluties van Eevee en Pokémon van het type Dragon.

Sword & Shield Evolving Skies

Een epische storm wacht op jou met Pokémon TCG Sword & Shield Evolving Skies!De machtige Dragon-type Pokémon zijn terug. Deze set bevat onder andere Rayquaza VMAX en Duraludon VMAX (in Gigantamax vorm). Maar ook Dragonite V, Noivern V, en nog veel meer. Pokémon TCG. Sword & Shield Evolving Skies bestaat in totaal uit meer dan 200 kaarten, waaronder:

18 sterke Pokémon V
15 gigantische Pokémon VMAX
14 Trainerkaarten
en een nieuwe Special Energy kaart!

En uiteraard zijn ook de Single Strike en Rapid Strike kaarten weer van de partij.

De uitbreiding is verkrijgbaar in booster packs, speciale collecties en twee versies van de Elite Trainer Box en bevat 15 Pokémon VMAX, 18 Pokémon V, 33 full-art Pokémon V, 24 Trainer-kaarten, 5 full-art Supporter-kaarten en een speciale Special Energy-kaart.

Speciale code voor Dynamax Crystal

Trainers in België en Nederland kunnen daarnaast een speciale code verkrijgen waarmee ze in Pokémon Sword of Pokémon Shield een Dynamax Crystal ontvangen. Hiermee kunnen ze in een Max Raid Battle een Gigantamax Duraludon treffen. De codes zijn bij Game Mania van 27 augustus tot 27 september 2021 online of in de winkel verkrijgbaar (aankoop niet verplicht en zolang de voorraad strekt).

Wij gaan maar liefst vijf boostersets Pokémond Sword & Shield Evolving Skies verloten! Een boosterpack bevat bevat 10 kaarten. Lees snel verder!

lijn groen oudersenzo
Pokémon Card Game-Sword & Shield Evolving Skies

Wat verloten we?

We gaan vijf boosterpacks verloten van Pokémon Sword & Shield Evolving Skies.

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur je mail naar winactie@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Pokémon’. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!
Om kans te maken is het noodzakelijk dat je je hebt aangemeld voor het ontvangen van onze twee-wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je deze al? Dan hoef je verder geen actie te ondernemen en hoef je ons alleen maar te mailen. Wil je de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen en kans maken op leuke prijzen? Dan kun je je eenvoudig weer afmelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 28 september 2021 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

liefs Marion

Onze andere winacties

Kinderboek Aydin
Genomineerd speelgoed
Sophie de Giraf
Vouchers Baby Diaries
Baby Boomer Bingo

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© afbeelding: Pokémon

Pokémon Card Game-Sword & Shield Evolving Skies
lijn groen peuterenGeef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *