Gratis winactie: 7x 2 sets Pokemon Boosterpack – Scarlet & Violet

In onze wijk wordt Pokémon Go nog steeds door veel mensen enthousiast gespeeld, waardoor het regelmatig een gezellig samenzijn is bij de verschillende “Raids”. Dat is natuurlijk met warm weer een stuk aangenamer dan klappertandend in de vrieskou. Pokémon leeft hoe dan ook nog steeds. De één speelt misschien wat fanatieker de videogames en de ander vindt zijn uitdaging in de cardgames. Allebei anders, maar minstens net zo leuk! En er zijn weer nieuwe pokémon boosterpacks, namelijk de Pokemon boosterpacks van Scarlet & violet! Dus of je ze nou verzameld of mee speelt, deze kaarten mogen natuurlijk niet ontbreken in je deck!

Pokemon Boosterpack – Scarlet & Violet

Er zijn een aantal belangrijke aanpassingen doorgevoerd die het verzamelen van Pokémon kaarten naar een nieuw level zullen brengen. Zo hebben kaarten vanaf nu een zilveren rand, is er een extra zeldzaamheidssymbool toegevoegd in de vorm van de dubbele ster en vind je méér zeldzame (holo) kaarten in elke booster!

Verder maken supersterke “Pokémon EX” kaarten hun entree. Deze kaarten hebben veel HP, speciale abilities en een verbluffend mooi design.

1 pakje bevat 10 kaarten en er zijn vier verschillende verpakkingen met ieder een eigen artwork. En het allerleukste… je kunt 2 sets bij ons winnen, want we gaan maar liefst 14 boosterpacks van Scarlet & violet verloten! Lees snel verder hoe je kans kunt maken!

Pokemon Boosterpack – Scarlet & Violet | 0820650853241

lijn groen oudersenzo
Gratis winactie: 2x Locopakket met Loco mini & Loco maxi!

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Gratis winactie: 7x 2 sets Pokemon Boosterpack - Scarlet & Violet

#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *