Gratis winactie: 2x Play-Doh Picknick creaties Starters set

We hebben fantastisch nieuws voor jullie! Om de komende Hasbro Spelen op 24 september in Almere te vieren, hebben we een te gekke winactie opgezet! Wie is er nou niet dol op een beetje creativiteit en plezier? Daarom geven we twee gloednieuwe Play-Doh Picknick creaties Starters sets weg! Of je nou een kleine Picasso in huis hebt of gewoon een leuke middag wilt beleven met de kids, deze Play-Doh set is perfect voor urenlang speelplezier. Maak de meest kleurrijke en fantasierijke picknickcreaties en laat je verbeelding de vrije loop!

Gratis winactie: 2x Play-Doh Picknick creaties Starters set

Hasbro Spelen

Wat kan je verwachten van de Hasbro Spelen?  

  • Laat je schminken tot stoere Transformer of prachtige My Little Pony. 
  • Leef je uit met alle klei van Play-Doh in de enorme klei-keuken. 
  • Test je hand-oog coördinatie met NERF. 
  • Speel een potje levensgroot Jenga of Twister 
  • Stap een mysterie in, in een levensecht spel van Cluedo. 
  • Kom bij Peppa Pig zitten in haar kleurrijke camper! 

Sunny van My Little Pony en Bumblebee van Transformers staan ieder halfuur voor je klaar om je te ontmoeten. Ga samen met ze op de foto en neem zo een herinnering aan een onvergetelijke dag op de Hasbro Spelen mee naar huis.

Play-Doh Picknick creaties Starters set

Weer of geen weer, de Play-Doh Picknick creaties Starters set is dé ideale knutselkit voor kids, altijd en overal! Deze set komt met een dozijn aan begingereedschappen, zes levendige Play-Doh kleuren en een handige speelgoedmand om alles netjes in op te bergen. Kinderen kunnen elementaire vormen zoals rechthoeken, rondjes en driehoeken verkennen terwijl ze hun creativiteit de vrije loop laten en stapels Play-Doh sandwiches creëren. Gebruik je fantasie om hilarische picknickavonturen te bedenken, compleet met bizarre hapjes en diertjes op de picknickzijde van de speelmat, of draai de mat om voor vermakelijke sorteeractiviteiten. Of het nu de eerste kennismaking met Play-Doh is of een fantastisch cadeau voor de kleintjes vanaf drie jaar, deze set laat ze ervaren hoe geweldig het is om met Play-Doh te spelen! Hasbro, Play-Doh en alle gerelateerde elementen zijn geregistreerde handelsmerken van Hasbro.

Gratis winactie: 2x Play-Doh Picknick creaties Starters set

Wat verloten we?

We gaan 2 Play-Doh Picknick creaties Starters set van Hasbro.

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur een mail met je naam en adres naar winactie@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Hasbro’. Vergeet je niet aan te melden voor onze twee-wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je deze al? Dan hoef je verder geen actie te ondernemen en hoef je ons alleen maar te mailen. Wil je de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen en kans maken op leuke prijzen? Dan kun je je eenvoudig weer afmelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 28 september 2023 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

liefs Marion

Onze andere winacties

Stratego Original
Chocoladepakket Merci

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *