Gratis winactie: Maak kans op nijntje tel en beweeg!

We hebben weer een superleuke gratis winactie! Dit keer kun je kans maken op één van de drie exemplaren van Nijntje tel en beweeg. Lees snel verder hoe je kans kunt maken op deze leuke manier van bewegend leren en oefenen van de grove motoriek.

De helft van de kinderen beweegt te weinig. De Gezondheidsraad maakt zich hier grote zorgen over: ‘De motorische vaardigheden van deze kinderen gaan achteruit en overgewicht neemt toe’. Het is daarom belangrijk dat kinderen bewegen als vanzelfsprekend gaan ervaren en hier veel plezier aan beleven. Plezier zorgt immers voor een leven lang bewegen en dat gun je ieder kind. Naast de gezondheidsvoordelen verbetert het hun sociale vaardigheden en draagt het bij aan hun zelfvertrouwen.

Nijntje tel & beweeg sluit hierop aan. Bewegend leren tellen met nijntje is leuk, leerzaam én gezond. Met het lieve kleine konijntje leren peuters en kleuters spelenderwijs tellen. Bewegen terwijl je telt is niet alleen heel leuk, het is ook nog eens goed voor de motoriek.

Nijntje tel en beweeg

Samen met nijntje lekker bewegen en tegelijkertijd spelenderwijs leren tellen! Dat is het doel van dit gezellige spel voor peuters en kleuters. Bewegend leren is leuk, gezond voor je lijf én heeft een positieve invloed op de hersenactiviteit. Drie keer springen als een kikker, vijf rondjes draaien of zes keer stampen als een olifant! De grappigste beweegoefeningen komen voorbij.

De telkaarten 1 t/m 6 worden afgebeeld in cijfers, vingers en dobbelstenen, zodat het spel op verschillende niveaus gespeeld kan worden. Ze geven aan hoe vaak of hoeveel tellen je een beweging mag doen. Pak een beweegkaart, daarna een telkaart én GO!

Inhoud: 26 beweegkaarten, 6 telkaarten en spelregels.

Nijntje tel & beweeg | 9789048747320 | 3 – 5 jaar

lijn groen oudersenzo
xxx

Wat verloten we?

We gaan drie exemplaren verloten van het leerzame nijntje tel & beweeg!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur een mail naar winactie@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Tel & beweeg’.  Om kans te maken is het noodzakelijk dat je je hebt aangemeld voor het ontvangen van onze twee-wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je deze al? Dan hoef je verder geen actie te ondernemen en hoef je ons alleen maar te mailen. Wil je de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen en kans maken op leuke prijzen? Dan kun je je eenvoudig weer afmelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 16 april 2023 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaar!

liefs Marion

Onze andere winacties

Thriller Openbaring
Spellenpakket Hasbro
L.O.L. OMG Sunshine

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Gratis winactie: Maak kans op nijntje tel & beweeg!
#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.
lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

3 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *