Gratis winactie: Maak kans op nijntje tel en beweeg!

We hebben weer een superleuke gratis winactie! Dit keer kun je kans maken op één van de drie exemplaren van Nijntje tel en beweeg. Lees snel verder hoe je kans kunt maken op deze leuke manier van bewegend leren en oefenen van de grove motoriek.

De helft van de kinderen beweegt te weinig. De Gezondheidsraad maakt zich hier grote zorgen over: ‘De motorische vaardigheden van deze kinderen gaan achteruit en overgewicht neemt toe’. Het is daarom belangrijk dat kinderen bewegen als vanzelfsprekend gaan ervaren en hier veel plezier aan beleven. Plezier zorgt immers voor een leven lang bewegen en dat gun je ieder kind. Naast de gezondheidsvoordelen verbetert het hun sociale vaardigheden en draagt het bij aan hun zelfvertrouwen.

Nijntje tel & beweeg sluit hierop aan. Bewegend leren tellen met nijntje is leuk, leerzaam én gezond. Met het lieve kleine konijntje leren peuters en kleuters spelenderwijs tellen. Bewegen terwijl je telt is niet alleen heel leuk, het is ook nog eens goed voor de motoriek.

Nijntje tel en beweeg

Samen met nijntje lekker bewegen en tegelijkertijd spelenderwijs leren tellen! Dat is het doel van dit gezellige spel voor peuters en kleuters. Bewegend leren is leuk, gezond voor je lijf én heeft een positieve invloed op de hersenactiviteit. Drie keer springen als een kikker, vijf rondjes draaien of zes keer stampen als een olifant! De grappigste beweegoefeningen komen voorbij.

De telkaarten 1 t/m 6 worden afgebeeld in cijfers, vingers en dobbelstenen, zodat het spel op verschillende niveaus gespeeld kan worden. Ze geven aan hoe vaak of hoeveel tellen je een beweging mag doen. Pak een beweegkaart, daarna een telkaart én GO!

Inhoud: 26 beweegkaarten, 6 telkaarten en spelregels.

Nijntje tel & beweeg | 9789048747320 | 3 – 5 jaar

lijn groen oudersenzo
xxx

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Gratis winactie: Maak kans op nijntje tel & beweeg!
#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.
lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *