Gratis winactie: 2x Master the originals

Ben je gepassioneerd over koken en klaar voor het ultieme culinaire avontuur? Wij hebben geweldig nieuws voor elke hobbykok! We verloten 2 exemplaren van het boek “Master the originals” geschreven door Jeroen van Oijen. Duik diep in 20 masterclasses en transformeer je keukenvaardigheden. Grijp deze kans om te leren koken als een echte chef! Doe mee en win!

Gratis winactie: 2x Master the originals

Master the originals

Ben je iemand die eerst de originele versie van gerechten wil leren kennen, en kunnen maken, om er daarna een eigen draai aan te geven? Wil je jouw culinaire repertoire flink uit gaan breiden? Dan is dit boek een echte must-have!

Jeroen van Oijen, Chef on a mission, is voor jou op jacht gegaan naar de essentie van de 100 populairste gerechten ter wereld. Hij is het gaan leren van de mensen die het niet een paar keer, maar duizenden keren gemaakt hebben. In dit boek staan de eerste 20 gerechten die hij tot de bodem toe uit heb gezocht en waarvan hij de bereiding tot in de puntjes beheerst. Wat deze zoektocht jou oplevert? Hij heeft al die kennis gebundeld en uitgewerkt in 20 uitgebreide masterclasses. Daarnaast heeft hij van ieder gerecht het ultieme recept samengesteld waar jij thuis mee aan de slag kunt.

Jeroen van Oijen

Jeroen van Oijen is een Chef on a mission. Hij werkte 35 jaar als professionele kok. Eten en koken zijn Jeroen zijn grootste passies. Het houdt hem al zijn leven lang bezig. De afgelopen jaren stelde Jeroen van Oijen op basis van ervaring en onderzoek de ultieme top 100 van gerechten samen die iedere (hobby)kok zou moeten kennen en beheersen. Stuk voor stuk gerechten die wereldberoemd zijn en mateloos populair. Ze bevatten allemaal specifieke technieken en smaken die je repertoire verrijken.

ISBN 978 90 833 421 08 | Jeroen van Oijen | Culiversity

Gratis winactie: 2x Master the originals

Wat verloten we?

We gaan twee exemplaren verloten van het boek Master the originals.

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur een mail met je naam en adres naar winactie@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Master’. Vergeet je niet aan te melden voor onze twee-wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je deze al? Dan hoef je verder geen actie te ondernemen en hoef je ons alleen maar te mailen. Wil je de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen en kans maken op leuke prijzen? Dan kun je je eenvoudig weer afmelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 20 november 2023 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

liefs Marion

Onze andere winacties

And now what? Ouderschap
Miniverse
Dino Ranch Nintendo Switch
Spannende games (Switch & PS4)

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *