Winactie: 3x Koos zoekt een huis

Koos zoekt een huis - Winactie

Een positieve bijdrage leveren aan de wereld door gezinnen te helpen om groene keuzes te maken: dat is de missie van een jong en ambitieus team dat onlangs te zien was in het tv programma Dragons’ Den. Via een online kinderserie, social media kanalen en een prachtig prentenboek maken gezinnen kennis met klimaatthema’s. In het boek ‘Koos zoekt een huis’ staat ontbossing centraal. Gezinnen gaan samen met Koos de Koala op avontuur en leren wat zij zelf kunnen doen voor een groene aarde.

Laagdrempelig en toegankelijk

Het boek, de YouTube serie en Instagram account maken op laagdrempelige manier milieuthema’s toegankelijk voor kinderen en hun ouders

Koos zoekt een huis

In ‘Koos zoekt een huis’ leren gezinnen Koos de Koala kennen. Koos woont samen met zijn vriendjes in het Australische dierenbos. Hij leeft een heerlijk en rustig leven in zijn boom. Maar op een dag verschijnen er gele monsters (bulldozers) die zijn huis vernielen omdat alle bomen worden gekapt. Koos gaat vol moed op zoek naar een nieuwe plek om te wonen voor hem en zijn vrienden.

Dit interactieve (voor)lees, kijk- en zoekboek sluit aan op de belevingswereld van kinderen en zorgt voor bewustwording. Naast het avontuurlijke verhaal en de prachtige prenten, krijgen kinderen de opdracht om afval te zoeken op de pagina’s. Bovendien staan er verschillende tips in het boek die ervoor zorgen dat we minder hout gebruiken.

lijn groen oudersenzo
Koos zoekt een huis - Winactie

Wat verloten we?

We gaan drie exemplaren verloten van het prachtige en milieuvriendelijke boek “Koos zoekt een huis”!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur een mail naar winactie@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Koos’ en vergeet niet je naam en adres te vermelden.
Om kans te maken is het noodzakelijk dat je je hebt aangemeld voor het ontvangen van onze twee-wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je deze al? Dan hoef je verder geen actie te ondernemen en hoef je ons alleen maar te mailen. Wil je de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen en kans maken op leuke prijzen? Dan kun je je eenvoudig weer afmelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 14 mei 2021 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

liefs Marion

Onze andere winacties

Smaakspoken
Eurovison Song Contest bordspel
Mamarazzi
#benikdit
Woezel en Pip
Escape Room The Game – Challenge
Stars fell on Alabama (VOD)

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Koos zoekt een huis - Winactie
lijn groen peuteren
BabyBaby

4 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *