Maak in deze gratis winactie kans op Ka-Blab van Hasbro!

Maak in deze gratis winactie kans op Ka-Blab van Hasbro!

Er is niets zo gezellig dan met elkaar rond de tafel een bordspel spelen. Even geen schreeuwerige pixels, geen hectiek of andere beslommeringen, maar tijd om elkaar uit te dagen en met elkaar plezier te hebben. Met elkaar een spelletje spelen is pure Quality time (mét een dikke vette hoofdletter!). Het is natuurlijk wel leuk om de spelletjes af te wisselen, wat dacht je bijvoorbeeld van Ka-Blab van Hasbro? Ken je het al? Nog niet? Dan stel ik het spel graag even aan je voor!

Ka-Blab van Hasbro

Families zullen dolle pret beleven met Kablab, het spel dat klassieke categorieënspellen ver achter zich laat! Gooi de dobbelsteen om te zien hoeveel items van een categorie een speler moet opnoemen … ten minste als degene snel genoeg kan denken! Als de timer na een willekeurige tijd afgaat, ligt de speler eruit en moet hij of zij een scorefiche afgeven. Hoeveel cartoonpersonages kan je opnoemen? En hoeveel manieren van nablijven op school kan je opnoemen als straf? Hoeveel zeewezens? Wetenschappelijke dingen? Blijf de dobbelstenen gooien en items opnoemen totdat het tijd is om deze door te geven aan de volgende speler. De laatste speler die fiches overhoudt, wint het spel. Het spel bevat 200 categoriekaarten met tal van verrassingen en uitdagingen.

Het hoge tempo van dit spel houdt spelers op het puntje van hun stoel en zal een nieuwe favoriet worden voor een spelletjesavond met familie. Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar en leuk om thuis te spelen of om even te pauzeren tijdens thuisonderwijs.

Ka-Blab | Hasbro | 2 tot 6 spelers | 10-99 jaar | 5010993898114
En weet je wat het leukste is? Wij mogen drie spellen verloten! Dus lees snel verder hoe je kans kunt maken!

lijn groen oudersenzo
Maak in deze gratis winactie kans op Ka-Blab van Hasbro!

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaar heeft de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Maak in deze gratis winactie kans op Ka-Blab van Hasbro!

#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *