Maak kans op de game Hotel Transylvania met deze gratis winactie!

Maak kans op de game Hotel Transylvania met deze gratis winactie!

Is jouw zoon of dochter ook zo’n fervent gamer? Of misschien ben je het zelf wel. Als je dan ook nog eens fan bent van Hotel Transylvania, dan heb ik goed nieuws! Outright Games heeft onlangs Scary-Tale Adventures uitgebracht op PlayStation, Xbox, Nintendo Switch en pc. In de game kun je klassieke sprookjeswerelden verkennen of het opnemen tegen angstaanjagende vijanden. Je kunt duivelse puzzels oplossen met favoriete personages uit de smashhit animatiefilms! Dit is niet leuk. Dit is LEUKER DAN LEUK!

Hotel Transylvania – Scary-Tale Adventures

Duik met Hotel Transylvania: Scary-Tale Adventures in unieke werelden gebaseerd op klassieke sprookjes zoals Roodkapje, Ali Baba en de Veertig Rovers en De Nieuwe Kleren van de Keizer, maar met een spookachtige Hotel Transylvania-twist! Kruip in de huid van Roodkapje Mavis en pas op voor Grote Boze Wolf Wayne, verzamel waardevolle snuisterijen voor de Koning van de Rovers om de grot met rijkdommen binnen te komen en los puzzels op om de geruïneerde tempels te ontgrendelen en de Nieuwe Kleren van Keizer Blobby te vinden.

Speel als Drac en Mavis, elk met hun eigen fantastische vampiervaardigheden zoals superkracht, immobilisatiekrachten, supersprongen en nog veel meer, terwijl je spook-taculaire werelden uit verhalenboeken verkent en de wezens verslaat die in elk hoofdstuk rondspoken. Spelers kunnen onderweg ook andere bekende Hotel Transylvania-personages ontmoeten! Johnny, Murray, Wayne en anderen zullen spelers begeleiden om hun speciale vaardigheden te gebruiken, spannende quests te voltooien, slinkse uitdagingen, duivelse puzzels en verborgen verzamelobjecten op te graven. Nu er zoveel op het spel staat, rekenen Drac en Mavis op hun grootste fans om de dag te redden!

Wil je kans maken op deze vette game? Lees dan snel verder, want wij gaan 2 exemplaren verloten van deze game. Eentje voor de PS4 en eentje voor de Nintendo Switch.

Hotel Transylvania – Scary-tale Adventures | PS4 | PEGI: 7 | 5060528036108
Hotel Transylvania – Scary-Tale Adventures | Nintendo Switch | PEGI: 7 | 5060528036092

lijn groen oudersenzo
Maak kans op de BabyBjörn draagzak voor pasgeborenen

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Maak kans op de game Hotel Transylvania met deze gratis winactie!

#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.

lijn-groen-oudersenzo

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.