Gratis winactie: 4x Miniverse Make it mini food!

Zo vlak voor de feestdagen, wanneer zowel Sinterklaas als de Kerstman nog moet gaan shoppen, is een gratis winactie natuurlijk altijd fijn! Dit keer kun je kans maken op 4 Miniverse ballen om een eigen miniwereld te kunnen maken. Op Tiktok zie je allerlei miniaturen voorbij komen. Je kids vinden dit ongetwijfeld über schattig en enorm tot de verbeelding spreken. Wij gingen ook alvast met één miniverse aan de slag. En het was echt super leuk om te doen. Je kunt het “heerlijke” gerecht bekijken op ons Tiktokaccount. Het is zo leuk om dit soort kleine gerechtjes te maken, dat we dit ongetwijfeld nog vaker gaan doen. Maar niet nu, want de miniverse ballen die we hier hebben liggen, daar kun jij dus kans op maken. Lees snel verder!

Gratis winactie: 4x Miniverse Make it mini food!

MGA’s Miniverse

Ben je enthousiast om je persoonlijke miniatuuruniversum te bouwen? Ontdek de mogelijkheden met MGA’s Miniverse Make It Mini Lifestyle Assortment Display! Deze uitgebreide set is jouw ticket naar een wereld van miniatuurontwerp, compleet met stijlvolle meubels, diverse accessoires en charmante kleine figuren. Geef je verbeelding alle ruimte en creëer een miniatuurparadijs dat geheel uniek is!

Bijzondere miniwereld

Ga aan de slag en vorm je eigen bijzondere miniatuurwereld met de Miniverse Make It Mini Lifestyle Assortment Display van MGA. Dit veelzijdige pakket is perfect voor iedereen, jong en oud, en biedt onbeperkte mogelijkheden voor creatief spelen en het decoreren van je eigen kleine wereld. De set bevat minutieus vervaardigde meubelstukken, accessoires en figuurtjes, die samen zorgen voor een levensechte miniatuurbeleving.

Miniverse | 0035051591856 | 8-99 jaar

Wat verloten we?

We gaan vier Miniverse ballen verloten, twee grote en twee kleine. Make your own mini food!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur een mail met je naam en adres naar winactie@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Miniverse’. Vergeet je niet aan te melden voor onze twee-wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je deze al? Dan hoef je verder geen actie te ondernemen en hoef je ons alleen maar te mailen. Wil je de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen en kans maken op leuke prijzen? Dan kun je je eenvoudig weer afmelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 20 december 2023 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

liefs Marion

Onze andere winacties

And now what? Ouderschap
Dino Ranch Nintendo Switch
Spannende games (Switch & PS4)
Master the originals

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *