Gratis winactie: Maak kans op Jumanji: Wild Adventures (Switch of PS4)

Ben jij klaar voor een wild avontuur? Doe dan nu mee met onze geweldige winactie! We verloten twee exclusieve downloadcodes: één voor “Jumanji: Wild Adventures” op de Nintendo Switch en één voor de PlayStation 4. Beleef de spanning en het avontuur van Jumanji, nu in de palm van je hand! Dat zou nog eens een fijn begin van de kerstvakantie zijn! Dat wordt gamend het nieuwe jaar in!

Gratis winactie: Maak kans op Jumanji: Wild Adventures (Switch of PS4)

Jumanji: Wild Adventures

Stap in de wereld van Jumanji en transformeer jezelf in één van de iconische karakters: de dappere Smolder Bravestone, de behendige Ruby Roundhouse, de slimme Mouse Finbar, of de slimme Shelly Oberon. Begin een epische reis door onontdekte gebieden vol met wilde roofdieren, vijandige clans en ingenieuze boobytraps. Overwin de uitdagingen van de jungle om nieuwe, mysterieuze locaties te ontdekken, waaronder verborgen dorpen, bevroren bergtoppen, donkere spelonken en verraderlijke moerassen. Wees altijd op je hoede, want op elk moment kunnen de drums van Jumanji je naar onverwachte gevaren leiden!

Versterk je helden door ervaringspunten te verzamelen en je buit te investeren in upgrades. Ga de strijd aan met krachtige tegenstanders zoals de listige Smuggler en de angstaanjagende Siberian Tiger. Je zou zelfs kunnen stuiten op geheime kamers of de verborgen schatten van Jumanji.

De race om het kostbare Jumanji-juweel is nog niet voorbij. Ben je klaar om het avontuur aan te gaan en je weg naar huis te vinden? De tijd voor actie is nu!

Jumanji: Wild Adventures – PS4 | 5061005351141 | PEGI: 7
Jumanji: Wild Adventures – Nintendo Switch | 5061005351073 | PEGI: 7

Gratis winactie: Maak kans op Jumanji: Wild Adventures (Switch of PS4)

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *