Gratis winactie: met het hele gezin naar de bioscoopfilm “Gewoon Super”


Goed nieuws voor alle superheldenliefhebbers! Wil jij samen met je gezin genieten van een onvergetelijke filmervaring? Doe dan nu mee met onze winactie! Maak kans op 4 bioscooptickets voor de hartverwarmende film ‘Gewoon Super‘. Beleef samen met je familie de avonturen van Hedwig en haar krimpende superheldenpakje. Maar dat is nog niet alles! Om ervoor te zorgen dat jouw kleding niet hetzelfde lot ondergaat, voegen we er ook nog eens drie pakjes wasstrips van Brauzz bij. Perfect om je kleding fris en in perfecte vorm te houden. Doe snel mee en transformeer een gewone dag in een super bioscoopavontuur… én een schone was!

Gratis winactie: met het hele gezin naar de bioscoopfilm "Gewoon Super"

Gewoon Super

In The Air presenteert met trots de allernieuwste familiefilm ‘Gewoon Super!’, die vanaf 31 januari 2024 in vele Nederlandse bioscopen draait. Deze film, bekroond met de Best Norwegian Children’s Film Award in 2022, belooft een betoverend avontuur. ‘Gewoon Super!’ vertelt een verhaal vol warmte over de kracht van familie, de waarde van vriendschap en het belang van doorzetten, en benadrukt hoe ieder individu zijn eigen bijzondere talenten bezit. De film wordt tot leven gebracht door de stemmen van Sterre Koning, die schittert als het hoofdpersonage Hedwig, Simone Kleinsma als de wijze oma, en Plien van Bennekom als Hedwigs excentrieke tante.

Synopsis Gewoon Super

Het leven van de 11-jarige game liefhebber Hedwig staat op zijn kop wanneer ze veel eerder dan verwacht haar vader moet vervangen als de superheld van de stad. Haar vader is de lievelingsheld van de stad. Maar Hedwig is geen superheld; ze is een beetje onhandig en helemaal niet sportief. Al snel realiseert haar vader zich dat de nieuwe superheld misschien wel Adrian, het atletische neefje van Hedwig, moet zijn. Teleurgesteld gaat Hedwig op bezoek bij haar oma, die vroeger ook superheld was. De stoere oma ziet mogelijkheden voor Hedwig en is niet voor één gat te vangen. Er ontstaat een onwaarschijnlijk sterk team waarbij Hedwig bewijst dat je ook zonder superkrachten gewoon super kunt zijn. 

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *