Site pictogram Oudersenzo

Gratis winactie: Maak kans op een Bounce, de eerste smartwatch van Garmin!

Gratis winactie: Maak kans op een Bounce, de eerste smartwatch van Garmin!

Heb je al kennis gemaakt met Bounce, de smartwatch voor kinderen met LTE-connectiviteit? Dan wordt dit misschien je kans! Met de Bounce kunnen ouders makkelijk communiceren met hun kids en tegelijkertijd hun locatie bijhouden. Als je als ouder de aanschaf van een smartphone voor de kids nog eventjes wilt uitstellen, maar toch een handig communicatiemiddel zoekt dan is de Bounce kids-smartwatch een ideaal alternatief.

Dit mag je verwachten van de Bounce

De trendy Garmin Bounce beschikt over een helder kleurentouchscreen met een duurzaam en zwemvriendelijk ontwerp. Ook biedt het horloge tweerichtingscommunicatie met tekst- en spraakberichten, evenals realtime locatietracking via de Garmin Jr. app op een compatibele smartphone van een ouder. Naast communicatie behoort fitness- en activiteitentracking en leuke spelletjes ook tot de mogelijkheden. Ook kunnen ouders taken toewijzen en beloningen geven. Dat maakt de Bounce niet alleen nuttig maar ook leuk en uitdagend!

Met behulp van de ingebouwde GPS en LTE-connectiviteit, kunnen ouders verbonden blijven en de locatie van hun kind in de gaten houden met locatietracking via de Garmin Jr. app op een compatibele smartphone van de ouders. Ouders kunnen zelfs gedefinieerde gebieden instellen en worden gewaarschuwd wanneer hun kind buiten of binnen de door hen ingestelde grenzen komt. Voor de LTE connectiviteit heb je wel een abonnement nodig is, dat met elke provider kan worden afgesloten.

Met Bounce kunnen ouders al op jonge leeftijd een actieve levensstijl aanmoedigen. Gezondheidsgegevens zoals slaap, stappen en actieve minuten, evenals fitnessactiviteiten als wandelen, hardlopen, fietsen, zwemmen in het zwembad kunnen worden bijgehouden en bekeken in de Garmin Jr. app.

En het allerfijnste is, dat wij een Bounce gaan verloten en jij dus kans kunt maken op een eigen Bounce voor zoon of dochter! Lees snel verder…!

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.