Gratis bezoekersacties

Gratis bezoekersactie Oudersenzo 4Doe mee met onze gratis bezoekersacties en maak kans op leuke prijzen! Meedoen is simpel en gratis, bij de acties vind je alle voorwaarden en aanwijzingen om mee te kunnen doen.

Privacy

Met de komst van de AVG (nieuwe wetgeving op gebied van privacy) willen wij er nadrukkelijk op wijzen dat wij jullie adresgegevens niet gebruiken voor andere doeleinde, dan uitsluitend het toesturen van eventueel gewonnen prijzen. Alle mailtjes die wij voor een actie ontvangen, verwijderen we direct na het trekken van de winnaar(s). In een aantal gevallen zullen wij de prijzen zelf versturen, maar het kan voorkomen dat dit door een PR-bureau gebeurt of leverancier van het product. In dat geval zijn wij genoodzaakt de (uitsluitend winnende) adresgegevens door te geven. Door mee te doen aan onze acties, geef je aan, hiermee akkoord te zijn.

Opmerking van de redactie

Wij ontvangen zeer regelmatig inzendingen die niet volledig zijn ingevuld. Wij wijzen erop dat het geen enkele zin heeft om onvolledig op onze acties te reageren, aangezien wij alleen de winnaars trekken uit de inzendingen die volledig en juist zijn.

Bij iedere actie staat specifiek vermeld aan welke voorwaarden je moet voldoen om mee te kunnen doen. Dit kan per actie verschillen. Soms is het een eenvoudige mail&win-actie, soms stellen we een vraag. Dus als je serieus kans wilt maken op één van onze prijzen, lees dan goed bij de actie wat je moet doen om serieus kans te maken.

Wij wensen iedereen heel veel succes!

Gratis bezoekersactie Oudersenzo 4

Gesigneerde CD van K3Podcastactie: 3 Gesigneerde exemplaren van Roller Disco, de nieuwste CD van K3
Gisteren presenteerde K3 haar nieuwe CD ‘Roller disco’. Dit deed ze met een exclusief optreden in de gymzaal van een basisschool in Gemert. Waarom daar? K3 had een paar weken geleden een oproep gedaan om als klas het nieuwe hoesje te ontwerpen. De winnende klas zou een liveshow winnen. En dit was dus de winnende school. Hoe vet is dat! Wij waren erbij en van de show hebben we een leuke podcast gemaakt. Absoluut het beluisteren waard, want naast een sfeerimpressie van de show, spreek ik de meiden ook nog even.

En.. (tromgeroffel) aan het eind van de uitzending verloot ik 3 gesigneerde CD’s! Jij kunt dus kans maken op één van deze unieke CD’s!

Wat verloten we?

Wij gaan drie gesigneerde CD’s verloten van de nieuwste CD van K3: Roller Disco!

Hoe doe je mee?

Beluister onze podcast om kans te maken, want in deze podcast hoor je precies wat je moet doen om kans te maken op deze vette prijs! De podcast zit vol leuke gesprekken en duurt hooguit een paar minuten!

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 16 december meedoen aan deze actie. Daarna trekken wij de winnaars!

Gesigneerde CD van K3 Roller Disco

lijn feest

Skyscraper3x DVD Skyscraper
Will Sawyer (Dwayne Johnson) is de voormalig leider van een FBI gijzelaarsreddingsteam en tevens oorlogsveteraan, die zich nu bezighoudt met het beveiligen van wolkenkrabbers. Wanneer in het hoogste en meest veilige gebouw van China brand uitbreekt wordt Will ten onrechte als de schuldige aangewezen. Niet alleen moet hij de verantwoordelijken voor de brand opsporen om zijn eigen onschuld te bewijzen, maar hij moet ook zijn eigen gezin zien te redden, dat gevangen zit bovenin het brandende gebouw.

Skyscraper is een super spannende actiefilm die je weet te boeien van het begin tot het eind.

Meer weten over de film? Lees deze review Skyscraper

Wat verloten we?

Wij gaan 3 DVD’s verloten van deze spannende film!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Skyscraper‘. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 14 december meedoen aan deze actie. Daarna trekken wij de winnaars!

Skyscraper

lijn feest

TURBO actie
sinterklaas meezingboek3x 2 kaartjes voor het Sinterklaas-meezingconcert van Romy Monteiro
Voor het vierde achtereenvolgende jaar hebben de winkelketen ETOS en Unilever een bekende zangeres gevraagd om het inmiddels traditionele sinterklaasmeezingboek in te zingen. Na Angela Groothuizen, Kim-Lian van der Meij en Maan zingt dit jaar Romy Monteiro nieuwe en bekende sinterklaasliedjes. Het sinterklaasmeezingboek is exclusief verkrijgbaar bij alle ETOS-vestigingen en is gratis verkrijgbaar bij aankoop van actieproducten van Unilever. De liedjes zijn gratis te beluisteren en streamen via Spotify en de website sinterklaasmeezingboek.nl. Mark Janssen heeft het meezingboek voorzien van alle illustraties.

Op zondag 25 november een speciaal meezingconcert plaatsvinden in theater Kikker in Utrecht waar meer dan 150 kinderen kunnen genieten van de liedjes van Romy Monteiro. Met het sinterklaasmeezingboek wordt het jaarlijkse kinderfeest nog leuker.

Wat verloten we?

Wij gaan 3x 2 kaartjes verloten voor dit gezellige Sinterklaas meezingconcert, gezongen door Romy Monteiro!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Romy Monteiro‘. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 20 november meedoen aan deze actie. Daarna trekken wij de winnaars!

sinterklaas meezingboek

lijn feest

Flikken2x Het bordspel Flikken
Fans van de hitserie (die nog steeds miljoenen kijkers trekt) kunnen nu zelf in de huid kruipen van een echte agent en briljant speurwerk afleveren met het officiële Flikken bordspel. Dankzij het dubbelzijdig speelbord kan er zowel in Rotterdam als in Maastricht gespeeld worden. Ga op zoek naar de coördinaten van de plaats delict, lukt het jou deze als eerste te bezetten?

Daag je vrienden en familie uit voor een zinderende spelavond met het Flikken bordspel. Of je nu speurwerk wilt verrichten in Rotterdam of in Maastricht; met het dubbelzijdige bord hoef je niet te kiezen! Treed in de voetsporen van Dries van Weelden (Mark van Eeuwen) en Stan Vroom (Cees Geel) door de strijd aan te gaan met de Rotterdamse onderwereld. Bezet als eerste de plaats delict, door de juiste coördinaten te vinden. Kun je net zo goed samenwerken als Eva van Dongen (Angela Schijf) en Floris Wolfs (Victor Reinier) in Flikken Maastricht?

Flikken laat je niet alleen op het puntje van je stoel zitten voor de TV, maar ook wanneer je de strijd aangaat met je medespelers in dit zinderende bordspel.

Wat verloten we?

Wij gaan 2 exemplaren verloten van dit bordspel Flikken!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Flikken‘. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 12 december meedoen aan deze actie. Daarna trekken wij de winnaars!

Flikken

lijn feest

Pluisje6 downloadcodes Pluisje leert vliegen
Pluisje is een jong en vrolijk vogeltje dat graag samen met zijn beste vriendinnetje Ploveria speelt. Ze lachen veel samen en zijn stiekem een beetje verliefd.
Alles verandert als Shadow, de valk, Pluisje aanvalt tijdens zijn eerste vliegles. Hij wordt gered, maar zijn vader overleeft de strijd niet.
Pluisje durft niet meer te vliegen. Ploveria spoort hem nog wel aan om te vliegen want ze moeten naar het zuiden als de winter komt. Pluisje gaat toch weer oefenen, maar dan wordt hij gevangen door de kat uit het dorp. Iedereen denkt dat Pluisje dood is, behalve Ploveria.

Pluisje moet alleen de winter zien te overleven, terwijl zijn familie naar het zuiden trekt. Niet-trekvogels en buitenbeentjes overwinteren in Paradise Vallei, een verborgen plek. Maar de reis naar Paradise Vallei is lang en gevaarlijk. Gelukkig maakt het dappere vogeltje nieuwe vrienden die hem helpen bij zijn reis.

Ons ervaringsverslag van Pluisje De film is te zien bij onder andere Ziggo en Pathé.

Wat verloten we?

Wij gaan 6 downloadcodes verloten van deze super schattige film!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Pluisje‘. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 12 december meedoen aan deze actie. Daarna trekken wij de winnaars!

lijn feest

Vier nominaties voor 999 gamesPodcastactie: Exit van 999games
De spellen van Exit zijn een unieke en spannende belevenis. Je speelt het samen en probeert zo snel mogelijk te ontsnappen, uit bijvoorbeeld een griezelige verlaten hut, een laboratorium of van een mysterieus eiland. En zoals bij een echte escape room: je speelt het maar een keer. Aan de hand van een boekje, kaarten, een decodeerschijf en enkele andere zaken moeten oplossingen worden gevonden. Geen twee raadsels zijn hetzelfde waardoor de communicatie, vindingrijkheid en samenwerkingsvermogen van de spelers flink wordt uitgedaagd. De escape-situatie en tijdsdruk zorgen hierbij voor extra spanning in dit spel.

In de podcastactie van de week, verloten we dit gave spel, welke uitvoering dit precies gaat worden, blijft een verrassing.

Wat verloten we?

Wij gaan dit keigave spel verloten!

Hoe doe je mee?

Beluister onze podcast om kans te maken, want in deze podcast hoor je precies wat je moet doen om kans te maken op deze vette prijs! De podcast zit vol leuke gesprekken en duurt hooguit een paar minuten!

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 9 december meedoen aan deze actie. Daarna trekken wij de winnaars!

lijn feest

Hotel Transylvanië 33x DVD Hotel Transylvanië 3
De nieuwste film van onze monsterlijke familie is vanaf 28 november beschikbaar op DVD, Blu-ray, UHD 4K, On Demand en digitaal.

In de nieuwe animatiefilm Hotel Transsylvanië 3 reis je mee met onze favoriete monsterfamilie. Ze vieren vakantie aan boord van een luxe cruiseschip voor monsters. Drac kan eindelijk bijkomen van het drukke werk in zijn hotel. De familie doet mee aan alle leuke activiteiten aan boord en natuurlijk liggen ze ook volop in het maanlicht te luieren om een lekker bleek kleurtje te krijgen. De droomvakantie mondt echter uit in een nachtmerrie als Mavis merkt dat Drac gevallen is voor de charmes van de mysterieuze cruisekapitein Ericka. Zij bewaart een geheim dat het einde kan betekenen voor alle monsters. Geregisseerd door Genndy Tartakovsky. Scenario door Genndy Tartakovsky en Michael McCullers.

Wat verloten we?

Wij gaan 3 DVD’s van deze keigave film verloten!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Hotel Transylvanië‘. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 6 december meedoen aan deze actie. Daarna trekken wij de winnaars!

Hotel Transylvanië 3

lijn feest

who is the dude3x Who’s the dude? Partyspel
In dit hilarische spel is de levensgrote (150 cm!) opblaasbare Dude je beste vriend. Beeld samen met hem zo veel mogelijk situaties uit. Speel bijvoorbeeld een scène uit een film na of beeld een sport of beroep uit. De andere spelers proberen binnen de tijd te raden wat jij allemaal met de Dude uitbeeldt. Dan is de volgende speler aan de beurt. De speler die na 4 rondes de meeste punten heeft, wint het spel!

En de Dude? Die wint altijd. Het spel waarin je het met elkaar doet!

Wat verloten we?

Wij gaan 3 Who’s the dude spellen verloten!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Dude‘. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 5 december meedoen aan deze actie. Daarna trekken wij de winnaars!

who is the dude

lijn feest

Color Wonder van Crayola3x Color Wonder van Crayola
Color Wonder is een speciaal concept voor kinderen die nog weleens buiten de lijntjes kleuren. De inkt van de 5 bijgevoegde Color Wonder stiften verschijnen alleen op Color Wonder papier en niet op andere ondergronden. Color Wonder neemt hierdoor stress weg over vlekken maken op huid, kleding of meubelen. Kleuren was nog nooit zo leuk en verrassend als met Color Wonder, het knoeivrije kleurboek van Crayola!

Bekijk hier onze productbespreking.

Wat verloten we?

Wij gaan drie Crayola Color Wonder boxen verloten met de thema’s: Frozen, Bumba en Paw Patrol!

Hoe doe je mee?

Surf naar onze blog ‘Vlekkeloze creativiteit met Crayola’. Laat daar een reactie achter waarin je ons laat weten wat jij van deze bijzondere stiften vindt. Vergeet niet je mailadres te vermelden, zodat we contact met je kunnen opnemen als we jou als winnaar hebben getrokken.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 2 december meedoen aan deze actie. Daarna trekken wij de winnaars!

Color Wonder van Crayola

lijn feest

Washimals2x Washimals Crayola
Geef nog meer lievelingsdieren een gepersonaliseerd kleurrijk design met de Crayola Washimals navulling! Kleur en verzorg nog meer dieren met de navulling van Washimals. Verzamel ze allemaal! Deze set bevat twee nieuwe Washimals honden, 3 nieuwe kleuren Crayola viltstiften met ultra-schone inkt en schoonmaakborstel.
We hebben twee verschillende sets: de hondjes en de poesjes.

Wat verloten we?

Wij gaan 2 uitbreidingssets verloten! Een set met 2 hondjes en een set met 2 poesjes.

Hoe doe je mee?

Surf naar onze review van het volledige Washimalpakket. Laat daar een reactie achter waarin je ons laat weten wat jij van de Washimals vindt. Vergeet niet je mailadres te vermelden, zodat we contact met je kunnen opnemen als we jou als winnaar hebben getrokken.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 2 december meedoen aan deze actie. Daarna trekken wij de winnaars!

Washimals

lijn feest

kids hitsPodcastactie: 3x Dubbel CD De leukste Kids Hits
Cloud 9 Kids presenteert de 2-CD De Leukste Kids Hits Van 2018! Een fantastische dubbel-CD met maar liefst 40 van de beste tracks van het afgelopen jaar. Een verzamelalbum dat absoluut dus niet mag ontbreken in de kids hits collecte van ieder kind! Op deze CD staan o.a. tracks van; Fource, Kinderen Voor Kinderen, Kalvijn, Ronnie Flex, Maan, Mylene & Rosanne, Luca Gilliot, Sita, Fleur, Armin van Buuren en vele andere super hits. Super leuk cadeau voor de komende feestdagen!

In de podcastuitzending van de week, verloten we 3 dubbel CD’s van ‘De leukste Kids Hits 20 2018’. Een hartstikke leuke CD met meer dan 40 populaire hits die kinderen aanspreken. Denk bijvoorbeeld aan songs van Kinderen voor Kinderen, Manou, Mylene & Rosanne en Nielson.

Wat verloten we?

Wij gaan 3 dubbel CD’s ‘De leukste Kids hits van 2018’ verloten!

Hoe doe je mee?

Beluister onze podcast om kans te maken, want in deze podcast hoor je precies wat je moet doen om kans te maken op deze vette prijs! De podcast zit vol leuke tips en duurt hooguit een paar minuten!

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 2 december meedoen aan deze actie. Daarna trekken wij de winnaars!

lijn feest

10 Kersttips! Maak er een gezellig samenzijn van!2x Waardebon van 50 euro t.b.v. Bol.com
Het lijkt misschien nog ver weg, maar volgende maand vieren we alweer Kerst! Wat is dit jaar voorbij gevlogen. Voor mijn gevoel lag ik gisteren nog aan het strand en moet ik vandaag alweer nadenken over wat we gaan eten tijdens het kerstdiner. Weet jij het al? Ik heb nog geen idee. Gelukkig heb ik nog even de tijd om een bijzonder menu te bedenken, want zoals ieder jaar ga ik eerste Kerstdag weer uitgebreid koken. Leuk! Ik weet ook al met wie ik de kerstdagen graag zou willen doorbrengen. Is dit voor jullie ook al bekend?

Oudersenzo doet in samenwerking met Ikenmama.nl onderzoek naar hoe jullie de kerstdagen doorbrengen. We vragen daarom jullie medewerking deze enquête in te vullen. Natuurlijk willen we daar iets tegenover stellen. Als je mee doet, kun je namelijk kans maken op een cadeaubon van 50 euro! We gaan er twee verloten. Deze komt vast goed van pas voor de feestdagen!
De uitslag van deze enquête wordt uiteraard in december met jullie gedeeld!

Wat verloten we?

Wij gaan 2 waardebonnen voor Bol.com verloten, t.w.v. 50 euro.

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Vul dan onze kerstenquête in! Invullen duurt hooguit 3 minuten!

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 30 november meedoen aan deze actie. Daarna trekken wij de winnaars!

Kerstenquete

lijn feest

Op stap met Dirk Scheele film6x downloadcode Op stap met Dirk Scheele
Ga je mee op stap met Dirk Scheele? De kinderheld beleeft allerlei vrolijke en muzikale avonturen in zijn eerste bioscoopfilm. Met bekende én nieuwe liedjes.
Dirk maakt overal een muzikaal feestje van. Hij gaat op bezoek bij een echte koning en koningin in een paleis en gaat voor de allereerste keer paardrijden. Hij haalt grapjes uit en zet de hele groentewinkel op stelten met de Broccolirock. Maar waar is zijn grote vriend Japie het Apie? Dirk gaat op zoek in de jungle. Een papegaai, een slang en een tijger helpen natuurlijk mee.
Met gastrollen van o.a. Anky van Grunsven, Mylène & Rosanne, Peter Lusse en Joes Boonen.

De film is onder andere te zien op Ziggo, ERG, Pathé, iTunes en Google. Met deze unieke iTunes code kan je de film zo vaak zien als je wilt.

Wat verloten we?

Wij gaan 6 downloadcodes verloten van deze film!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Dirk Scheele‘. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 30 november meedoen aan deze actie. Daarna trekken wij de winnaars!

lijn feest

Als je je kindje verliest in de zwangerschap2x Als je je kindje verliest in de zwangerschap
Dit unieke boek is voor jou als je een kindje bent verloren in de zwangerschap. Hoe pril ook, hoelang geleden ook. Misschien ging het bij jou over een miskraam, een buitenbaarmoederlijke zwangerschap of een abortus. Je kunt je afvragen: hoe kan ik weer verdergaan na zo’n verlies? De impact van verlies kan namelijk groot zijn en wordt vaak onderschat.

Daarom is dit mooi vormgegeven (ver)werkboek er, vol met prachtige gedichten, uitnodigende vragen en toegankelijke suggesties. Je kunt het alleen of samen met je partner invullen. Zo maak je er een dierbaar en persoonlijk bewaarboek van.

Wat verloten we?

Wij gaan 2 exemplaren van dit boekje verloten!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze mooie prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘verlies‘. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 30 november meedoen aan deze actie. Daarna trekken wij de winnaars!

Als je je kindje verliest in de zwangerschap

lijn feest

Casper en Emma6x Downloadcode Casper en Emma – Maken theater
Elk jaar zamelt de kleuterschool van Casper en Emma op een leuke manier geld in voor het goede doel. De tijd voor het inzamelen van geld is aangebroken! De klas van Casper en Emma doet haar uiterste best om een idee te verzinnen waarmee zij een weeshuis in India zonder elektriciteit kunnen helpen. Nadat Casper en Emma een theater hebben bezocht, komen ze samen met de klas op een geweldig idee. Ze gaan een toneelstuk maken over kaarsen die licht geven in het donker. Natuurlijk krijgen Mevrouw Konijn, Welpje en de andere knuffels een bijzondere rol in het stuk. Lukt het om genoeg geld in te zamelen voor het weeshuis? Een heel vrolijk en spannend avontuur voor de beste vriendjes!

De film is onder andere te zien op Ziggo, ERG, Pathé, iTunes en Google. Met deze unieke iTunes code kan je de film zo vaak zien als je wilt.

Wat verloten we?

Wij gaan 6 downloadcodes verloten van de film: Casper en Emma – Maken theater

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Casper en Emma‘. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 29 november meedoen aan deze actie. Daarna trekken wij de winnaars!

Casper en Emma

lijn feest

PAW Patrol: On a Roll 3x PAW Patrol: On a Roll voor de Nintendo Switch
PAW Patrol: On A Roll bevat 16 uitdagende avonturen met alle acht geliefde pups en Ryder. Laat elke pup zijn unieke vaardigheden gebruiken om vrienden te redden en iedereen veilig te houden. Ga naar acht prachtige locaties in Avonturenbaai, zoals de boerderij van boerin Yumi, Jake’s Berg, een afgelegen canyon, onder water en nog veel meer! PAW Patrol: On a Roll is PAWfect is voor kinderen van alle leeftijden. Bereid je voor op de leuke puzzelactie met de pups van de PAW Patrol!

PAW Patrol: On a Roll is vanaf 26 oktober verkrijgbaar voor PlayStation® 4, Xbox One, Nintendo Switch™ en PC.

Wat verloten we?

Wij gaan exemplaren verloten van PAW Patrol: On a Roll voor de Nintendo Switch.

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Paw Patrol‘. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 24 november meedoen aan deze actie. Daarna trekken wij de winnaars!

PAW Patrol: On a Roll

lijn feest

Craig of the Creek 3x Craig of the Creek pakket
Craig en zijn twee beste vrienden, Kelsey en JP, zijn altijd buiten. In de ongetemde wildernis van de stad vinden zij hun weg in een fantasiewereld die tot leven komt en waar kinderen regeren over drie forten en fietsschansen.
Samen met de ‘Kreek Kinderen’ beleven de jonge vrienden grappige avonturen, ontdekken nieuwe gebieden van de Kreek en komen regelmatig in de problemen bij De Stomp, de ontmoetingsplaats van de Kreek. Om hun problemen op te lossen moeten ze keer op keer met een goed plan komen…

Mis de nieuwste Cartoon Network serie niet en kijk op maandag 15 oktober naar de TV-première van Craig van de Kreek. Iedere schooldag om 17:05 uur, alleen bij Cartoon Network.

Wat verloten we?

Wij gaan 3 pakketten verloten met daarin: Een Teen Titans Go Tas met daarin 2 kaartjes voor het Klimbos, Unikitty Sticky Notes, We Bare Bears Lanyard, Ben 10 pen en pencase.

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Craig of the Creek‘. Vergeet niet je voorkeur (Buma, Paw Patrol of Frozen), naam en adres te vermelden!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 22 november meedoen aan deze actie. Daarna trekken wij de winnaars!

Craig of the Creek

lijn feest

Escaperoom1x een basisset Escaperoom met de 2 uitbreidingssets
De rage om binnen 60 minuten te ontsnappen door samen te werken en raadsels op te lossen houdt de wereld al langere tijd in zijn greep. Twee jaar na de lancering van het eerste en officiële Escape Room The Game bordspel, presenteert de Rotterdamse spellenontwikkelaar Identity Games opnieuw twee gloednieuwe uitbreidingssets: The Magician en The Legend of Redbeard’s Gold. De twee meeslepende mysteries The Magician en The Legend of Redbeard’s Gold zijn vanaf eind oktober verkrijgbaar.

Spelverhaal The Magician
Eindelijk valt de nacht over Londen. De lantaarnopsteker loopt zijn ronde door Lockholm Street. Samen met je vrienden sluip je rond in Pharaoh Hall, de plek waar de befaamde Flaubert Moudin zijn shows geeft.

Spelverhaal The Legend of Redbeard’s Gold
Je hart bonst in je keel als je voor de gesloten deur van de kapiteinshut staat – Redbeard’s kajuit. Niet aarzelen nu! Dit is niet het moment om over de risico’s en mogelijke consequenties na te denken. Schiet op matroos.

Wat verloten we?

Wij gaan één basisset Escaperoom en twee uitbreidingssets verloten!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘escape‘. Vergeet niet je maat (XS, S, M, L of XL), naam en adres te vermelden!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 18 november meedoen aan deze actie. Daarna trekken wij de winnaars!

Escaperoom

lijn feest

Zwangerschapsjurkje van Gebematernity1x Zwangerschapsjurkje Jurk Line
Dit overhemdjurkje van Gebematernity.com is op vele manieren te dragen. Als jurk, maar ook als overhemd dicht of los over een jeans en top. Het is gemaakt van 100% Viscose en verkrijgbaar in de maten XS, S, M, L en XL. De jurk is gemaakt in de uitvoering ‘Navy streep Dress Line’.

Bij Gebematernity kun je de maten aanhouden van voor je zwangerschap. De designers hebben rekening gehouden met het groeien van je buik.

Wat verloten we?

Wij gaan één exemplaar van dit prachtige jurkje verloten.

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Zwangerschapsjurkje‘. Vergeet niet je maat (XS, S, M, L of XL), naam en adres te vermelden!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 15 november meedoen aan deze actie. Daarna trekken wij de winnaars!

Zwangerschapsjurkje van Gebematernity

lijn feest

DVD Adrift3x DVD Adrift
Vanaf 6 november kijk je de romantische avonturendrama Adrift, over een jong stel dat zeilend over de oceaan in een verwoestende orkaan terecht komt, op DVD en Blu-ray. Adrift is een film van de regisseur van Everest met Shailene Woodley (The Fault in Our Stars, Divergent) en Sam Claflin (The Hunger Games). Adrift is gebaseerd op het inspirerende waargebeurde verhaal over een prille liefde tussen een jonge vrouw en een man die aan het avontuur van hun leven beginnen.

Synopsis

Tami (Shailene Woodley) en Richard (Sam Claflin) zeilen met een jacht over de Stille Oceaan. Ze zijn jong en verliefd. De klus die ze hebben aangenomen lijkt meer op een perfecte vakantie dan op werken. Totdat het noodlot toeslaat en ze terecht komen in een genadeloze orkaan. Met een verwoeste boot, zonder communicatiemiddelen of navigatie en weken verwijderd van de dichtstbijzijnde haven, moet Tami vechten voor zichzelf en de zwaargewonde Richard. Hun enige kans op overleven is om 3000 km lang de juiste koers te varen naar de Hawaï-eilanden…

Wat verloten we?

Wij gaan drie DVD’s verloten van deze spannende, meeslepende film!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Adrift‘. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 15 november meedoen aan deze actie. Daarna trekken wij de winnaars!

DVD Adrift

lijn feest

Jurassic World2x DVD Jurassic World: Fallen Kingdom & 2 kaartjes voor het Oertijd Museum in Boxtel
Voortbouwend op de spanning en het avontuur dat het wereldwijde publiek betoverde, is Jurassic World: Fallen Kingdom het nieuwste deel in één van spectaculairste filmseries ooit, met een avontuur dat 65 miljoen jaar geleden is begonnen. Dit nieuwe hoofdstuk boeit en imponeert het publiek van alle leeftijden met meer dinosaurussen dan welke andere Jurassic -film dan ook. Sterren Chris Pratt en Bryce Dallas Howard keren terug als Owen Grady en Claire Dearing. Daarnaast keren de originele castleden Jeff Goldblum en BD Wong terug in hun iconische rollen. Haal dit non-stop avontuur in huis, laat je verrassen door de geweldige plotwending, en ontdek wat er gebeurt als het park is verdwenen.

Wat verloten we?

Wij gaan twee Jurassic World pakketten verloten met daarin: 1 DVD Jurassic World: Fallen Kingdom en 2 kaartjes voor het Oertijd Museum in Boxtel.

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Jurassic World‘. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 10 november meedoen aan deze actie. Daarna trekken wij de winnaars!

Jurassic World

lijn feest

BABY born Interactieve Pop Paars1x BABY born Interactieve Pop Paars
De BABY born Interactieve pop heeft vele levensechte functies, die allemaal zonder batterijen functioneren. Ze kan drinken, eten, plassen, op het potje gaan, huilen, bewegen, in bad en slapen. Met de bijgeleverde accessoires kan je echt voor BABY born zorgen, net als een echte baby.

Het rollenspel met BABY born stimuleert sociale vaardigheden, verbeelding en verantwoordelijkheid. Deze schattige baby heeft een paarse rompertje aan en allerlei paarse accessoires.

Interactief

Deze Baby born is een interactive pop met: rompertje, muts, bord met lepeltje, een portie pap, flesje, potje, luier, speen, geboortebewijs en een vriendschapsarmband voor meisje en pop.

Wat verloten we?

Wij gaan één prachtige Baby born pop verloten! Die hoeft Sinterklaas dan alvast niet meer te kopen!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘BabyBorn‘. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 8 november meedoen aan deze actie. Daarna trekken wij de winnaar!

BABY born Interactieve Pop Paars

lijn feest

Kijk ook naar...

21 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *