Gratis bezoekersacties

Gratis bezoekersactie Oudersenzo 4Doe mee met onze gratis bezoekersacties en maak kans op leuke prijzen! Meedoen is simpel en gratis, bij de acties vind je alle voorwaarden en aanwijzingen om mee te kunnen doen.

Privacy

Met de komst van de AVG (nieuwe wetgeving op gebied van privacy) willen wij er nadrukkelijk op wijzen dat wij jullie adresgegevens niet gebruiken voor andere doeleinde, dan uitsluitend het toesturen van eventueel gewonnen prijzen. Alle mailtjes die wij voor een actie ontvangen, verwijderen we direct na het trekken van de winnaar(s). In een aantal gevallen zullen wij de prijzen zelf versturen, maar het kan voorkomen dat dit door een PR-bureau gebeurt of leverancier van het product. In dat geval zijn wij genoodzaakt de (uitsluitend winnende) adresgegevens door te geven. Door mee te doen aan onze acties, geef je aan, hiermee akkoord te zijn.

Opmerking van de redactie

Wij ontvangen zeer regelmatig inzendingen die niet volledig zijn ingevuld. Wij wijzen erop dat het geen enkele zin heeft om onvolledig op onze acties te reageren, aangezien wij alleen de winnaars trekken uit de inzendingen die volledig en juist zijn.

Bij iedere actie staat specifiek vermeld aan welke voorwaarden je moet voldoen om mee te kunnen doen. Dit kan per actie verschillen. Soms is het een eenvoudige mail&win-actie, soms stellen we een vraag. Dus als je serieus kans wilt maken op één van onze prijzen, lees dan goed bij de actie wat je moet doen om serieus kans te maken.

Wij wensen iedereen heel veel succes!

Gratis bezoekersactie Oudersenzo 4

Sophie de giraf So'Pure Colo'rings3x Sophie de giraf So’Pure Colo’rings
’Deze Sophie de giraf So’Pure Colo’rings is gemaakt van 100% natuurlijk rubber afkomstig van de Braziliaanse rubberboom (Hevea). Perfect om het pijnlijke tandvlees van baby te verzachten! De bijtring is voor de baby gezond en natuurlijk en bevat tal van plekjes waarop gekauwd kan worden (oren, hoorntjes en de ringen). Een waar genot voor baby en ideaal voor het verzachten van de pijn tijdens het doorkomen van de melktanden.

Door de twee verschillende texturen van de twee ringen, kan baby zelf naar eigen wens en leeftijd kiezen waarop hij het liefst wilt kauwen om op een snelle manier de pijn van het tandvlees te verzachten. Bevat gestreepte oppervlakken voor de doorbrekende tanden en oppervlakken met bobbeltjes om het tandvlees te verzachten. De ring is licht en voor de kleine handjes eenvoudig vast te pakken en te hanteren.

De bijtring is prachtig verpakt in een geschenkdoos van gerecycled karton met een mooi katoenen lint eromheen en is hierdoor het perfecte kado voor een baby.

Wat verloten we?

Wij gaan drie bijtringen van Sophie de Giraf verloten!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Sophie‘. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 18 april meedoen aan deze actie. Daarna trekken wij de winnaars!

lijn feest

Whisper: De komst van Ari2x Whisper: De komst van Ari voor de Nintendo Switch
Na de succesvolle release van de game Whisper in de zomer van 2018, presenteert Mindscape nu het nieuwe avontuur van de populaire game: Whisper: De komst van Ari. De game is vanaf 4 april 2019 verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Nintendo Switch. Maak kennis met nieuwe personages, avonturen, locaties en wedstrijden.

De spelers maken kennis met de wees Ari, die van het ene pleeggezin naar het andere is gestuiterd voordat hij bij het landgoed Kaltenbach aankwam. Eenmaal daar vormt ze een speciale band met de zwarte hengst, Whisper (Stormwind), die een schaduw is van zijn vroegere zelf als gevolg van een traumatische ervaring. In de rol van Ari nemen de spelers een groot aantal taken op zich. Ze nemen het op tegen de ambitieuze Isabelle en de genadeloze paardendokter Thordur en helpen uiteindelijk Whisper (Stormwind) te herstellen van zijn trauma en zijn vroegere kracht te herwinnen. Ari moet niet alleen goed kunnen rijden, maar ook bewijzen dat zij overweg kan met pijl en boog.

Ontdek samen met Ari het bevrijdende gevoel van paardrijden in de adembenemende paardensimulatie Whisper: De komst van Ari. Het spel is gebaseerd op de legendarische Stormwind-film -en boekenreeks. Met deze nieuwe opties zijn er een tal van spannende mogelijkheden om missies te voltooien. Pijl en boog kan niet alleen gebruikt worden op de rug van je heldhaftige paard, maar ook te voet.

Wat verloten we?

Wij gaan exemplaren van de game ‘Whisper’ voor de Nintendo Switch verloten!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Whisper‘. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 13 april meedoen aan deze actie. Daarna trekken wij de winnaars!

Whisper: De komst van Ari

lijn feest

Ben 105x Ben 10 verrassingspakket
In seizoen 3 doet Opa Max’ goede vriend Phil, Team Tennyson de Omni-heli cadeau; een ultramodern vliegend voertuig dat de Roestbak kan vervoeren tijdens buitenlandse avonturen. Al tijdens de eerste testvlucht worden ze gedwarsboomd door Stoom Smythe die handelt in opdracht van een mysterieuze, sterke vijand: Forever Knight. Zit klaar voor de nieuwste Ben 10 avonturen in seizoen 3, vanaf 11 maart doordeweeks te zien om 20:35 uur, alleen bij Cartoon Network.

Ben 10 draait om actie, spanning en heel veel plezier, waarbij favoriete en gloednieuwe aliens hun opwachting maken. Wanneer de 10 jaar oude Ben Tennyson een mysterieus horloge vindt, krijgt hij de kracht om te transformeren in verschillende soorten aliens die elk hun eigen geweldige krachten hebben.

Wat verloten we?

Wij gaan vijf verrassingspakketten verloten met daarin: Ben 10 notebook, Ben 10 pen en een Ben 10 badge.

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Ben 10‘. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 11 april meedoen aan deze actie. Daarna trekken wij de winnaars!

Ben 10

lijn feest

bluetooth speakers 2x Bluetooth speakers van Lumin’us model raket
De muziekliefhebber kan dit najaar zijn of haar verlanglijst aanvullen met de Lumin’us speaker van Bigben Interactive. Het assortiment is flink uitgebreid, waardoor er voor iedereen een passende Lumin’us speaker te vinden is. Van een schattige dino, tot een stoere raket of een gewaagde schedel. Ook past er een Lumin’us in elk interieur door de cactus en de ananas. Kortom, het perfecte cadeau voor jong en oud.

Deze draadloze, verlichte speakers zijn de blikvanger in elke kamer. De speaker beschikt over verschillende kleuren en lichteffecten, om de perfecte sfeer te creëren. Via de Bluetooth®- en USBaansluiting worden favoriete nummers probleemloos afgespeeld. Een opgeladen Lumin’us geeft 8 uur muziekplezier, waardoor hij niet aan een vaste plek gebonden is. De Lumin’us heeft maar liefst 9 verschillende kleuren en diverse lichteffecten waardoor je een mini-disco in je eigen kamer kunt creëren. Daarnaast is de Lumin’us eenvoudig in gebruik door de bijbehorende afstandsbediening.

Iedereen kan zijn of haar perfecte Lumin’us vinden tussen alle beschikbare modellen. Natuurlijk is er de serie van vorig jaar: beer, konijn en hart . Daarnaast is het assortiment dit jaar uitgebreid met de volgende modellen: eenhoorn, dino, hond, cactus, ananas, raket en schedel .

Wat verloten we?

We gaan twee Bluetooth speakers (model Raket) verloten!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Raket‘. Laat ons weten wat jij absoluut mee zou willen nemen met een ruimtereis van 10 jaar! Vergeet niet je naam en adres te vermelden!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 6 april meedoen aan deze actie. Daarna trekken wij de winnaars!

bluetooth speakers

lijn feest

Strijd om troje4x De strijd om Troje & Odysseus
Aphrodite, godin van de liefde, heeft de Trojaanse prins Paris beloofd dat hij met de mooiste vrouw van de wereld zal trouwen. Helaas heeft deze Helena al een man. Als Paris en Helena er samen vandoor gaan, trekt haar echtgenoot ten strijde. Hij roept zijn bondgenoten bijeen en zet koers naar Troje…

Na een jarenlange strijd, waar ook de goden zich flink mee bemoeid hebben, valt Troje. De Griekse overwinnaars keren terug naar huis. Een van hen is Odysseus, koning van Ithaka. Maar de terugtocht is verre van gemakkelijk! Met zijn manschappen wordt hij gevangengenomen door een wrede Kykloop. De tovenares Kirke stuurt hem naar het dodenrijk. Hij moet langs de sirenen zien te varen die elk schip op de klippen doen slaan, en verliest uiteindelijk zelfs zijn vloot, voor hij na tien jaar weer voet aan land zet op zijn eiland. En zelfs dan zijn de beproevingen van Odysseus nog niet voorbij.

Simone Kramer | De strijd om Troje & Odysseus | 19,99 euro | 9789021679396

Wat verloten we?

We gaan 4 exemplaren van ‘De strijd om Troje & Odysseus’ verloten!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Troje‘. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 4 april meedoen aan deze actie. Daarna trekken wij de winnaars!

Strijd om troje

lijn feest

Ga voor groen5x Ga voor groen!
Na een leuk verjaardagsfeestje kijken vier vrienden om zich heen. Wat een troep! Overal liggen etensresten, inpakpapier, ballonnen en plastic speelgoed… Wat gebeurt er met dit afval?

Lulu, Daan, Emma en Amir gaan op onderzoek uit en leren hoe ze goed voor de aarde kunnen zorgen. Tot hun verrassing is groen leven helemaal niet zo moeilijk! Alle beetjes helpen en ook jij kunt meedoen. Neem een zero waste lunch mee naar school, trek een trui aan als je het koud hebt of tover oude rommel om tot iets nieuws. Dit boek staat boordevol groene tips voor een betere wereld.

Wat jij kunt doen om de wereld groener te maken!

Liz Gogerly | Ga voor groen! | 10,49 euro | 9789492901163

Wat verloten we?

We gaan 5 exemplaren van ‘Ga voor groen’ van Liz Gogerly verloten!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Groen‘. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 28 maart meedoen aan deze actie. Daarna trekken wij de winnaars!

Ga voor groen

lijn feest

Het verloren boek5x Kinderboek Het verloren boek
Alle konijnen zijn dol op lezen. Behalve Tommie. Maar dan vindt hij iets… Een boek. Wie zou het verloren hebben?

Tommie kruipt door de heg en komt terecht in een andere wereld, waar niemand naar hem luistert of tijd voor hem heeft. Bijna voelt Tommie zich zelf verloren.

Tot een meisje in de metro hém vindt en met hem speelt. Aan het eind van de middag geeft Tommie haar een cadeau. Hij weet zeker dat het verloren boek bij haar in goede handen is. Die avond, voor het slapengaan, vertelt Tommie voor het eerst zelf een verhaaltje aan zijn broertje en zusjes…

Een spannend avontuur dat zo uit een boek zou kunnen komen! Vertaald door Erna Sassen.
Margarita Surnaite | Het verloren boek | 13,99 euro | ISBN 978 90 258 7698 2 | Prentenboek 3+

Wat verloten we?

We gaan 5 exemplaren van ‘Het verloren boek’ van Margarita Surnaite verloten!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Verloren‘. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 25 maart meedoen aan deze actie. Daarna trekken wij de winnaars!

Het verloren boek

lijn feest

Vriendenboek voor backpackers5x Vriendenboek voor backpackers
Al die leuke, lieve, grappige mensen die je ontmoet tijdens verre reizen. Je maakt selfies met elkaar en whatsappt nog eens als je thuis bent. Hoe leuk zou het zijn om een fysieke herinnering aan al die mensen te hebben, dacht backpacker Cerina de Troije. En nu is het er: ’s werelds eerste Friendship Book for Backpackers. De illustraties zijn van Saskia Rasink.

Tijdens haar laatste reis bedacht Cerina dit vriendenboek waarin 25 tijdelijke reisgenoten hun favoriete eten, gekke tips voor de ‘next stop’ of gewoon iets over zichzelf in kunnen opschrijven. Zodat je eenmaal terug in ons koude kikkerlandje dit vriendenboek lekker door kunt bladeren en langzaam alle ontmoetingen weer de revue laten passeren. Het boek is in het Engels, zodat je vrienden uit de hele wereld erin kunt laten schrijven.

Wat verloten we?

We gaan 5 exemplaren van ‘Vriendenboek voor backpackers’ van Uitgeverij Snor verloten!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Backpackers‘. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 20 maart meedoen aan deze actie. Daarna trekken wij de winnaars!

Vriendenboek voor backpackers

lijn feest

23 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *