Gratis bezoekersacties

Gratis bezoekersactie Oudersenzo 4Doe mee met onze gratis bezoekersacties en maak kans op leuke prijzen! Meedoen is simpel en gratis, bij de acties vind je alle voorwaarden en aanwijzingen om mee te kunnen doen.

Opmerking van de redactie

Wij ontvangen zeer regelmatig inzendingen die niet volledig zijn ingevuld. Wij wijzen erop dat het geen enkele zin heeft om onvolledig op onze acties te reageren, aangezien wij alleen de winnaars trekken uit de inzendingen die volledig en juist zijn.

Bij iedere actie staat specifiek vermeld aan welke voorwaarden je moet voldoen om mee te kunnen doen. Dit kan per actie verschillen. Soms is het een eenvoudige mail&win-actie, soms stellen we een vraag. Dus als je serieus kans wilt maken op één van onze prijzen, lees dan goed bij de actie wat je moet doen om serieus kans te maken.

Wij wensen iedereen heel veel succes!

Gratis bezoekersactie Oudersenzo 4

Mrs Janet Brownerie2x Een heerlijke doos brownies van Mrs Janet Brownerie met 2 smaken
Voor die ene speciale collega, als verjaardagscadeau of gewoon voor jezelf: met de overheerlijke brownies van Mrs Janet Brownerie zit je altijd goed! Je kunt kiezen uit acht onweerstaanbare smaaksensaties, zoals brownies met gezouten karamel of blondies met lavendel en een vleugje citroen. Elke variant wordt gebakken met de beste ingrediënten naar eigen uniek recept. En het mooie is: je hoeft er de deur niet voor uit, want je bestelt ze gewoon online. Je ontvangt ze per post, superleuk verpakt in een brievenbusdoos. Verslavend lekker! En wij kunnen het weten, want wij ontvingen begin deze week zelf zo’n smakelijke verrassing!

Verrassend cadeau

Als bedankje voor de lieve oppas, als felicitatie voor je geslaagde buurmeisje of als origineel kraamcadeau voor trotse ouders: er is altijd een goede reden om chocolade cadeau te geven. Trakteer iemand anders (of jezelf!) op goddelijke brownies of blondies van Mrs Janet Brownerie. Kun je niet kiezen? Ga voor een proeverij met een combinatie van verschillende smaken, zoals blondies met geroosterde pecannoten en brownies met cheesecake en frambozen. Kies er een leuke kaart bij, geef de gewenste tekst door en dan alleen nog wachten op de postbode. Succes gegarandeerd! Tip: de brownies zijn ook zeer geschikt als relatiegeschenk.

Lees onze ervaring ‘Het is pure verwennerij’

Wat verloten we?

Wij gaan 2 dozen brownies verloten met daarin 2 heerlijke smaken!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze smakelijke prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘MrsJanet’. Laat ons in deze mail weten wie en waarom jij zou willen verrassen met deze overheerlijke brownies. Vergeet niet de naam en adres van die persoon te vermelden! Wil je er een kaartje bij? Plaats dan ook de tekst in je mail.
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 14 maart 2018 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de winnaars trekken.

Dit is pure verwennerij! #blog41

lijn oudersenzo

Knuffelkruik 3x Knuffelkruiken van Hugo Frosch
Wat zijn ze schattig, zacht en lekker warm, de nieuwe kinderkruiken van Hugo Frosch. Een echte knuffelkruik in de vorm van een uil, kikker, eend, hond of lammetje. Heerlijk om tegen je aan te drukken en ermee in slaap te dommelen. Wanneer je de kruik vult met warm water wordt deze lekker zacht.

De warmwaterkruiken van Hugo Frosch hebben een kinderveilige sluiting. Ze staan synoniem voor made in Germany kwaliteit en kennen een zeer lange levensduur. De dierenhoes bevat aan de binnenkant een eco-warmwaterfles die volledig vrij is van PVC en plastic. De kruik is geurvrij en op milieuvriendelijke wijze geproduceerd. Bovendien bestaan de kruiken voor 80% uit biologische gerecyclede grondstoffen. Ze zijn gemaakt onder zeer strenge veiligheidscontroles en hebben twee jaar garantie.

Wat verloten we?

Wij gaan 3 knuffelkruiken verloten! Hoe schattig, warm en zacht voor je kindje om daarmee in slaap te vallen!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘knuffelkruik’. Vergeet natuurlijk je naam en adres niet!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 7 maart 2018 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de winnaars trekken.

Knuffelkruik

lijn oudersenzo

bob de bouwer2x 2 vrijkaarten ‘Bob de Bouwer Mega Machine en dvd van Bob de Bouwer 3D
Scoop, Muck en Liftie zijn er helemaal klaar voor om Bob te helpen met de grootste klus die hij ooit heeft gedaan: een dam bouwen en een oude steengroeve veranderen in een waterreservoir voor Lentestad. Bob vraagt een andere bouwer, Conrad, om met zijn Mega Machines te helpen met het leegmaken van de steengroeve. Conrad is stiekem jaloers dat Bob het contract voor de bouw van de dam heeft gekregen. Hij wil Bobs reputatie onderuithalen dus besluit hij de dam te saboteren. Bob heeft al snel in de gaten dat er iets niet pluis is… en nu zullen hij en zijn team er alles aan moeten doen om Lentestad te redden!

“Kunnen wij het bouwen?! Nou en of!”. De goedlachse bouwvakker Bob is vanaf 15 februari te zien in zijn eerste bioscoopfilm ‘Bob de Bouwer Mega Machines’. In de film staat Bob op het punt zijn grootste klus ooit uit te voeren: een dam bouwen en een oude steengroeve veranderen in een waterreservoir voor Lentestad.

Wat verloten we?

Wij gaan 2x 2 vrijkaarten verloten van de bioscoopfilm ‘Bob de Bouwer Mega Machines’ en de DVD Bob de Bouwer 3D.

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Bob de Bouwer’. Vergeet natuurlijk je naam en adres niet!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 5 maart 2018 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de winnaars trekken.

lijn oudersenzo

Uno voor de Nintendo SwitchUno pakket
Wie kent het kaartspel UNO nou niet? UNO is een van de weinige kaartspellen dat ik echt heel leuk vind. Ik denk dat dit komt omdat het een plaagspelletje is en ik hou wel van een beetje plagen. UNO is een variant op het bekende kaartspel ‘pesten’ wat je met gewone speelkaarten kunt spelen. Het is er als kaartspel maar het is er inmiddels ook als computerspel.

Met UNO voor de Nintendo Switch, heb je geen familieleden meer nodig om het spel te spelen, want je kunt het nu gewoon in je eentje spelen. Vind je dat erg eenzaam? Dan speel je het gewoon met elkaar. Ook dat kan. Je kánt het alleen spelen, maar het hoeft natuurlijk niet. Wat met het kaartspel niet kan, maar wel met de Nintendo Switch, is de keuze uit verschillende thema’s, zoals een mooi winterthema, Just Dance of Rabids!

Onze recensie van UNO voor de Nintendo Switch

Wat verloten we?

Wij gaan één UNO-pakket verloten met daarin het kaartspel UNO en UNO voor de Nintendo Switch.

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘UNO’. Vergeet natuurlijk je naam en adres niet!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 1 maart 2018 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de winnaars trekken.

Uno voor de Nintendo Switch

lijn oudersenzo

Olaz eyes Stralende ogen met Olaz - Firming eye serum en ultimate eye cream2x Olaz Firming eye serum & 2x Olaz Ultimate oogcrème
Breken de gebroken nachten op en wordt dit vertaald in donkere kringen rond je ogen? Herkenbaar. Gelukkig kun je er toch stralend uit blijven zien, weliswaar met wat hulpmiddelen, maar toch…

Tover je wallen en donkere kringen weg!

Firming eye serum

Olaz Eyes Verstevigend oogserum is specifiek ontwikkeld om wallen onder de ogen en om rimpeltjes rond de ogen te bestrijden. Deze multi-actie crème helpt bij het verstevigen van de verslapte huid door het gebruik van een hoge concentratie van Niacinamide (vitamine B3). De formule biedt ook ondersteuning bij het versterken van de huid’s natuurlijke weerstand, hetgeen de ontwikkeling van lijntjes en fijne rimpeltjes weer helpt tegengaan. De formule van huidtextuur verbeterende petides en cafeïne versnelt de celvernieuwing van de opperhuid, verbetert het vasthouden van het juiste vochtniveau en vermindert het ontstaan van lijntjes en fijne rimpeltjes.

Ultimate oogcrème

Olaz Eyes Ultimate oogcrème is een 3-in-1 multi-actie crème. Ultimate is speciaal ontwikkeld om onmiddellijk voor prachtige ageless ogen te zorgen, door het gericht aanpakken van donkere kringen, rimpeltjes en zwellingen. Door de krachtige combinatie van Niacinamide, Glycerine en Pepta-Peptides begint Olaz Eyes Ultimate oogcrème onmiddellijk met de aanpak van drie essentiële problemen: donkere kringen met Olaz’ kleurcorrectie technologie; het verminderen van zwellingen tijdens het inmasseren, terwijl tegelijkertijd het huidoppervlak de lijntjes rond de ogen worden gladgestreken.

Wat verloten we?

Wij gaan 2 Olaz Firming eye serum & 2 Olaz Ultimate oogcrème verloten!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Olaz’. Laat in deze mail weten waar je voorkeur naar uit gaat, de serum of de oogcrème. Vergeet natuurlijk je naam en adres niet!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 1 maart 2018 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de winnaars trekken.

Olaz eyes Stralende ogen met Olaz - Firming eye serum en ultimate eye cream

lijn oudersenzo

Super trike1x De meegroeiende Supertrike van VTech
VTech ten voeten uit? Dat is speelgoed dat met je kind meegroeit. De Super Trike 4 in 1 is daar misschien wel het beste voorbeeld van. Die ontwikkelt zich van een veilig duwfietsje tot een stoere Trike om te driften! Een superfiets voor kinderen van 9 maanden tot 6 jaar. Eentje die prikkelt om te leren, dankzij elektronica aan boord, een slimme Led display in het stuur en een bewegingssensor in de pedalen. Als dat geen investering in de toekomst is?

Stap voor stap transformeert Super Trike 4 in 1 zich, waarbij alle benodigde veiligheidselementen zich in een handomdraai op maat laten stellen of verwijderen. Zo blijft Super Trike 4 in 1 veilig, solide en vooral verrassend. De grootste grap is dat de elektronica écht meedoet. Op maat van muziek leren trappen, spelenderwijs gestimuleerd en sterker worden, je evenwicht vinden, leren opletten en anticiperen, hoe leuk is dat?

Met veel lef en alle tijd om te oefenen staat hier zomaar een nieuwe generatie behendige fietsers op. Een generatie, die al op jonge leeftijd geprikkeld is om lekker te bewegen en zelfvertrouwen op te bouwen. En dat dankzij een degelijk, oersterk maar vooral doordacht karretje.

Wat verloten we?

Wij gaan één Supertrike van VTech (roze of blauw) verloten!

Hoe doe je mee?

Geen mail&winactie deze keer. Dit keer vragen we je om ons te volgen op Instagram. We gaan daar een foto van deze mega vette en super handige fiets plaatsen. Like en reageer op deze foto met de kleur (blauw of roze) waarin je de fiets graag zou willen winnen.
Uit alle volgers die hebben gereageerd gaan wij de winnaar trekken! We kijken bij het trekken van de winnaar, alleen op ons Instagram account en we zullen ook via Instagram met de winnaar contact opnemen voor je adresgegevens.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 24 februari 2018 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de winnaars trekken.

lijn oudersenzo

De kleine vampier2x DVD 2x Blu-ray De kleine vampier 3D
Anton houdt van griezelen en verslindt boeken over vampiers. Hij weet alles over deze wezens met hun witte gezichten, rode ogen en scherpe hoektanden. Als hij er onverwacht één tegenkomt, is deze toch heel anders dan hij dacht en maakt zijn angst al gauw plaats voor nieuwsgierigheid.

De kleine vampier Rudolph is namelijk stoer, aardig en vooral ongevaarlijk. Samen met Anton vliegt hij erop uit om zijn hele vampierfamilie te redden uit de handen van de vampierjagers. Het wordt een avontuur vol actie, rondvliegende koeien en het meest betoverende vampierzusje van het heelal; een avontuur om in te bijten!
De Kleine Vampier is de allereerste Nederlandse 3D-animatiefilm. Met stemmen van o.a. Buddy Vedder en Britt Scholte. Vanaf 31 januari verkrijgbaar op DVD en Blu-ray!

Wat verloten we?

Wij gaan 2 DVD’s en 2 Blu-rays van deze film verloten!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Vampier’. Laat in deze mail weten waar je voorkeur naar uit gaat, DVD of blu-ray. Vergeet natuurlijk je naam en adres niet!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 22 februari 2018 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de winnaars trekken.

lijn oudersenzo

Konijn Richie5x Konijn Richie
Goed nieuws voor echte knuffelkonten! Happy Horse komt voorjaar 2018 met een nieuwe serie knuffels. Naast knuffels met een exotisch tintje zijn er zachte safari dieren en een nieuwe variant op het populaire Happy Horse konijn Richie.

Richie, het bekende knuffelkonijn van Happy Horse, heeft er een nieuwe variant bij. Richie is nu ook verkrijgbaar in een hippe zachte linnen versie. Linnen Richie is 41 cm groot en te koop in drie zachte tinten: old pink, off white en lagoon. Kleuren die perfect aansluiten op de trends en die goed tot hun recht komen op de baby-of kinderkamer. Veel knuffelplezier!

Happy Horse bestaat al sinds 1963 en heeft sindsdien talloze kinderharten veroverd, tranen gedroogd en eindeloos veel liefde gegeven. Maar Happy Horse gaat verder dan het blij maken van de kleine eigenaren van de knuffels. Het merk werkt al jaren samen met veel goede doelen en produceert hier ook voor.

Wat verloten we?

Wij gaan 5 exemplaren van de originele populaire Happy Horse konijn Richie verloten!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Happy Horse’. Vergeet natuurlijk je naam en adres niet!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 17 februari 2018 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de winnaars trekken.

Konijn Richie

lijn oudersenzo

The mountain between us3x DVD The mountain between us
Na een tragisch vliegtuigongeluk zijn twee vreemden op elkaar aangewezen om onder barre omstandigheden op een afgelegen, met sneeuw bedekte berg te overleven. Als ze zich realiseren dat er geen hulp zal komen, beginnen ze noodgedwongen aan een verschrikkelijke tocht door honderden kilometers wildernis. Ze vragen het uiterste van elkaar om te overleven, waardoor er onverwachts een aantrekkingskracht wordt aangewakkerd tussen de twee.

De film is geregiseerd door de voor een Oscar® genomineerde Hany Abu-Asad en de hoofdrollen worden vertolkt door Oscar®-winnares Kate Winslet en Idris Elba.

Wat verloten we?

We gaan drie DVD’s verloten van de prachtige film The mountain between us.

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Mountains’. Vergeet natuurlijk je naam en adres niet!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 15 februari 2018 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de winnaars trekken.

lijn oudersenzo

Kijk ook naar...

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *