Gratis bezoekersacties

Gratis bezoekersactie Oudersenzo 4

Doe mee met onze gratis bezoekersacties en maak kans op leuke prijzen! Meedoen is simpel en gratis, bij de acties vind je alle voorwaarden en aanwijzingen om mee te kunnen doen.

Privacy

Met de komst van de AVG (nieuwe wetgeving op gebied van privacy) willen wij er nadrukkelijk op wijzen dat wij jullie adresgegevens niet gebruiken voor andere doeleinde, dan uitsluitend het toesturen van eventueel gewonnen prijzen. Alle mailtjes die wij voor een actie ontvangen, verwijderen we direct na het trekken van de winnaar(s). In een aantal gevallen zullen wij de prijzen zelf versturen, maar het kan voorkomen dat dit door een PR-bureau gebeurt of leverancier van het product. In dat geval zijn wij genoodzaakt de (uitsluitend winnende) adresgegevens door te geven. Door mee te doen aan onze acties, geef je aan, hiermee akkoord te zijn.

Opmerking van de redactie

Wij ontvangen zeer regelmatig inzendingen die niet volledig zijn ingevuld. Wij wijzen erop dat het geen enkele zin heeft om onvolledig op onze acties te reageren, aangezien wij alleen de winnaars trekken uit de inzendingen die volledig en juist zijn.

Bij iedere actie staat specifiek vermeld aan welke voorwaarden je moet voldoen om mee te kunnen doen. Dit kan per actie verschillen. Soms is het een eenvoudige mail&win-actie, soms stellen we een vraag. Dus als je serieus kans wilt maken op één van onze prijzen, lees dan goed bij de actie wat je moet doen om serieus kans te maken.

Wij wensen iedereen heel veel succes!

Gratis bezoekersactie Oudersenzo 4
UGLY Dolls

2x Uggly Dolls!

Hasbro presenteert de enige echte UglyDolls: de super knuffelbare poppen uit de gelijknamige film: heldin Moxy, grappenmaker Ox, de hongerige Babo, lieve Wage en blij ei Lucky Batt. De vijf UglyDolls pluchen poppen zijn allemaal met veel liefde in elkaar gestikt, superzacht en vooral heel erg knuffelbaar. Het gelukkig-niet-zo-perfecte vriendje dat elk kind overal met zich mee sleept en waar je lekker je neus in drukt. You Gotta Love Yourself!

De eerste UglyDoll ontstond als een tekeningetje in een liefdesbrief. Daarom zit er nu bij elke UglyDoll een lief envelopje met een grappige Ugly-sticker erin. Die kunnen de kinderen op hun schriftje of hun spiegel thuis plakken. Zo zien ze elke keer weer dat ze prima zijn zoals ze zijn. En vooral dat je elke dag moet beginnen met een lach! Alle UglyDolls zijn trots op hun unieke, imperfecte uiterlijk. Ox voelt zich heel stoer met zijn ene oog en Lucky Batt trekt zich niets aan van zijn overbite. Sterker nog, zo straalt hij nog meer! En Moxy? Die stuitert van het zelfvertrouwen, ondanks haar malle koppie.

Over de film
Alle poppen die niet helemaal perfect van de fabrieksband rollen, komen terecht in Uglyville: het plaatsje waar gekheid wordt bewonderd, abnormaal de norm is en schoonheid niet enkel van je buitenkant afhangt. Moxy en alle andere UglyDolls zijn er dolgelukkig! Maar wanneer ze met z’n allen op zoek gaan naar de echte wereld, ontdekken ze iets anders: PerfectionVille….

De muzikale animatiefilm UGLY DOLLS is nu te zien in  de bioscopen! Een heerlijke film over dromen en dat waar het écht om draait in het leven… You gotta love yourself, precies zoals je bent. Een hele verademing in een wereld vol perfecte plaatjes.

Wat verloten we?

We gaan twee Uggly Dolls verloten. Welke dit zullen zijn, blijft een verrassing!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Uggly Doll‘. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 5 september meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars.

UGLY Dolls
lijn feest
Sue Mc Donagh

3x Zomersboekenpakket om van te smullen!
Deze zomerse titels zijn om van te smullen. Niet alleen in woorden maar nu ook in je mond! We gaan namelijk 3x 2 zomerse titels verloten en doen daar een smakelijke reep chocolade bij! Even een moment voor jezelf! Het is immers niet voor niets vakantietijd!

Zomer in het kunstcafé van Sue McDonagh
Van keurige waterverfschilderijtjes en cupcakes naar een leren jack en een gevoel van vrijheid… Als je een prachtige, paarse motor zou winnen en je man zou zeggen dat je hem beter kon verkopen omdat je te dik was om in een motorpak te passen, wat zou jij dan doen? Zijn raad opvolgen of stiekem motorrijles nemen? Kunstenares en café-eigenaar Lucy Daumier kiest voor het laatste, maar de lessen zijn verre van eenvoudig. En onder de kritische blik van rijinstructeur Ash Connor gaat het al helemaal niet van een leien dakje…

Zomer in het Kunstcafé | Sue McDonagh | 9789492585349 | 15,00 euro

Zomer in Carrick Park van Kirsty Ferry
Als Joel Leicester het hotel binnenloopt waar Rosa Tempest werkt, kan ze haar ogen bijna niet geloven. Van alle hotels in heel noordelijk Yorkshire, moet juist de man die haar hart heeft gebroken, Carrick Park binnen wandelen.
De laatste keer dat Rosa Joel zag, was toen ze na een doldwaze vakantie voor zijn voordeur stonden en werden begroet door een vrouw die beweerde zijn verloofde te zijn. Rosa is toen niet blijven hangen om Joels kant van het verhaal te horen. En nu, zes jaar later, heeft het lot dus een onaangename verrassing voor haar in petto. Want de toch al desastreuze trouwerij op Carrick Park kan namelijk alleen worden gered als Rosa en Joel met elkaar samenwerken

Zomer in Carrick Park | Kirsty Ferry | 9781386953869 | 9,95 euro

Wat verloten we?

We gaan drie pakketten verloten, met daarin de titels: ‘Zomer in het kunstcafé’ en ‘Zomer in Carrick park’ en doen daar een smakelijke reep chocolade bij!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Choclit‘. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 29 augustus meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars.

Sue Mc Donagh
lijn feest
UEFA Euro 2020 voetbalplaatjes van Panini

2x UEFA Euro 2020 voetbalverzamelkaarten pakket!
De kwalificaties voor het EK 2020 zijn los en de komende maanden strijdt Oranje om deelname aan het voetbalspektakel. Om de EK zo intens mogelijk te beleven, kun je beginnen aan een prachtige verzameling van prachtige Panini voetbalplaatjes. Misschien heb je gelijk geluk en tref je Eden Hazard, Cristiano Ronaldo, ‘mijn held’ Lionel Messi of onze oranje helden Virgil van Dijk of Matthijs de Ligt.

Er zijn meer dan 476 stickers van de deelnemende landen om te verzamelen, met ieder hun eigen kaarten van spelers, badges en teams. Hierdoor vormen de Adrenalyn XL Road to Euro 2020-verzamelkaarten van Panini de ultieme verzamelcollectie rond het officiële #UEFAEURO2020. In de MEGA starterset vind je de volgende items: een spelbord, verzamelgids, 3 boosters, 3 limited edition kaarten en 2 XXL limited edition kaarten. Deze set is uiteraard ook gewoon in de winkel te koop (9,99 euro).

Wij doen er echter ook nog twee prachtige verzamelblikjes bij, met ieder 4 boosters en 2 limited edition kaarten. Dat is natuurlijk een prachtig begin van een mooie verzameling! Wat ons betreft mag het voetbalspektakel gaan losbarsten!

Wat verloten we?

We gaan 2 mega starterssets verloten en 2 goed gevulde verzamelblikken.

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘UEFA EURO 2020‘. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 26 augustus meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars.

UEFA Euro 2020 voetbalplaatjes van Panini
lijn feest
The Lion King

5x The Lion King pakket
In Disney’s The Lion King neemt regisseur Jon Favreau je mee naar de Afrikaanse savanne waar een toekomstige koning is geboren. Simba adoreert zijn vader, koning Mufasa en neemt zijn eigen koninklijke voorbestemming nu al uiterst serieus. Maar niet iedereen in het koninkrijk is blij met de komst van de nieuwe welp. Mufasa’s broer Scar, die zelf de troon wil bemachtigen, heeft zijn eigen plannen.

De strijd om Pride Rock wordt geteisterd door verraad, tragedie en drama, wat uiteindelijk resulteert in Simba’s verbanning. Met de hulp van een paar nieuwsgierige nieuwe vrienden leert Simba om te groeien en om uit te zoeken hoe hij datgene wat hem rechtmatig toekomst kan heroveren.

Wat verloten we?

We gaan 5 Lion King-pakketten verloten, met hierin: een paspoort holder, een camping light en een water bottle.

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘The Lion King‘. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 26 augustus meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars.

The Lion King
lijn feest
Just4kids

2x jaarabonnement nieuwe online videodienst voor kinderen: Just4kids.TV
Sinds mei 2019 hebben kinderen hun eigen videodienst. Op just4kids.tv staan de leukste Nederlandstalige series- en films voor kinderen. Omdat de nieuwe videodienst alleen voor kinderen en reclamevrij is, kunnen kids zonder toezicht online video kijken. Just4Kids creëert hiermee een veilige online omgeving.

Fokko Vonk, directeur Just4Kids: “Wij vinden het belangrijk dat kinderen alleen content te zien krijgen die voor hen is bedoeld. Door onze zorgvuldige selectie van kwalitatieve series en films weten we 100% zeker dat kinderen geen aanstootgevende of ongeschikte beelden te zien krijgen.

In de webapp staan bekende series zoals: Casper en Emma, Buurman & Buurman, Hello Kitty, Bibi en Tina en Pieter Konijn. Voor de oudere kids biedt de videodienst Nederlandse films zoals de Schippers van de Kameleon en Fashion Chicks en films van Carry Slee, zoals Radeloos en Timboektoe. Er wordt regelmatig content toegevoegd.

Wat verloten we?

We gaan 2 jaarabonnementen voor Just4Kids.tv verloten! Deze nieuwe online videodienst is speciaal voor kinderen!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Just4Kids.TV‘. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 26 augustus meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars.

lijn feest
Freeks wilde wereld

3x DVD Freeks wilde wereld
Freek reist met zijn vaste team van Noorwegen naar Mozambique en van Australië naar Suriname om de mooiste dieren te filmen. Onder extreme omstandigheden trekt hij alles uit de kast om de natuur dichterbij te halen. Vanuit de lucht, dwars door de rimboe maar ook diep onder water, gutsend van het zweet in de woestijn en dik ingepakt tegen de kou in de sneeuw. Op veilige afstand bekijkt hij een groep leeuwen in Mozambique, maar sterk ingezoomd ook de glanzende pootjes van de giga giftige pijlgifkikker in Suriname.

Hij zwemt met de allergrootste vis ter wereld in Australië, eet een groene wevermier, wordt gekust door een wolf in Noorwegen en spot natuurlijk mega veel slangen. Hij verleidt zelfs bange Bassie om er een te aaien. En terwijl de kraaghagedis zo lijkt weggelopen uit een dino-film, vangt Freek een vis die al leefde in de tijd van de dinosauriërs, de Afrikaanse longvis. Gelukkig deelt Freek ook weer survival-tips. Check je schoenen bijvoorbeeld voor je ze aandoet in de jungle, want voor je het weet zit er een rozeteenvogelspin in.

Met dit handige werkboek van Tina Favache ga je samen aan de slag met je partner of kinderen om je huis stap voor stap op te ruimen.
Van de speelhoek tot de kast met hobbymateriaal, van de lade met lege potjes tot de koelkast en de tablet. Hoe start je aan deze opruimuitdaging, hoe hou je het vol én hoe zorg je dat je na enkele weken niet opnieuw moet beginnen? Op de DVD de volgende afleveringen:

  1. Afrikaanse longvis special
  2. Hoog op de berg
  3. Moerasbewoners
  4. Figurant in een dino-film
  5. On the road
  6. Wolven special
  7. Wintersporters
  8. Vreemde snuiters
  9. Woestijnrakkers
  10. Spoorzoeken

Wat verloten we?

We gaan drie exemplaren van deze super vette en leerzame DVD verloten!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Freek‘. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 26 augustus meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars.

lijn feest
Opruimboek voor het hele gezin

5x Opruimboek voor mijn gezin
In dit praktische werkboek vind je het antwoord op al jouw opruimvragen om met het hele gezin het huis netjes te houden. In ieder hoofdstuk wordt een andere woonruimte onder handen genomen. Voorbereiding, hoe ga je tot actie, hoeveel tijd kost het en wat kunnen de kinderen voor hun rekening nemen?
In 12 hoofdstukken maak je van je thuis opnieuw een aangename en overzichtelijk plaats om te wonen!

Met dit handige werkboek van Tina Favache ga je samen aan de slag met je partner of kinderen om je huis stap voor stap op te ruimen.
Van de speelhoek tot de kast met hobbymateriaal, van de lade met lege potjes tot de koelkast en de tablet. Hoe start je aan deze opruimuitdaging, hoe hou je het vol én hoe zorg je dat je na enkele weken niet opnieuw moet beginnen?

ISBN 9789401459211 | Hardcover | 96 pagina’s | 15,99 euro | Uitgeverij Lannoo

Wat verloten we?

We gaan vijf exemplaren verloten van dit super handige boek!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Opruimboek‘. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 26 augustus meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars.

lijn feest
Lilli Susewind

3x DVD Lilli Susewind
Lilli Susewind, is elf jaar oud en een heel bijzonder meisje: ze kan met dieren praten. Dit heeft tot nu toe meestal alleen maar voor problemen gezorgd, daarom besluit Lilli, na haar verhuizing naar een nieuwe stad, om niemand iets over haar gave te vertellen.

Wanneer een dief de plaatselijke dierentuin binnendringt, ziet Lilli zichzelf gedwongen om de sympathieke dierenverzorger Toni en de bedreigde diersoorten te helpen.

Een heerlijke avontuurlijke beestenboel op DVD! Leuk voor het hele gezin!

Wat verloten we?

We gaan drie DVD’s verloten!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Susewind‘. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 26 augustus meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars.

lijn feest
Spaarstickers voetbalvrouwen

1 stickeralbum France 2019 en 50 (!!!) zakjes met spaarstickers
Ben jij ook zo gek op de Oranje Leeuwinnen? Ze doen het ook dit jaar best goed. Misschien iets minder dan vorig jaar, maar toch. De wedstrijden zijn spannend om te volgen. Maar je kunt nu nog intenser de WK wedstrijden volgen, namelijk door het sparen van stickers, die je vervolgens in een spaaralbum kunt plakken.

Panini zorgt hiermee dat je niks hoeft te missen van het WK feest. Er zijn 480 stickers te verzamelen van 24 landen met elk hun eigen stickers van spelers, badges en teams. Al die stickers kun je plakken in het ultieme naslagwerk om op de hoogte te blijven van de officiële FIFA Womens Worldcup 2019.

Het album (met 5 stickerzakjes) is voor 4,50 euro te koop. De losse stickerzakjes kosten 0.90 euro per zakje.

Wij gaan één stickeralbum verloten en maar liefst 50 zakjes! Met een beetje geluk heb je hiermee direct je stickeralbum in één keer vol geplakt! Zo niet? Dan heb je ongetwijfeld heel veel plaatjes om te ruilen met vrienden en bekenden!

Heel veel verzamelplezier!

Wat verloten we?

We gaan één verzamelalbum verloten met maar liefst 50 stickerzakjes!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Oranje Leeuwinnen‘. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 26 augustus meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars.

voetbalvrouwen
lijn feest
Oil of Olaz

3x Olaz Regenerist Whip
Eerder was al bekend dat UVA/UVB-straling de belangrijkste oorzaak is van voortijdige huidveroudering. Uit twee recente Olaz-studies komt onweerlegbaar naar voren dat je in principe elke dag – en op elke leeftijd! – bewust moet zijn van de schadelijke effecten van UV-straling op de huid.

Desondanks geeft 61% van alle vrouwen aan dat ze géén SPF gebruiken omdat ze zoals op een bewolkte dag –  denken dat het niveau van UV-straling niet hoog is, en het dus geen kwaad kan om onbeschermd naar buiten te gaan

Dit benadrukt het belang van het onder alle omstandigheden goed beschermen van de huid tegen UV-stralen. Het nadeel van zonnebescherming is dat deze vaak zwaar, vettig of plakkerig aanvoelt op de huid. Olaz introduceerde met de Regenerist Whip SPF30 de oplossing: de éérste complete huidverzorging met UV-bescherming die zo licht als lucht aanvoelt op de huid. Deze grootste Olaz-innovatie in tien jaar hydrateert de huid en vermindert tegelijkertijd de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels. Ook verbetert de crème de elasticiteit en stevigheid, waardoor de huid een gelifte look & feel krijgt. Daarnaast herstellen de oppervlaktecellen van de huid dankzij het Amino-Peptide Complex II.

Wat verloten we?

We gaan drie 3 potjes Regenerist Whip met SPF bescherming van Olaz (t.w.v. 39,99 euro) verloten!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Olaz‘. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 26 augustus meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars.

Oil of Olaz
lijn feest

23 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *