Gratis bezoekersacties

Gratis bezoekersactie Oudersenzo 4Doe mee met onze gratis bezoekersacties en maak kans op leuke prijzen! Meedoen is simpel en gratis, bij de acties vind je alle voorwaarden en aanwijzingen om mee te kunnen doen.

Privacy

Met de komst van de AVG (nieuwe wetgeving op gebied van privacy) willen wij er nadrukkelijk op wijzen dat wij jullie adresgegevens niet gebruiken voor andere doeleinde, dan uitsluitend het toesturen van eventueel gewonnen prijzen. Alle mailtjes die wij voor een actie ontvangen, verwijderen we direct na het trekken van de winnaar(s). In een aantal gevallen zullen wij de prijzen zelf versturen, maar het kan voorkomen dat dit door een PR-bureau gebeurt of leverancier van het product. In dat geval zijn wij genoodzaakt de (uitsluitend winnende) adresgegevens door te geven. Door mee te doen aan onze acties, geef je aan, hiermee akkoord te zijn.

Opmerking van de redactie

Wij ontvangen zeer regelmatig inzendingen die niet volledig zijn ingevuld. Wij wijzen erop dat het geen enkele zin heeft om onvolledig op onze acties te reageren, aangezien wij alleen de winnaars trekken uit de inzendingen die volledig en juist zijn.

Bij iedere actie staat specifiek vermeld aan welke voorwaarden je moet voldoen om mee te kunnen doen. Dit kan per actie verschillen. Soms is het een eenvoudige mail&win-actie, soms stellen we een vraag. Dus als je serieus kans wilt maken op één van onze prijzen, lees dan goed bij de actie wat je moet doen om serieus kans te maken.

Wij wensen iedereen heel veel succes!

Gratis bezoekersactie Oudersenzo 4

Olaz Total effects 7-in-one dagcrème5x Olaz Total effects 7-in-one dagcrème
Waarom moeilijk doen als het héél gemakkelijk kan? Dat geldt vanaf nu ook voor de bescherming van je huid tegen de schadelijke effecten van UV-straling en dehydratatie. Met dank aan de razendsnelle totale bescherming van de nieuwe, multi-award winning Olaz Total Effects 7-in-One Dagcrème SPF30.

Het prettige aan deze dagcrème vind ik het feit dat het alles in één heeft en ik dus niet de hele dag over mijn huid hoeft na te denken. Neem bijvoorbeeld de UV-stralen. Veel vrouwen denken dat ze geen UVbescherming nodig hebben, wanneer de zon niet schijnt. Maar ook als de zon niet schijnt, kan er veel UV-straling zijn. Daarom is het superverstandig om het hele jaar door een dagcrème met SPF te gebruiken. Deze SPF zit gewoon al standaard in deze dagcrème verwerkt. Handig toch?!

Wat verloten we?

Wij verloten 5x de Olaz Total effects 7-in-one dagcrème

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Olaz‘. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 18 juli meedoen aan deze actie. Daarna trekken wij de winnaars!

Olaz Total effects 7-in-one dagcrème

lijn Oudersenzo

Bob de bouwer3x DVD Bob de Bouwer – Mega Machines
Binnenkort op DVD! In Bob zijn eerste bioscoopavontuur heeft hij een contract gekregen voor een grote klus. Als hij zijn collega klusser Conrad om hulp vraagt, denkt Bob dat het allemaal wel goed moet komen. Maar omdat Conrad jaloers is, saboteert hij de hele klus voor Bob. Er komen oude vertrouwde karakters in voor, maar ook een paar nieuwe vrienden.
Met de stemmen van o.a. Jelle Amersfoort, Barnier Geerling, Nine Meijer, Jurgen Theuns. De vrolijke klusser is al sinds 1999 populair bij de jongste kijkers, maar hij was nu voor het eerst te bewonderen in de bioscoop. De film is geregisseerd door Stuart Evans.

Synopsis

Scoop, Muck en Liftie zijn er helemaal klaar voor om Bob te helpen met de grootste klus die hij ooit heeft gedaan: een dam bouwen en een oude steengroeve veranderen in een waterreservoir voor Lentestad. Bob vraagt een andere bouwer, Conrad, om met zijn Mega Machines te helpen met het leegmaken van de steengroeve. Conrad is stiekem jaloers dat Bob het contract voor de bouw van de dam heeft gekregen. Hij wilt Bobs reputatie onderuithalen dus besluit hij de dam te saboteren. Bob heeft al snel in de gaten dat er iets niet pluis is… en nu zullen hij en zijn team er alles aan moeten doen om Lentestad te redden!

Wat verloten we?

Wij verloten 3 DVD’s Bob de Bouwer – Mega Machines

Hoe doe je mee?

Heel eenvoudig! Volg ons op één van onze volgende social media kanalen (je kunt er zelf eentje kiezen): Twitter, Youtube of Instagram. Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Bob de Bouwer‘ en vermeld daarin de link waarmee je ons volgt of bent gaan volgen. Vergeet niet je naam en adres te vermelden! De winnaars worden alleen uit onze volgers getrokken!

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 14 juli meedoen aan deze actie. Daarna trekken wij de winnaars!

bob de bouwer

lijn Oudersenzo

Fifty Shades Freed3x DVD Fifty Shades Freed
De wereldwijde filmsensatie naar de bestsellertrilogie van EL James kent een onwaarschijnlijke climax met het baanbrekende laatste hoofdstuk van het donkere, maar verleidelijke verhaal dat de hele wereld aan het scherm kluisterde. Vervolledig je collectie, installeer je knus voor de buis, en beleef de climax van dit wereldwijde fenomeen met de ultieme filmavond wanneer Universal Pictures Benelux op 13 juni 2018 Fifty Shades Freed uitbrengt op 4K Ultra HD, Blu-rayTM en DVD.

In de stellige overtuiging dat ze de louche figuren uit hun verleden eindelijk achter zich hebben gelaten, levert het kersverse koppel Christian (Jamie Dornan, “The Fall,” Anthropoid) en Ana (Dakota Johnson, How to Be Single, Black Mass) zich volledig over aan elkaar, hun onlosmakelijke band en hun leven van gedeelde luxe. Maar net als zij haar rol als mevrouw Grey wil opnemen en hij zich eindelijk kan ontspannen binnen een stabiele relatie die hij nooit eerder gekend heeft, steken nieuwe bedreigingen de kop op en komt hun happy end in gevaar nog voor-ie goed en wel begonnen is. Fifty Shades Freed werd geregisseerd door James Foley (“House of Cards,” At Close Range) en voert naast enkele vertrouwde gezichten zoals Eric Johnson (“The Knick,” “Smallville”) en Rita Ora (Fifty Shades Franchise) ook Oscar®winnares Marcia Gay Harden (Fifty Shades of Grey, Miller’s Crossing) op.

Wat verloten we?

Wij verloten 3 DVD’s Fifty Shades Freed.

Hoe doe je mee?

Heel eenvoudig! Volg ons op één van onze social media kanalen (je kunt er zelf eentje kiezen): Facebook, Twitter, Youtube of Instagram. Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Fifty Shades‘ en vermeld daarin de link waarmee je ons volgt of bent gaan volgen. Vergeet niet je naam en adres te vermelden! De winnaars worden alleen uit onze volgers getrokken!

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 11 juli meedoen aan deze actie. Daarna trekken wij de winnaars!

Fifty Shades Freed

lijn Oudersenzo

The Looney Tunes5x The Looney Tunes pakket
Vanaf 28 mei iedere dag om 16.40 uur bij Boomerang: De hilarische, heldhaftige en ondeugende Looney Tunes staan voor je klaar met de beste avonturen in de nieuwe afleveringen van New Looney Tunes. Zie al je favorieten terug op tv, zoals Bugs Bunny, Daffy Duck, Tweety, Sylvester, Porky Pig, Yosemite Sam en de hele Looney Tunes familie. In nieuwe avonturen staan ze zij aan zij met vrienden, om het op te nemen tegen verschillende vijanden. De afleveringen voelen weer als vanouds met meerdere korte films van vijf en halve minuut in een aflevering. Vriend of vijand, de ondeugende Looney Tunes staan voor je klaar met hun bekende humor en charme!

Wat verloten we?

We gaan 5 ‘Looney Tunes pakketten’ verloten, met daarin: een liniaal, pen, potlood, potloodslijper en etui en sleutelhangers.

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘The Looney Tunes‘. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 4 juli meedoen aan deze actie. Daarna trekken wij de winnaars!

The Looney Tunes

lijn Oudersenzo

mode is niet moeilijk3x boek ‘Mode is niet moeilijk’ van modeontwerper Janice
Modeontwerper Janice, bekend van zijn commentaar bij SBS Shownieuws en LINDA.tv, komt met het antwoord op de vraag waar iedere vrouw wel eens mee worstelt: Wat moet ik aan? Mode lijkt vaak heel ingewikkeld en je denkt al snel dat je er nou eenmaal niet zo veel verstand van hebt, maar volgens Janice is niks minder waar. In Mode is niet moeilijk, verkrijgbaar vanaf 15 juni, laat hij zien hoe je kunt ontdekken welke stijl bij jouw figuur past en hoe je er vervolgens voor kunt zorgen dat je je aan die stijl houdt.

Als echte mode-vakman weet Janice als geen ander hoe mode werkt en wat het voor je kan doen. Hij probeert je niet zijn stijl op te dringen, maar je je eigen stijl te laten vinden. Bomvol tips en adviezen, schetsen, do’s en dont’s en een verklarende woordenlijst van onnodig moeilijke mode-woorden is Mode is niet moeilijk hét boek voor iedere vrouw die wil begrijpen wat haar staat en waarom.

Wat verloten we?

We gaan 3 exemplaren van dit boek verloten!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Mode‘. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 30 juni meedoen aan deze actie. Daarna trekken wij de winnaars!

mode is niet moeilijk

lijn Oudersenzo

casper en emma2x 2 toegangskaartjes Casper en Emma maken theater & stickerboek
Elk jaar zamelt de kleuterschool van Casper en Emma op een leuke manier geld in voor het goede doel. De tijd voor het inzamelen van geld is aangebroken! De klas van Casper en Emma doet haar uiterste best om een idee te verzinnen waarmee zij een weeshuis in India zonder elektriciteit kunnen helpen. Nadat Casper en Emma een theater hebben bezocht, komen ze samen met de klas op een geweldig idee. Ze gaan een toneelstuk maken over kaarsen die licht geven in het donker. Natuurlijk krijgen Mevrouw Konijn, Welpje en de andere knuffels een bijzondere rol in het stuk. Lukt het om genoeg geld in te zamelen voor het weeshuis? Een heel vrolijk en spannend avontuur voor de beste vriendjes!

Wat verloten we?

We gaan 2x 2 tickets & stickerboek verloten!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Casper en Emma‘. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 28 juni meedoen aan deze actie. Daarna trekken wij de winnaars!

casper en emma

lijn Oudersenzo

de leukste kinderliedjes3x CD De leukste Kinderliedjes
De leukste muziek CD voor de kids is inmiddels verkrijgbaar! Dit album bevat 40 liedjes en is onmisbaar op de kinderkamer of tijdens een kinderfeestje. De CD is een mix van herkenbare en nieuwe hits van onder andere Kinderen voor Kinderen, Hart Beat, Ernst & Bobbie, Nick & Simon, Super kids, Maan en vele anderen.
Een CD vol muziek van nu die kinderen leuk vinden.

Wat verloten we?

We gaan 3 CD’s verloten!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Leukste kinderliedjes‘. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 23 juni meedoen aan deze actie. Daarna trekken wij de winnaars!

de leukste kinderliedjes

lijn Oudersenzo

Dooky2 Dooky seat covers
Als je zwanger bent of kersverse ouder, dan heb je vast het merk Dooky één of meerdere keren voorbij zien komen. Zij maken onder ander hippe covers voor de kinderwagen, kinderstoeltjes en de maxicosi. Dat staat niet alleen leuk, maar is ook nog eens erg handig.
Wij mogen twee modellen gaan verloten onder onze bezoekers: de seat cover 0+ en de seat cover 1+. Belangrijk dus om in je aanmeldingsmail het juiste type te vermelden.
Beide modellen zijn universeel en passen op bijna elke maxicosi en kinderstoeltje. De covers kunnen makkelijk gebruikt worden en zijn snel los te maken. Hierdoor kan de cover gewassen worden zonder dat je moet stoeien met het losmaken van de cover.

Wat verloten we?

We gaan 2 seat covers verloten van Dooky!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Dooky‘. Vergeet niet je naam en adres te vermelden en naar welk model je voorkeur uit gaat. De 0+ of de 1+!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 16 juni meedoen aan deze actie. Daarna trekken wij de winnaar!

Dooky

lijn Oudersenzo

Het Leven Is Vurrukkulluk3x DVD Het leven is vurrukkulluk
Het Leven is Vurrukkulluk is een film over liefde en verlangen. Tijdens een heerlijke lentedag zien we twee beste vrienden, Mees (Reinout Scholten van Aschat) en Boelie (Géza Weisz) samen in het Vondelpark. Wat een normale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en knappe Panda (Romy Louise Lauwers) ontmoeten. Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta en Ernst-Jan. Ernst-Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen. In het laatste liefdesverhaal ontmoeten we Rosa en Kees, oude geliefden, wiens paden na decennia onverwacht weer kruisen. Voorzichtig als een mooie Amsterdamse lentedag lijkt hun liefde opnieuw op te bloeien.

Wat verloten we?

We gaan 3 DVD’s verloten van de film ‘Het leven is vurrukkulluk’

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Vurrukkulluk‘. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 14 juni meedoen aan deze actie. Daarna trekken wij de winnaars!

Het Leven Is Vurrukkulluk

lijn Oudersenzo

Kijk ook naar...

12 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *