Gratis bezoekersacties

Gratis bezoekersactie Oudersenzo 4

Doe mee met onze gratis bezoekersacties en maak kans op leuke prijzen! Meedoen is simpel en gratis, bij de acties vind je alle voorwaarden en aanwijzingen om mee te kunnen doen.

Privacy

Met de komst van de AVG (nieuwe wetgeving op gebied van privacy) willen wij er nadrukkelijk op wijzen dat wij jullie adresgegevens niet gebruiken voor andere doeleinde, dan uitsluitend het toesturen van eventueel gewonnen prijzen. Alle mailtjes die wij voor een actie ontvangen, verwijderen we direct na het trekken van de winnaar(s). In een aantal gevallen zullen wij de prijzen zelf versturen, maar het kan voorkomen dat dit door een PR-bureau gebeurt of leverancier van het product. In dat geval zijn wij genoodzaakt de (uitsluitend winnende) adresgegevens door te geven. Door mee te doen aan onze acties, geef je aan, hiermee akkoord te zijn.

Opmerking van de redactie

Wij ontvangen zeer regelmatig inzendingen die niet volledig zijn ingevuld. Wij wijzen erop dat het geen enkele zin heeft om onvolledig op onze acties te reageren, aangezien wij alleen de winnaars trekken uit de inzendingen die volledig en juist zijn.

Bij iedere actie staat specifiek vermeld aan welke voorwaarden je moet voldoen om mee te kunnen doen. Dit kan per actie verschillen. Soms is het een eenvoudige mail&win-actie, soms stellen we een vraag. Dus als je serieus kans wilt maken op één van onze prijzen, lees dan goed bij de actie wat je moet doen om serieus kans te maken.

Wij wensen iedereen heel veel succes!

Gratis bezoekersactie Oudersenzo 4
Adams Family

EXTRA SNELLE ACTIE (dus wees er snel bij!)
2x vier kaartjes voor de première van The Addams Family

Is jouw familie vreemd? Echt niet! The Addams Family is terug in de allereerste animatiefilm over deze grappige griezelfamilie en op zondag 1 december gaat de film feestelijk in première in Pathé Arena Amsterdam.

Heb je ooit wel eens een echte première willen bijwonen? Je een echte VIP willen voelen en gewoon tussen de BN’ers over de rode loper willen lopen? Wie weet, kun je dat binnenkort van je bucketlist schrappen, want wij gaan 2x vier kaartjes verloten voor de première van The Addams Family!

Wie, wat, waar?

Wat: première The Addams Family
Wanneer: zondag 1 december
Waar: Pathé Arena Amsterdam
Ontvangst: 09.45 uur
Start programma: 10.15 uur
Dresscode: griezelig leuk

Wat verloten we?

We gaan 2x vier première kaartjes verloten! Loop over de rode loper, vind een goodybag in je bioscoopstoel, ontmoet echte BN’ers en bekijk de film als eerste!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Addams Family‘. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!

Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 20 november meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars.

lijn feest
het grote vouwboek

3x Het tweede grote vouwboek van Janet de Vink

Janet Vink vouwt verder in Het tweede grote vouwboek! Net als in Het grote vouwboek staan er in dit knutselboek weer tientallen vouwvoorbeelden waaraan kinderen veel plezier zullen beleven. De vouwjuf gaat daarbij uit van de basisvouwsels van de doorgaande lijn van Fröbel. De omschrijvingen zijn duidelijk, praktisch en eenvoudig te volgen. Het enige wat je nodig hebt, zijn vouwblaadjes! Het boek staat vol leuke vouwprojecten bij de feesten van het jaar, beroepen, sprookjes en natuurlijk veel herkenbare kinderboekfiguren.

Janet de Vink is ‘specialist jonge kind’ in het basisonderwijs. Ze geeft regelmatig vouwcursussen en beheert de succesvolle pagina www.vouwjuf.nl.

9789043921404 | Kosmos uitgevers | 20,99 euro | Janet de Vink

Wat verloten we?

We gaan drie exemplaren verloten van Het tweede grote vouwboek van Janet de Vink.

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Vouwen‘. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!

Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 6 december meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars.

het grote vouwboek
lijn feest
transformers

2x Transformers – Cyberverse Ark Power Optimus Prime

Bij Transformers krijg je altijd meer dan je verwacht! De actiefiguren verrassen steeds weer, net als de helden in de populaire animatieserie.

Combineer, switch en power up! In elf stappen transformeer je deze 30 cm grote Optimus Prime van robot naar truck. Als je dan ook nog het Ark Power voertuig aan Optimus Prime klikt, krijg je een niet te stuiten versie van onze held: de Ark Power Optimus Prime.

In de Cyberverse animatieserie gaan gigantische Transformer-robots van de planeet Cybertron epische gevechten aan met de kwaadaardige Decepticons. Daarbij zijn beide partijen op zoek naar AllSpark energie, waarmee ze gewone voertuigen onaardse krachten kunnen geven.
Ontdek hoe deze onwaarschijnlijke nieuwe power wordt ingezet om de aarde te verdedigen… of te verdelgen.

Leeftijd: 6+
Consumentenrichtprijs: 49,99 euro

Wat verloten we?

We gaan twee exemplaren verloten van Transformers Cyberverse Ark Power Optimus Prima!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Transformers‘. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!

Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 4 december meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars.

transformers
lijn feest
Welkom in de wereld van Monopoly

1x Mevrouw Monopoly & 1x Monopoly voor Millennials!

Een paar dagen geleden bespraken we de verschillende Monopoly edities, waaronder deze twee nieuwe spelvormen. Om jullie kennis te laten maken met deze nieuwe spellen, gaan we van allebei de spellen één exemplaar verloten!

Monopoly voor Millennials
Geld maakt niet altijd gelukkig, maar ervaringen, leuke – of gekke – blijven je altijd bij. Daarvoor is het Monopoly Millennial-spel. Je spaart niet zoveel mogelijk geld, maar het is de uitdaging om zoveel mogelijk ervaringen te verzamelen om het spel te winnen. Maak een reis over het spelbord en ontdek en bezoek coole plekken waar je kunt eten, shoppen of ontspannen. Reageer op andere spelers via Kanskaarten en Algemeen Fondskaarten (die misschien een tikkeltje té herkenbaar zijn). En spelers betalen geen huur, ze bezoeken elkaar, waardoor ze meer ervaringspunten verdienen. Dit bordspel is de perfecte manier om een feestje of gezellig avondje nog leuker te maken.

Mevrouw Monopoly
In dit spel verzamel je iconische uitvindingen die niet zouden bestaan zonder vrouwen. Zoals bijvoorbeeld: WiFi, chocolate chip cookies, kogelvrije vesten, en de lijst gaat maar door! Dit is het eerste Monopoly-spel waar vrouwen meer verdienen dan mannen, maar wie je bent is aan jou. Inclusief unieke lopers die staan voor de avontuurlijke geest van Mevrouw Monopoly.

Wat verloten we?

We gaan “Mevrouw Monopoly” verloten én het spel “Monopoly voor Millennials”!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Monopoly‘. Laat ons weten welk spel je het liefste ontvangt: Mevrouw Monopoly of Monopoly voor millennials en vergeet natuurlijk niet je naam en adres te vermelden!

Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 30 november meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars.

Welkom in de wereld van Monopoly
lijn feest
Sinterklaasboeken

3x Drie Sinterklaasboeken!

Nog een paar weken en dan vaart Sinterklaas ons landje weer binnen. De kans is groot dat hij al is vertrokken. Een spannende tijd breekt daarmee weer aan voor kinderen. Hoe leuk is het om in aanloop tot ‘het heerlijke avondje’ ‘s avonds voor te lezen uit één van deze Sinterklaasboeken. Of misschien wel uit allemaal! Dat kan! Je kunt namelijk kans maken op één van de drie Sinterklaaspakketten met daarin alledrie de Sinterklaasboeken.

Ik wil een puppy! van Wendy van Dijk
‘Ik wil een puppy!’ zeurt Sint voor de zoveelste keer. Maar daar voelen de Pieten helemaal niks voor. Zo’n klein hondje vraagt veel tijd, terwijl ze het al zo druk hebben. Als de puppy tóch komt, loopt alles in het honderd…

Sint op de kermis van Rafaël van der Vaart
Rita en Jopie zijn kermiskinderen. Ze trekken van plek naar plek. Maar… weet Sinterklaas dan wel waar hij moet zijn om de cadeautjes te brengen? En hoe moeten de cadeautjes in de wooncaravan komen? Ze bedenken een slim plan, maar of dat goed uitpakt?

Sint gaat de wereld rond van Nicolette van Dam
Sint is, samen met Amerigo, relaxt op reis. Ondertussen is het in zijn kasteel in Madrid minder ontspannen. De Pieten zijn in paniek en hebben de hulp van Sinterklaas hard nodig. Waar is Sinterklaas op reis? Begrijpt hij de noodkreet van de Hoofdpiet wel dat hij snel moet terugkomen? Het lijkt van niet, want de Pieten krijgen ansichtkaarten van Sint vanuit de hele wereld. Wat is er toch aan de hand met Sint?

Wat verloten we?

We gaan 3 pakketten met deze drie prachtige Sinterklaasboeken verloten!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Sinterklaasboeken‘. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!

Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 29 november meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars.

Sinterklaasboeken
lijn feest
Happy Money

3x Happy Money

Geldzorgen: iedereen kent ze. Beroemd spreker, auteur en zakenman Ken Honda helpt jou je mindset te veranderen. Hij leert je anders na te denken over het geld dat je hebt, verdient, uitgeeft en spaart. En dat doet wonderen.

Honda ziet dat de mensen met niet te véél en niet te weinig geld het gelukkigst zijn. Het doel is om de perfecte balans te vinden tussen een nonchalante en strenge houding ten opzichte van je portemonnee: de gouden middenweg. Daarvoor is het van belang jouw visie op geld, die grotendeels bepaald is door je ouders en omgeving, onder de loep te leggen.

Happy Money biedt alle middelen voor het bouwen aan een perfecte relatie tussen jou en je portemonnee. Je zult merken dat je relaxter bent én meer overhoudt!

Happy Money | Ken Honda | 18,50 euro | 9789401609944 | Xander Uitgevers

Wat verloten we?

We gaan drie exemplaren verloten van dit inspirerende boek!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Happy Money‘. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!

Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 28 november meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars.

Happy Money
lijn feest
Draw that hashtag

3x Draw that hashtag

Draw that hashtag is een uniek tekenopdrachtenboek van Karin Luttenberg, de bestsellerauteur die heel Nederland aan het handletteren kreeg. Zit je op Instagram, dan gebruik je hem veelvuldig: de hashtag. In dit nieuwe creatieve boek van Karin staan toepasselijke #thema’s voor het hele jaar.

Geen inspiratie? Even niet zo creatief? Doe je ogen dicht, kies een pagina en je hebt je uitdaging voor die dag! #inachillingmood #iamhappywithsome #magnificentmusic #paintyourpaper. Karin heeft originele hashtags voor jou bedacht en doet zelf online mee! Zo ontstaat een unieke interactieve tekenchallenge met gelijkgestemden en veel inspiratie!

Draw that hashtag | Karin Luttenberg | 12,50 euro | 9789043921763  | Kosmos Uitgevers

Wat verloten we?

We gaan drie exemplaren verloten van dit inspirerende boek!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Hashtag‘. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!

Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 23 november meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars.

Draw that hashtag
lijn feest
lego jurassic world

3x LEGO Jurassic World voor de Nintendo Switch

LEGO Jurassic World, ontwikkeld door TT Games en uitgegeven door Warner Bros. Interactive Entertainment, beslaat meer dan twintig jaar van de epische Jurassic World-franchise van Universal Pictures en Amblin Entertainment. De videogame boordevol actie en spannende avonturen, toont onvergetelijke scènes uit Jurassic Park, The Lost World: Jurassic Park, Jurassic Park III en Jurassic World in LEGO-vorm, met de kenmerkende LEGO-humor van TT Games. Fans kunnen belangrijke momenten spelen en de eilanden Isla Nublar en Isla Sorna uitvoerig verkennen.

“Het is een waar genoegen om een nieuwe generatie Nintendo Switch-spelers kennis te laten maken met LEGO Jurassic World, een van onze populairste LEGO-spellen aller tijden”, aldus Jonathan Smith, hoofd productie en strategisch directeur bij TT Games. “Spelers van alle leeftijden zullen met plezier de wonderlijke en spannende avonturen uit de films opnieuw beleven. Nu met de flexibiliteit die het spelsysteem biedt.”

Spelers kruipen in de huid van heldhaftige filmpersonages, zoals Dr. Ian Malcolm, Dr. Henry Wu, Claire Dearing, Owen Grady en vele andere in de 20 verhaallevels waarin ze kostbaar barnsteen met dinosaurus-DNA moeten verzamelen. Spelersgebruiken het verzamelde DNA om compleet nieuwe dinosaurussen te creëren en met de dino-aanpasser kleuren, lichaamsdelen en vaardigheden te mengen of te combineren. Bovendien kunnen ze in de reusachtige voetsporen van de LEGO-dinosaurussen treden en het spel zelf als dinosaurus spelen.

Wat verloten we?

We gaan drie exemplaren verloten van deze super vette game!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Jurassic World‘. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!

Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 16 november meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars.

lego jurassic world
lijn feest
Het geheim van de Zwarte Rots

5x kinderboek “Het geheim van de zwarte rots”

Erin luistert graag naar de legende van de Zwarte Rots. Een grote, zwarte reus met scherpe punten. Alle boten die te dichtbij komen, zouden verdwijnen. Maar zijn de verhalen waar?

Op een dag verstopt Erin zich op haar moeders vissersboot. Ze gaat zelf op onderzoek uit. Op zee varen ze een dichte mist in. En ineens doemt voor hen de Zwarte Rots op! Haar moeder draait snel de boot. Erin verdwijnt in zee. Ze zinkt dieper en dieper… tot een mysterieuze hand haar optilt. De Zwarte Rots is niet zomaar een rots… Hij heeft een geheim. Hij beschermt alle dieren in de zee.

De rots brengt Erin thuis. Daar is het hele dorp in rep en roer. De grote mensen willen niet naar haar luisteren. De Zwarte Rots moet vernietigd worden.
Erin besluit dat ze iets moet doen! Kan zij de Zwarte Rots en de zeedieren beschermen?

Wat verloten we?

We gaan vijf exemplaren verloten van het spannende boek “Het geheim van de zwarte rots”

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Zwarte rots‘. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!

Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 14 november meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars.

lijn feest
De veer van valk

2x boekenpakket: De veer van de valk deel 1 & 2!

Laten de herfstbuien buiten maar knetteren, wij zitten gezellig binnen met een goed boek! Hoe fijn is dat!

Avontuur, gevaar en een spannende missie rond de wereld… dat staat de twaalfjarige Cruz Coronado te wachten als hij aan de Explorer Academy begint. Kinderen van over de hele wereld worden er opgeleid tot buitengewone Explorers.

Het tweede boek vol spannende avonturen en gevaarlijke missies!
Cruz is eerstejaars leerling aan de Explorer Academy. Daar worden kinderen van over de hele wereld opgeleid tot buitengewone Explorers. In boek 1, Het Nebula-mysterie, ontdekte Cruz dat zijn familie vanuit het verleden een mysterieuze link heeft met een geheime afdeling van de National Geographic Society. Op het nippertje wist hij te ontsnappen aan een geheimzinnige vijand.

In De veer van de valk gaat het avontuur van Cruz verder. Hij krijgt een geheime opdracht. Met zijn vrienden speurt hij naar deeltjes van een speciale formule, verspreid over de hele wereld. Zijn zoektocht voert hem naar het ijzige landschap van Scandinavië. Wie kan hij vertrouwen? Een missie vol spanning en avontuur!

Wat verloten we?

We gaan twee boekenpakketten verloten, met hierin deel 1 en deel 2 van De veer van de Valk!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Veer van valk‘. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!

Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 9 november meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars.

lijn feest
De boeken van Mo’s Daughters

1x 5 boeken van Mo’s Daughters!

Op Oudersenzo.nl bespreken we meer dan regelmatig leuke kinderboeken en in de loop van de jaren heb ik er al heel wat voorbij zien komen. De boeken van Mo’s Daughters waren echter nog volledig nieuw voor mij. Niet zo gek hoor, want ze bestaan ook nog maar heel kort. Slechts een paar weken. Tijd om deze boeken eens te gaan lezen, bekijken en bespreken.

Mo’s Daughters brengt boeken voor jongens en meisjes uit, in de leeftijd van 0 tot 6 jaar. Het zijn veelal inspirerende en – voor kinderen – herkenbare verhalen. In de boeken worden onderwerpen besproken zoals bijvoorbeeld de heerlijke onbevangen nieuwsgierigheid van kinderen, de wens gewoon eens in pyjama naar school te gaan of over zelfstandigheid. Alle boeken hebben een eigen onderwerp, zonder stereotyperingen in woord en beeld.

Om één van jullie de kans te geven ook kennis te maken met deze boeken, gaan we een pakket met vijf titels verloten! In dit pakket: Maan in Australië, Mila op zolder, Wies wil in pyjama, Cato en het lampje en Super Suus in actie.

Wat verloten we?

We gaan één pakket met vijf verschillende titels verloten!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Mo’s Daughters‘. Geef ons het juiste antwoord op de vraag: “Wat is het thema van Mila op zolder?”. Het juiste antwoord kun je hier vinden. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!

Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 8 november meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars.

De boeken van Mo’s Daughters
lijn feest
Silverstone

2x 2 heats op Silverstone

Bij Silverstone kun je karten op een spectaculaire kartbaan, lasergamen in een van de grootste lasergame arena’s van Europa, bowlen op een van onze nieuwe LED bowling banen, dineren in verschillende themaruimtes,kinderfeestjes organiseren en nog veel meer.

Silverstone heeft één van de snelste indoor kartbanen van Nederland. Het circuit bestaat uit vele spectaculaire bochten en is maar liefst 552 meter lang. Karten doet u bij ons met uitstekende materialen. Bij ons kart u met de modernste karts met de innovatieve techniek van Interkart. Door de goede rijeigenschappen ervaart u het echte racegevoel en wordt uw veiligheid gewaarborgd.

Wat verloten we?

We gaan 2 keer 2 heats verloten, zodat jij met je zoon of dochter door de bochten kunt scheuren! Wie gaat er van jullie winnen?

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Silverstone‘. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!

Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 7 november meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars.

Silverstone
lijn feest
scooby doo

2x Scooby-Doo pakketten

Scooby-Doo is al jaren een razend populaire serie met 13 televisieseizoenen, meer dan tien films, vier live-action films, tv-specials en verschillende videospellen. De mix van komedie, horror en avontuur is een succesfactor. Ieders favoriete viervoeter onderzoekt al jarenlang met zijn baasjes de meest uiteenlopende gebeurtenissen en monsters. De serie is over de jaren twee keer genomineerd voor een Emmy Award. In 1989 ontving Scooby-Doo een Daytime Emmy-nominatie voor A Pup Named Scooby-Doo en in 2003 een Daytime Emmy-nominatie voor Mindy Cohn’s What’s New, Scooby-Doo?

Dit najaar belooft er een te worden vol mysteries en avontuur. De populaire animatieserie Scooby-Doo viert in oktober haar verjaardag. Oktober, de griezeligste maand van het jaar, staat daarom volledig in het teken van Scooby-Doo en Halloween bij Boomerang. Fans zullen in deze maand getrakteerd worden op klassieke én nieuwe afleveringen op Boomerang, waaronder de nieuwe Scooby-Doo serie Scooby-Doo! and Guess Who? met onder anderen Ricky Gervais, NBA-superster Chris Paul, Sherlock Holmes en Wonder Woman. Scooby-Doo and Guess Who? is vanaf 7 oktober elke dag om 18:30 uur te zien op Boomerang.

Wat verloten we?

We gaan 2 Scooby-Doo pakketten verloten met daarin: een Scooby-Doo tandenborstel, glow-in-the-dark stickers, ansichtkaart en een magneet.

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Scooby doo‘. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!

Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 4 november meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars.

scooby doo
lijn feest
Dooky voetenzak

3x Dooky voetenzak

Nu het buiten weer kouder wordt…
De Dooky Voetenzak is een heerlijke warme voetenzak. Lekker zacht van binnen, wind en water afstotend van buiten. Geschikt voor zowel de autostoel als de wandelwagen.

Extra handig is dat de Dooky Voetenzak dankzij de opening aan de achterkant geschikt is voor alle gordelsystemen. Ze kunnen dus ook perfect in autostoelen met een 3- & 5-puntsgordels en zelfs in een buggy worden gebruikt. Ideaal voor koude weersomstandigheden.

Met de Dooky voetenzak ga je comfortabel, stijlvol en veilig op pad met je kleine.Laat de herfst nu maar beginnen, want je kindje ligt er heerlijk warm bij!

Wat verloten we?

We gaan 3 warme, handige, hippe Dooky voetenzakken verloten!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Dooky‘. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!

Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 25 oktober meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars.

Dooky voetenzak
lijn feest

30 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *