Gratis winactie: 3x Gevaar in het plantenrijk

Ben je gefascineerd door de geheimen van het plantenrijk? Dan hebben we goed nieuws voor je! We verloten drie exemplaren van het fascinerende boek ‘Gevaar in het Plantenrijk‘ van Mátyás Bittenbinder en Barend Last. Dit is geen standaard botanisch handboek, maar een boeiende reis door de wondere wereld van planten. Het boek staat vol met verbazingwekkende feiten, prachtige illustraties en adembenemende foto’s die je blik op de natuur voorgoed zullen veranderen.

Gevaar in het plantenrijk

Mythes uit het oude Griekenland

Mátyás en Barend nemen je mee op een historische en wetenschappelijke ontdekkingstocht, van de mythes uit het oude Griekenland tot aan de hekserij van de middeleeuwen. En natuurlijk brengen ze je ook naar de wondere wereld in je eigen achtertuin, waar onverwachte gevaren en schoonheden op je wachten.

Grijp nu je kans om een van de drie exemplaren te winnen en duik dieper in de mysteries en verrassingen die het plantenrijk te bieden heeft. Doe mee en laat je betoveren door dit unieke boek!

Gevaar in het plantenrijk

Iedereen kent wel de brandnetel, de stekelige distel of de jeukende rozenbottel: planten die je zo in het park of het bos tegenkomt. Maar wist je dat er vleesetende planten bestaan die insecten, spinnen en soms zelfs kikkers oppeuzelen? En dat er planten zijn die bijtende en stekende mieren naar zich toe lokken om zich zo te beschermen tegen dieren die aan hun bladeren willen knabbelen? Planten zijn essentieel voor het bestaan van de mens en het plantenrijk is een kleurrijke, spannende wereld om te ontdekken.

Gevaar in het plantenrijk

Gevaar in het plantenrijk | Mátyás Bittenbinde | Barend Last | 9789464041033

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *