Maak kans op een prachtige prinsessenjurk!

Maak kans op een prachtige prinsessenjurk

Het is bijna Halloween en ook de “December feestmaand” nadert met rasse schreden. Nog even en we zetten onze schoen bij de schoorsteen, zingen liedjes onder de kerstboom en strooien een dikke laag poedersuiker over onze oliebol. Bij zo’n feestelijk vooruitzicht, hoort natuurlijk een feestactie. Gewoon om alvast een beetje in de juiste stemming te komen. En met wat wij in deze winactie gaan verloten, gaat dat absoluut lukken. Want wat is er nou feestelijker dan een prachtige prinsessenjurk? En wij gaan er maar liefst drie verloten! Dus lees snel verder.

Feestactie met drie prachtige prinsessenjurken!

Enige tijd geleden besteedden wij in onze blog “Voor ieder verkleedmoment een eigen prinsessenjurk!” al aandacht aan deze Prinsssenjurken. Met deze speciale feestactie kun je kans maken er eentje te winnen voor je eigen prinsesje! Je kunt kiezen uit drie verschillende jurken: Rapunzel, Tiana en een roze prinsessenjurk. Op de site van Prinsessenjurk vind je overigens nog veel meer prachtige exemplaren, want misschien is jouw prinses wel meer een Ariel of Belle! Of misschien voelt ze zich helemaal geen prinses maar gaat haar enthousiasme veel meer uit naar een heksenjurk! In dat geval raad ik je aan even naar de site van Prinsessenjurk te surfen, want ze hebben zoveel prachtige outfits.

Enthousiast geworden? Dan wil je natuurlijk weten hoe je kans kunt maken op één van de jurken die wij gaan verloten! Let op, want hier komen de actievoorwaarden!

lijn groen oudersenzo
Maak kans op een prachtige prinsessenjurk

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Maak kans op een prachtige prinsessenjurk
lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *