Winactie: 2x Eurovision Song Contest bordspel

Eurovision Song Contest bordspel

Creëer je eigen songfestival met het Eurovision Song Contest Bordspel! Want binnenkort is het weer zover! Op 18, 20 en 22 mei barst het muzikale spektakel los in Rotterdam Ahoy dat wordt uitgezonden in 41 landen en jaarlijks meer dan 200 miljoen kijkers trekt. Eindelijk wordt het een keer in Nederland georganiseerd.

Muzikaal feestje

Helaas zitten we nog volop in de beperkende maatregelen, maar ook dan wordt het ongetwijfeld nog steeds een muzikaal feestje. Kun je niet wachten tot het zover is, ga dan de strijd met elkaar aan en beantwoord vragen over de muzikale wedstrijd om kaarten te verzamelen waarmee je je eigen optreden samenstelt. Verzamel kaarten in de categorieën kleding, nummer, podium en instrumenten en zorg dat deze perfect op elkaar afgestemd zijn als je het podium betreedt. Word jij de winnaar van het Eurovison Song Contest bordspel?

Eurovison Song Contest bordspel

‘And twelve points go to…’ . Het belooft halverwege deze maand een spektakel te worden met de meest bijzondere en uiteenlopende acts. Kom alvast in de stemming met het Eurovision Song Contest bordspel van Just Entertainment en test je kennis, creëer je eigen optreden en sleep die felbegeerde 12 punten binnen.

Het officiële spel is ontwikkeld en wordt uitgegeven door Just Entertainment, in samenwerking met de EBU (European Broadcasting Union).

Spelers: 2 – 6 spelers
Consumentenadviesprijs: € 24,99
Tijdsduur: 45 minuten
Leeftijd:12+

Eurovision Song Contest bordspel | 8718866301880 | Just Games

lijn groen oudersenzo
Eurovision Song Contest bordspel

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Eurovision Song Contest bordspel
BabyBaby

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *