Winactie: 2x Escape Room The Game – Challenge 1 & 2

Escape room winactie

Hopelijk is het einde van de avondklok in zicht en mogen er binnenkort weer meer mensen op visite komen. Tijd voor een gezellige spelletjesavond met vrienden als de kids op bed liggen. En hoe leuk zijn deze Escape room games! Pure uitdaging voor volwassenen (vanaf 16 jaar) en je hoeft er de deur niet voor uit.

Escape Room The Game – Challenge

Na het succes van Escape Room The Game: 2 Players en Escape Room The Game: Puzzle Adventures lanceert de Rotterdamse spellenuitgever Identity Games een nieuw Escape Room The Game spel voor één tot vier spelers: Escape Room The Game: Challenge. Ga de strijd aan met je vrienden, los binnen 10 minuten zoveel mogelijk raadsels op en win! Lukt het jou om helder na te denken onder tijdsdruk? De spellen zijn vanaf 31 mei verkrijgbaar bij Kruidvat voor een introductieprijs van slechts 4,99 euro. Het betaalbare en ideale brain train-spel voor thuis of on the go!

Hoe gaat het spel?

Je bent opgesloten door een genie, zonder hoop op vrijlating. Of is er toch wel hoop…? Hij laat je gaan als je kunt bewijzen dat je het waard bent! Laat zien dat je rustig kunt blijven onder druk en los binnen 10 minuten zo veel mogelijk puzzels op; alleen dan maak je kans om dit te overleven… Speel alleen of in teamverband en ontrafel onder tijdsdruk de raadsels, terwijl de seconden wegtikken…

lijn groen oudersenzo
Escape room winactie
Escape room winactie

Wat verloten we?

We gaan 2 pakketten verloten met daarin Escape Room The Game Challenge & Escape Room The Game Challenge 2.

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur een mail naar winactie@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Escape’ en vergeet niet je naam en adres te vermelden.
Om kans te maken is het noodzakelijk dat je je hebt aangemeld voor het ontvangen van onze twee-wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je deze al? Dan hoef je verder geen actie te ondernemen en hoef je ons alleen maar te mailen. Wil je de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen en kans maken op leuke prijzen? Dan kun je je eenvoudig weer afmelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 16 mei 2021 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

liefs Marion

Onze andere winacties

Smaakspoken
Eurovison Song Contest bordspel
Mamarazzi
#benikdit
Woezel en Pip
Stars fell on Alabama (VOD)
Koos zoekt een huis

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Escape room winactie
lijn groen peuteren


BabyBaby

Een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *