Elma, vertel eens, een persoonlijk verhaal – Winactie

Elma, vertel eens. Een persoonlijk verhaal - winactie

Ze verkocht meer dan vier miljoen boeken, wordt uitgegeven in meer dan twintig landen en toch kennen maar relatief weinig haar naam. Elma van Vliet behaalde internationaal succes met haar bestseller Mam, vertel eens, maar trad zelf weinig op de voorgrond. Tot nu.

Eigen uitgeverij

Eerder dit jaar startte ze uitgeverij Elma van Vliet en haar eerste uitgaven in eigen beheer zijn anders. Lag de nadruk bij haar eerdere werk op verbinding met elkaar, in haar nieuwe boeken ligt de focus op verbinding met jezelf. Elma, vertel eens – een zoektocht naar verbinding is het sluitstuk van de Vertel eens-serie. Het is Elma’s persoonlijke verhaal, waarmee ze lezers wil inspireren naar de stem van hun hart te luisteren. Tegelijk met het boek wordt een dagboekenserie met als thema’s zelfliefde, groei, dankbaarheid en blijdschap gelanceerd.

Elma, vertel eens, meest persoonlijke boek ooit

Elma van Vliet schreef haar eerste vragenboek, Mam, vertel eens, in 2004 voor haar ongeneeslijk zieke moeder. Het was het begin van écht contact tussen moeder en dochter. Ze besloot het roer om te gooien en haar hart te volgen: ook andere mensen helpen bij het maken, delen en bewaren van echte verhalen. Toen haar moeder in 2018 overleed en Elma als single mom haar weg moest vinden, raakte ze het contact met zichzelf kwijt. Waar ze jaren geleden op zoek ging naar verbinding met haar moeder, zocht ze nu verbinding met zichzelf. Elma, vertel eens is het resultaat van deze zoektocht, waarin Elma op humoristische en herkenbare wijze de vinger legt op inzichten die veel mensen herkennen, maar moeilijk kunnen benoemen. Het is haar meest persoonlijke boek ooit, vol grappige en soms ontroerende verhalen over actuele thema’s in onze 24/7/365 maatschappij.

En jij kunt dit boek winnen! Lees snel verder!

Elma, vertel eens | Elma van Vliet | 9789083172330

lijn groen oudersenzo
Elma, vertel eens. Een persoonlijk verhaal - winactie

Wat verloten we?

We gaan drie exemplaren verloten van het persoonlijke boek “Elma, vertel eens”.

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur een mail naar winactie@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Elma’. Vergeet niet je naam en adres te vermelden!
Om kans te maken is het noodzakelijk dat je je hebt aangemeld voor het ontvangen van onze twee-wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je deze al? Dan hoef je verder geen actie te ondernemen en hoef je ons alleen maar te mailen. Wil je de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen en kans maken op leuke prijzen? Dan kun je je eenvoudig weer afmelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 6 november 2021 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

liefs Marion

Onze andere winacties

Jackpot. De sleutel tot innerlijke rijkdom winactie
Aydin
Sinterklaaspakket
Genomineerd speelgoed

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Elma, vertel eens. Een persoonlijk verhaal - winactie
lijn-groen-oudersenzo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *