Winactie: 3x pakket Elliott van de Aarde

Winactie: Cartoon Network: Elliott van de Aardenn

In Elliott van de Aarde komen jonge kijkers op een speelse en leerzame manier in aanraking met thema’s als vriendschap, familie en het ontdekken van onbekende flora en fauna. De animatieserie omarmt ruimdenkendheid, acceptatie en de wonderen van anders zijn.

Elliott van de Aarde

We maken kennis met Elliott en zijn moeder Frankie, die door het onderzoeken van een mysterieuze steen plotseling in een groot avontuur belanden. Ze worden onverwachts door het universum geslingerd en komen terecht in het Centrium. Daar maken zij kennis met een bonte verzameling aliens en andere wezens die ondanks hun verschillen in harmonie samenleven.

Op zoek naar de reden waarom zij daar gebracht zijn, maken zij een avontuurlijke reis door het universum en ontmoeten ze nieuwe vrienden. Zo is daar Mo, een bewoner van het Centrium die lijkt op een prehistorische dinosaurus, die Elliotts nieuwe beste vriend wordt. Elliott ontmoet op zijn reis samen met Mo kikkers die woorden boeren, leraren die ooit slechteriken waren, een cyclops die de toekomst kan zien, wezens met drie hoofden (die het altijd oneens zijn!), vormveranderaars, klonen en nog veel meer. Wanneer Elliott en zijn moeder zich echter thuis beginnen te voelen, wordt door een onverwacht weerzien alles plotseling anders…

Ga mee op dit galactische avontuur met Elliott, Frankie en Mo vanaf 24 mei dagelijks om 16:45 uur op Cartoon Network. Wil je alvast op een creatieve manier in de stemming komen? Dan kun je alvast aan de slag met dit leuke Elliott knutselwerkje waarmee je twee figuurtjes in elkaar kunt zetten.

lijn groen oudersenzo
Winactie: Cartoon Network: Elliott van de Aarde
Winactie Bach Bloesem

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Winactie: Cartoon Network: Elliott van de Aarde
BabyBaby

4 reacties

 • Ik heb graag meegedaan voor dit pakket.

 • Nadine Rozeman

  Goede morgen allemaal,

  Ik zie bij de prijsvraag van Elliott een typefout staan.

  Wat verloten we?

  We gaan drie pakketten verloten van Elliott van de Aarde van Cartoon Network. Ide pakketten zit een Elliot van de Aarde pen, totebag, telefoon charging pad en een notebook.

  Waarschijnlijk zien jullie de fout wel, maar volgens mij moet het zijn: In de pakketten.

 • Jolijn Doelman

  Leuke actie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *