Gratis winactie: Dino Ranch Ride to the rescue Nintendo Switch

Ben je klaar voor een spannend dino-avontuur? Doe mee met onze GRATIS winactie en maak kans op jouw eigen exemplaar van de fantastische game ‘Dino Ranch: Ride to the Rescue‘ voor de Nintendo Switch! Gebaseerd op de geliefde animatieserie Dino Ranch, neemt deze game je mee op een onvergetelijke reis waarbij je de controle neemt over dappere dino-rijders. Verken een wereld vol avontuur, puzzels en dinosaurusplezier! Met slechts één exemplaar in te verloten, is dit je kans om deel uit te maken van de Dino Ranch-wereld. Mis het niet en doe nu mee!

Gratis winactie: Dino Ranch Ride to the rescue Nintendo Switch

Dino Ranch: Ride to the Rescue

De broederij op de Dino Ranch is in rep en roer: de kostbare eitjes van de Dinomites zijn spoorloos! Het is tijd voor Jon, Min en Miguel om in actie te komen en de vermiste eieren op te sporen. Zou het kunnen dat de schalkse Tinhorns hierachter zitten? Sluit je aan bij deze heldhaftige dino-ranchers op een meeslepend avontuur. Jouw missie: de verdwenen eieren terugvinden en de vrede op de ranch herstellen. Je zult door uitdagende missies navigeren, nieuwe dinosauruseieren ontdekken en uitbroeden.

Snelheid en actie wachten op je! Rijd samen met Jon en zijn snelle dino Blitz door de prachtige landschappen van de ranch. Test je reflexen en behendigheid in spannende minigames, speur naar de eieren en laat je indrukwekkende lassokunsten zien! Verander in Min, de toegewijde verzorger van de broederij, samen met Clover. Hier draait alles om zorg en liefde voor de jonge dinosaurussen. Voed ze en ervaar het wonder van het uitbroeden van nieuwe eieren. Achter elk avontuur schuilt creativiteit. Werk samen met Miguel om belangrijke gereedschappen te maken en te herstellen. Overwin elk obstakel met de krachtige en slimme Tango!

Dino Ranch: Ride to the Rescue | Nintendo Switch | PEGI: 3 | 3701529506703

Gratis winactie: Maak kans op The Grinch of Transformers voor Nintendo Switch of PS4

Afgerond

De actie is inmiddels afgerond. De winnaars hebben de prijs toegestuurd gekregen. Niets gewonnen? Hopelijk heb je bij één van onze andere winacties meer geluk! Succes!

Hoe doe je actie. Daarna trekken we de winnaars!

liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *